fbpx

7 πράγματα που κάνουν οι κοπέλες και αρέσουν στους άντρες, ακόμα κι αν δεν το παραδέχονται!


Είναι κι αυτά τα αγόρια ώρες ώρες ρε παιδί μου, πολύ σκληρά καρύδια. Ή τέλος πάντων το παίζουν. Λες και δεν ξέρουμε κατά βάθος πόσο ψυχούλες είναι κι αν τυχόν το δείξουν θα τους παρεξηγήσουμε και θα τους περάσουμε για αδύναμους και άνανδρους. Βλακείες!

Και τι καταφέρνουν μ’ αυτό; Να μην παραδέχονται αυτά που θέλουν στ’ αλήθεια και να δείχνουν μια απάθεια ακόμα κι αν τους αρέσει κάτι, εμείς να νομίζουμε πως κάποια πράγματα δεν τους κάνουν και πολύ αίσθηση άρα να μη δίνουμε βάση και στο τέλος να νιώθουν και παραμελημένοι. Θα πάμε μπροστά έτσι #not. Αφού δε στα λέει εκείνος λοιπόν, θα στα πω εγώ. Γιατί ναι, όταν κάνεις τα παρακάτω, τον σκλαβώνουν κι ας μην το παραδέχεται:

#1 Όταν κάνεις την πρώτη κίνηση

Είτε για να του στείλεις μήνυμα είτε να του ζητήσεις να βγείτε είτε για να κάνετε σεξ, όποια κι αν είναι η περίπτωση, οι περισσότεροι άντρες λατρεύουν να κάνεις την πρώτη κίνηση και το βρίσκουν ιδιαίτερο κολακευτικό όταν συμβαίνει. Οκ, υπάρχουν κι αυτοί που δεν τρελαίνονται με την ιδέα γιατί νιώθουν ότι ευνουχίζονται χάνοντας τον ρόλο του κυνηγού, αλλά προχωράμε. Οι υπόλοιποι που γουστάρουν, βλέπουν δυναμισμό, σθένος και πολλά κότσια. Μας το αναγνωρίζουν αυτό κορίτσια κι ας μην το λένε πάντα ανοικτά. Οπότε, συνεχίστε!

#2 Δώσε του κομπλιμέντα και πάρ’ του την ψυχή

Καλά, μεταξύ μας τώρα, σε ποιον δεν αρέσουν τα κομπλιμέντα; Είτε είσαι άνδρας είτε γυναίκα, μόνο ευπρόσδεκτα μπορείς να εκλαμβάνεις τα θετικά σχόλια. Σε εξυψώνουν και σε γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και επιβεβαίωση, οπότε ποιος ο λόγος να μην τα θέλει κάποιος; Κι ας δείχνουν ότι δε συγκινούνται οι άντρες τη στιγμή που σκας μία φιλοφρόνηση, να ξέρεις την ακούνε και μάλιστα τους μένει για καιρό. Έχουν κι αυτοί ανάγκη από τα καλά σου λόγια για να τονωθεί ο εγωισμός και ο ανδρισμός τους, οπότε μην τα λυπάσαι! Χάρισέ τα απλόχερα.

#3 Όταν του στέλνεις ενώ είσαι με τις φίλες σου

Πιστεύω ότι μπορείς να φανταστείς τι περνάει από το μυαλό ενός άντρα την ώρα που βρίσκεσαι με τις φίλες σου. Κατεβάζει τα χειρότερα σενάρια! Ότι φλερτάρεις με άλλους, ότι τον έχεις ψιλοχεσμένο και γενικά ότι κάνεις ντόλτσε βίτα μακριά του. Όταν όμως σκάει μήνυμα στο κινητό του και είναι από εσένα, σκάει κι αυτός ένα χαμόγελο πιο πλατύ πεθαίνεις. Κάτι τέτοια αναπάντεχα είναι ό,τι καλύτερο για τους άντρες. Με αυτό τον απλό τρόπο του δείχνεις ότι ενδιαφέρεσαι, ότι τον σκέφτεσαι και φυσικά ότι ακόμα και όταν είσαι με τις φίλες σου, τον φέρνεις στο μυαλό σου.

#4 Και τα φιλάκια του θέλει και τις αγκαλίτσες του σε άκυρες στιγμές

Μπορεί το μυαλό του να πηγαίνει συνέχεια στο σεξ, αλλά μη νομίζεις ότι δεν του αρέσουν το ίδιο τα φιλάκια, τα χαδάκια και άλλες τέτοιες μικρές, αγαπησιάρικες κινήσεις από το πουθενά. Για την ακρίβεια τα λατρεύει! Σου το λέω εγώ. Κι ας το παίζουν σκληροτράχηλος όπως είπαμε στον πρόλογο, μέσα του εύχεταια έρθεις να τους δώσεις ένα φιλάκι χωρίς προειδοποίηση και να του δείξεις γενικότερα τα συναισθήματά σου με μια μικρή, χαριτωμένη κίνηση.

#5 Όταν τον «ανεβάζεις» μπροστά σε άλλους

Δεν έχει καλύτερο από το να λες τα καλύτερα λόγια για εκείνον σε τρίτους! Θέλει να ξέρει ότι είσαι περήφανη γι’ αυτόν και δεν το κρύβεις. Όταν είστε μαζί για παράδειγμα και στάζεις μέλι γι’ αυτόν σε γνωστούς, φίλους αλλά και μέλη της οικογένειάς σου, είναι έτοιμος να σκάσει από χαρά. Αν το καλοσκεφτείς εντωμεταξύ, ίδιοι είμαστε αγόρια-κορίτσια. Χαιρόμαστε και στεναχωριόμαστε με τα ίδια, απλά τα εκδηλώνουμε διαφορετικά.

#6 Όταν ζητάς τη γνώμη/βοήθειά του για κάτι

Στους άντρες αρέσει να είναι και να νιώθουν χρήσιμοι. Όσο κι αν εντυπωσιάζονται με τις δυναμικές και ισχυρές γυναίκες, πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν την ανάγκη να κάνουν πράγματα για εσένα. Είτε του ζητήσεις να αλλάξει μία λάμπα ή να φτιάξει κάτι που χάλασε, είτε μια συμβουλή σε ένα θέμα που σε απασχολεί, εκείνον τον χαροποιεί το ίδιο γιατί καταλαβαίνει ότι τον χρειάζεσαι και τον εμπιστεύεσαι, άλλο αν εκείνη την ώρα σου κάνει τον δύσκολο. Θέλει να σε βοηθάει και να σου προσφέρει πράγματα και όταν του δίνεις την ευκαιρία να το κάνει, τότε τον σκλαβώνεις.

#7 Όταν του λες ακριβώς αυτό που θες

Η ευθύτητα είναι μεγάλο προσόν. Προσωπικά με κουράζουν οι άνθρωποι που δε λένε αυτό που θέλουν και πάνε μέσω Λαμίας. Το ίδιο ισχύει και για πολλούς άντρες. Είναι προτιμότερο να πεις ή να ζητήσεις αυτό που θες, παρά να πηγαίνεις γύρω γύρω και άλλος να προσπαθεί να μαντέψει τι θες να του πεις. Η ευθύτητα πάντα εκτιμάται, ακόμα και τις φορές που γίνεσαι σκληρός άθελά σου. Να είσαι σίγουρη λοιπόν, ότι και οι άντρες εκτιμούν όταν ξέρεις τι θες και ακόμα περισσότερο, όταν το δηλώνεις. Μιλώντας για το σεξ συγκεκριμένα, δε φαντάζεσαι πόσο σημασία έχει η ειλικρίνεια. Μπορεί να γίνει αμέσως καλύτερο και να μεγιστοποιηθεί η απόλαυση και για τους δύο. Just sayin’.


@reginafoster via Twenty20

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET