ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 πράγματα που ένας σωστός άντρας θα κάνει για σένα, δίχως να τα ζητήσεις!

Πέρα από τα προφανή σημάδια, πώς μπορείς άραγε να καταλάβεις αν έχεις βρει έναν σύντροφο που να σου αξίζει; Η μαγκιά είναι να έχεις δίπλα σου κάποιον που να μην κάνει μόνο τα προφανή, αλλά να κάνει πράγματα για σένα που δεν τα περιμένεις, όπως για παράδειγμα κάποια από τα παρακάτω: #1 Λαμπερά κομπλιμέντα Ένας […]

Θεώνη Σταματοπούλου

20 Ιανουαρίου, 2017

Πέρα από τα προφανή σημάδια, πώς μπορείς άραγε να καταλάβεις αν έχεις βρει έναν σύντροφο που να σου αξίζει; Η μαγκιά είναι να έχεις δίπλα σου κάποιον που να μην κάνει μόνο τα προφανή, αλλά να κάνει πράγματα για σένα που δεν τα περιμένεις, όπως για παράδειγμα κάποια από τα παρακάτω:

#1 Λαμπερά κομπλιμέντα

Ένας καλός σύντροφος σε λατρεύει γι’ αυτό που είσαι και δεν διστάζει να σου πει τους λόγους. Δεν χρειάζεται να ψαρεύεις για κομπλιμέντα ή να αναρωτιέσαι αν εξακολουθείς να του αρέσεις, γιατί φροντίζει να στο υπενθυμίζει συχνά. Θα σου πει όταν είσαι όμορφη, όταν τον εντυπωσιάζει κάτι που είπες, όταν τον κάνεις να γελάει κι όταν τον κάνεις ευτυχισμένο. Δεν μασάει τα λόγια του και δεν διστάζει να σου πει όσα αξίζεις να ακούσεις.

#2 Σωματική τρυφερότητα

Ένας καλός σύντροφος θα σε πνίξει μες την αγκαλιά του, θα σου κρατάει το χέρι ενώ περπατάτε και θα σε φιλάει στο μέτωπο. Εννοείται πως το κάθε ζευγάρι είναι διαφορετικό κι η στοργή δεν είναι κάτι που θεωρείται πάντα αυτονόητο, αλλά για έναν καλό σύντροφο, η στοργή είναι κάτι που δεν θα λείψει ποτέ από τη σχέση σου.

#3 Σε στηρίζει όταν το έχεις ανάγκη

Σε σέβεται ανεπιφύλακτα, ξέρει τις ικανότητές σου και δεν θα διστάσει να σε υπερασπιστεί εκεί που βλέπει ότι αδικείσαι ή κακοχαρακτηρίζεσαι. What a man! 

#4 Σου δίνει τον απαραίτητο χώρο όταν το χρειάζεσαι

Αν είσαι από τα άτομα που απλά χρειάζονται τον χώρο τους όταν έχουν στρες, τότε ένας καλός σύντροφος θα σου τον προσφέρει απλόχερα, χωρίς γκρίνιες. Θα καταλάβει απόλυτα τις επικοινωνιακές σου ανάγκες και δεν θα τις αμφισβητήσει ποτέ.

#5 Σε σέβεται και σε προστατεύει

Δεν σου δίνει ποτέ λόγους να ανησυχείς για το οτιδήποτε γιατί θέλει να νιώθεις επιβεβαίωση και σίγουρη για τη σχέση σας.

#6 Σε αφήνει να περνάς χρόνο με τις φίλες σου

Ένας καλός σύντροφος κατανοεί πόσο σημαντικές είναι οι φίλες σου για τη ζωή σου, το ίδιο κι η ανεξαρτησία σου και ποτέ δεν θα ανησυχεί όταν έχεις κανονίσει μια βραδιά για εσένα και τις φίλες σου. Δεν θα υπάρχει ίχνος ζήλιας κι επιθετικών σχολίων, όπως κι απαγορεύσεις σχετικά με το τι μπορείς ή όχι να κάνεις.

#7 Συγχώρεση

Είναι αναγκαίο όποιος τσακωμός και διένεξη έχει προηγηθεί να ξεχνιούνται και να γίνεται χώρος για συγχώρεση και λήθη. Ό,τι έγινε, έγινε. Δεν μένει παρά να πάτε παρακάτω και να μην κρατάει ο ένας κακία στον άλλο. Είναι πολύ σημαντικό να παραμερίζει κανείς τον εγωισμό του για χάρη της σχέσης.

#8 Στοματικό σεξ

Υπάρχουν άντρες που απολαμβάνουν να το κάνουν στις κοπέλες τους κι άλλοι όχι. Η ιστορία έχει δείξει ότι η πρόθεση για στοματικό σεξ είναι ένα ανιδιοτελές δώρο από τον ένα σύντροφο στον άλλο. Πρέπει δηλαδή να γίνεται όχι καταναγκαστικά, αλλά με προθυμία και επιθυμία του κάθε μέρους. Οποιοσδήποτε θεωρεί ότι δεν πρέπει να το κάνει για σένα ή ότι είναι σιχαμερό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, δεν λες ότι είναι κι ο καλύτερου είδους σύντροφος.

 

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET