ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

10+1 πράγματα που θα καταλάβεις μόνο αν η σχέση σου σπουδάζει στην επαρχία!

Πολλές φορές το να σπουδάζεις μακριά από τον/την σύντροφο σου μοιάζει ένας Γολγοθάς, που τον ανεβαίνεις με μεγάλη δυσκολία. Έχετε διαφορετικά προγράμματα, βιώνετε διαφορετικές καταστάσεις στην καθημερινότητα σας και σίγουρα γνωρίζετε άλλα άτομα ο καθένας, που μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικά για την πορεία της σχέσης σας. Πάμε να ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε μερικά από […]

Default avatar

Guest Author

18 Μαρτίου, 2017

Πολλές φορές το να σπουδάζεις μακριά από τον/την σύντροφο σου μοιάζει ένας Γολγοθάς, που τον ανεβαίνεις με μεγάλη δυσκολία. Έχετε διαφορετικά προγράμματα, βιώνετε διαφορετικές καταστάσεις στην καθημερινότητα σας και σίγουρα γνωρίζετε άλλα άτομα ο καθένας, που μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικά για την πορεία της σχέσης σας.

Πάμε να ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε μερικά από αυτά τα πραγματάκια που σίγουρα θα σας κάνουν να ταυτιστείτε πολύ εύκολα!

1. Μιλάτε συνεχώς με μηνύματα

Μπορεί να σου δημιουργεί απίστευτο εκνευρισμό το να δονείται συνεχώς το κινητό σου, αλλά δε γίνεται να μην έχετε και καμία επικοινωνία. Και παρά το γεγονός ότι μιλάτε συνεχώς, δεν παύεις να σκέφτεσαι πότε θα έρθει εκείνη η στιγμή που θα τον/την δεις από κοντά.

2. Συγκρίνετε συνεχώς τις σχολές σας

Αυτή η σύγκριση μπορεί πολύ εύκολα να οδηγήσει σε μεγάλη σύγκρουση. Ποιανού η σχολή έχει τις καλύτερες εγκαταστάσεις, τους πιο καλά καταρτισμένους καθηγητές ή την πιο εύκολη μελλοντική επαγγελματική αποκατάσταση, είναι μερικά μόνο από τα ερείσματα για έναν μεγάλο καβγά.

3. Μισείς τους ανθρώπους που σε καλούν σε πάρτι

Παιδιάάά, helloo!! Δεν είμαι ελεύθερος/η. Και ίσως αυτό να μην αποτελεί και την καλύτερη δικαιολογία, καθώς το ότι είσαι σε σχέση δε σημαίνει πως πρέπει να κλειστείς σπίτι και να μη μιλάς σε κανέναν, ωστόσο είναι πιο εύκολο να αποφευχθούν καταστάσεις τις οποίες θα μετανιώσεις στο λεπτό.

4. Το πρόγραμμα του εξαμήνου πάντα σας καταστρέφει τα Σαββατοκύριακα

Εκεί που έχεις κανονίσει να πας να τον/την δεις το ΣΚ, ξαφνικά σκάει μία πρόοδος ή κάποια εξέταση που σε αναγκάζει όχι μόνο να μην πας στον/στην σύντροφο σου, αλλά και να μείνεις μέσα όλο το Σαββατοκύριακο για να διαβάσεις.

5. Αυτό σημαίνει αυτόματα πως είσαι συνέχεια χάλια

Η απόσταση και η έλλειψη οπτικής αλλά και ερωτικής επαφής με αυτόν/ην που αγαπάς, σε διαλύει και σου δημιουργεί συνεχώς μία κατάθλιψη και μία απογοήτευση.

6. Αναπτύσσεις σπουδαίες οργανωτικές ικανότητες

Αν δεν οργανώσεις εσύ τ πρόγραμμά σας, μην περιμένεις να βρεθείτε ποτέ από κοντά. Κάποιος από τους δυο σας λοιπόν πρέπει να αναλάβει και αυτόν τον δύσκολο ρόλο.

7. Όταν βρίσκεστε μετά από καιρό μοιάζουν όλα …ΤΕΛΕΙΑ!

Δεν περιγράφεται η αγωνία και το πάθος που έχεις όταν βλέπεις τον /την σύντροφο σου μετά από πολύ καιρό!

8. Πραγματικό φιλί VS emoji φιλιού

Εεε τώρα τι να λέμε; Μπορεί κανείς να συγκρίνει ένα φιλί στο στόμα με το να στείλει 1.000 emoji φιλιού στο Facebook;

9. Είναι πολύ σκληρός ο αποχωρισμός

Είναι ίσως από τα πιο δύσκολα σημεία μίας σχέσης από απόσταση. Φεύγεις και δεν ξέρεις πότε θα ξαναδείς τον/την σύντροφο σου. Προσπαθείς να εκμεταλλευτείς κάθε στιγμή και κάθε φιλί!

10. Φοβάσαι όταν ακούς ότι άλλες σχέσεις από απόσταση δεν κράτησαν

Είναι ο μεγαλύτερος σου φόβος να μην κρατήσει αυτή η σχέση και αυτή η υπερπροσπάθεια που έχετε κάνει. Όταν ακούς να σου λένε κάτι τέτοιο απλά κλείνεις τα αυτιά σου.

11. Εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλον, ΑΠΟΛΥΤΑ!

Αν δεν έχετε εσείς οι δύο εμπιστοσύνη μεταξύ σας, τότε σίγουρα η σχέση αυτή δεν έχει μέλλον. Για να την διατηρείται έστω και από μακριά, σημαίνει πως αξίζει η προσπάθεια και πως νιώθετε μεγάλη σιγουριά για τον άνθρωπο που είστε μαζί!

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET