ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 πράγματα που πρέπει να αποδεχθείς, αν θέλεις να κρατήσει η σχέση σου με έναν Δίδυμο!

Το να μπλέξεις με έναν Δίδυμο δεν είναι και η καλύτερα ιδέα. Θα πληγωθείς, θα νιώσεις ανασφάλεια και η ζήλια σου μπορεί να φτάσει στο απροχώρητο. Αλλά μην απογοητεύεσαι, έχουν και τα καλά τους. Με τον Δίδυμο θα ζήσεις την περιπέτεια με όλη την έννοια της λέξης, θα ερωτευτείς παράφορα και θα κάνεις πράγματα που παρόμοιες […]

Default avatar

Guest Author

27 Σεπτεμβρίου, 2016

Το να μπλέξεις με έναν Δίδυμο δεν είναι και η καλύτερα ιδέα. Θα πληγωθείς, θα νιώσεις ανασφάλεια και η ζήλια σου μπορεί να φτάσει στο απροχώρητο. Αλλά μην απογοητεύεσαι, έχουν και τα καλά τους.

Με τον Δίδυμο θα ζήσεις την περιπέτεια με όλη την έννοια της λέξης, θα ερωτευτείς παράφορα και θα κάνεις πράγματα που παρόμοιες εμπειρίες δεν έχεις ζήσει. Μπορεί να κάθεσαι ανενόχλητος/η στον καναπέ σου και να σου στείλει στα ξαφνικά μήνυμα να ντυθείς όμορφα, ώστε να σε βγάλει κάπου ακριβά έξω ή ακόμη και να έρθει να σου χτυπήσει το κουδούνι στις 4 το πρωί και να πάτε με φόρμες και αθλητικά να καθίσετε σε κάποιο πάρκο τρώγοντας «βρώμικο» και μιλώντας για τα παιδικά σας χρόνια.

Ο Δίδυμος, λοιπόν, είναι εκκεντρικός και εμείς σου δίνουμε τη δυνατότητα να τον ανακαλύψεις και να αποδεχτείς κάποια δεδομένα που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τη σχέση σου μαζί του για μεγάλο χρονικό διάστημα, όσο τον δυνατόν πιο αλώβητη.

1. Πρέπει να είσαι πρόθυμος/η να αλλάζεις συνεχώς.

Ο Δίδυμος βαριέται την ρουτίνα και τα «καλούπια» στις σχέσεις. Θέλει να είσαι χαμαιλέοντας, να μπορείς να προσαρμοστείς σε κάθε περίσταση και να τον εκπλήσσεις καθημερινά. Μην προσπαθήσεις να ακολουθήσεις την πεπατημένη των σχέσεων γιατί αν θες κάτι τέτοιο, μάλλον δεν θα κατορθώσεις να επιβιώσεις με έναν Δίδυμο δίπλα σου. Αυτήν την τακτική ακολούθησε και στο σεξ. Πρέπει να είσαι ανοιχτόμυαλος/η και πρόθυμος/η να δοκιμάσεις νέες ιδέες.

2. Οι Δίδυμοι δεν είναι απόλυτα αξιόπιστα πλάσματα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα σε παρατήσουν για κάποιον άλλο/η . Απλά οι Δίδυμοι, σαν τα παιδάκια του ζωδιακού κύκλου, δεν αντιλαμβάνονται τις συνέπειες των πράξεων τους και πόσο αυτές μπορούν να πληγώσουν τον άνθρωπο που έχουν δίπλα τους, ενώ μερικές φορές, κοιτάζουν μόνο τον εαυτό τους.

Αποδέξου ότι ο Δίδυμος θέλει να είναι ανεξάρτητος και δεν μπορείς να φυλακίσεις ένα τόσο ελεύθερο και ταξιδιάρικο πνεύμα.

3. Οι Δίδυμοι εμπιστεύονται δύσκολα.

Όσο ερωτευμένος και παθιασμένος και αν είναι ένας Δίδυμος μαζί σου, μην περιμένεις να σε εμπιστευτεί από την πρώτη στιγμή, μη σου πω κι από τη δέκατη. Θα περάσεις από σαράντα κύματα για να καταφέρεις να κατακτήσεις την εμπιστοσύνη του. Το μυαλό του φυλακίζεται δύσκολα, γι’ αυτό η προσπάθεια σου πρέπει να είναι ικανή να τον πείσει.

4. Οι Δίδυμοι ζουν την στιγμή.

Αυτό είναι απόφθεγμα ζωής για τους Δίδυμους. Είναι πάντα ευδιάθετοι και χαρούμενοι άνθρωποι και γι’ αυτόν τον λόγο όλοι θέλουν να βρίσκονται γύρω τους. Παρόλα αυτά, στη σχέση αυτό μπορεί να θεωρηθεί πρόβλημα, ειδικά για αυτούς που θέλουν να τα προγραμματίζουν όλα και να έχουν τα πάντα στην εντέλεια. Μην κάνεις το λάθος να προσπαθήσεις να τον οργανώσεις, δεν θα τα καταφέρεις. Αντιθέτως, θα νιώσει πίεση και θα τον χάσεις.

5. Δεν παίζει πρωταρχικό ρόλο το σεξ στη σχέση τους.

Προφανώς και δίνουν βαρύτητα στο σεξ και αποτελεί βασικό κομμάτι στη σχέση τους. Αλλά όχι και το πρωταρχικό! Οι Δίδυμοι προτιμούν να κάνουν ποιοτικό σεξ και όχι ποσοτικό. Δεν τους ενδιαφέρουν οι δεκάλεπτες συνευρέσεις, αλλά η μισάωρη σεξουαλική απογείωση.

6. Οι Δίδυμοι αποφεύγουν την παραδοχή των συναισθημάτων τους.

Δεν θέλουν να παραδεχτούν τα συναισθήματα τους και προτιμούν να κρατάνε κρυφά όσα νιώθουν για τον άλλον, ώστε να μη δένονται και στο τέλος προδίδονται και μένουν μόνοι τους. Τα συναισθήματα και ειδικά η παραδοχή τους αποτελούν για τους Διδύμους, κόκκινη γραμμή.

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET