ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 πράγματα που θα ήθελε να ακούσει ένας άντρας από την κοπέλα του, όταν αντιμετωπίζει πρόβλημα στύσης!

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Υπάρχει ερωτική διέγερση, αλλά όχι ανύψωση… Υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά όχι στύση. Όταν το πέος ενός άντρα δε σηκώνεται, εκείνος κι η σύντροφός του βιώνουν μία εμπειρία εξίσου τρομακτική και άβολη. Υπάρχουν μέχρι και περιπτώσεις που άντρες εγκατέλειψαν τη σχέση τους κι εξαφανίστηκαν από προσώπου Γης λόγω ντροπής γι’ αυτό […]

Neopolis Team

21 Μαΐου, 2017

Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Υπάρχει ερωτική διέγερση, αλλά όχι ανύψωση… Υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον, αλλά όχι στύση. Όταν το πέος ενός άντρα δε σηκώνεται, εκείνος κι η σύντροφός του βιώνουν μία εμπειρία εξίσου τρομακτική και άβολη. Υπάρχουν μέχρι και περιπτώσεις που άντρες εγκατέλειψαν τη σχέση τους κι εξαφανίστηκαν από προσώπου Γης λόγω ντροπής γι’ αυτό το ατυχές γεγονός. Οι άντρες είναι αναμφίβολα πολύ ευαίσθητοι σχετικά με αυτό το ζήτημα, γι’ αυτό κι εσύ οφείλεις να είσαι υπερβολικά προσεκτική με τα λόγια που θα ξεστομίσεις εκείνη τη στιγμή.

Τι μπορείς να πεις άραγε για να μην τον κάνεις να νιώσει άβολα και να απαλύνεις τη φορτισμένη κατάσταση; Κάποιο από τα παρακάτω…

1. «Μην ανησυχείς, μωρό μου. Έχει συμβεί στον καθένα.»

Είναι μία ασφαλής και καθησυχαστική φράση. Βέβαια, αργότερα, όταν το μυαλό του καθαρίσει, θα αναρωτηθεί σίγουρα πόση εμπειρία έχεις και με πόσους ερωτικούς συντρόφους και θα ψιλοφρικάρει. Μερικοί θα προτιμούσαν να υποκριθείς ότι σου συνέβη για πρώτη φορά. Τέτχοιοι είναι.

2. «Έλα να καθίσουμε αγκαλιά. Αυτό μου αρκεί.»

Η οικειότητα κι η φροντίδα που θα του δείξεις εκείνη την στιγμή, θα τον κάνουν να νιώσει και πάλι θελκτικός στα μάτια σου και θα βοηθήσουν να ανυψωθεί και πάλι ο πεσμένος εγωισμός του. Η φυσική επαφή διαμέσου της αγκαλιάς θα τον ηρεμήσει και θα τον κάνει να νιώσει ασφάλεια που εκείνη την στιγμή που περνούν τα χειρότερα από το μυαλό του, την έχει ανάγκη όσο ποτέ.

3. «Μην αγχώνεσαι, αγάπη μου. Έχει συμβεί πολλές φορές και σε μένα.»

Λέγοντάς του ότι κι οι γυναίκες μπορούν να βιώσουν μία αντίστοιχη κατάσταση, σίγουρα θα τον ανακουφίσει. Δώσε του να καταλάβει ότι το πέος του δεν είναι σε καμία περίπτωση ελαττωματικό και πως πρόκειται ξεκάθαρα για ένα ψυχολογικό θέμα που θα προσπαθήσετε να το επιλύσετε μαζί, όπως όλα σας τα προβλήματα άλλωστε.

4. «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Εξακολουθείς να είσαι ο καλύτερος εραστής που είχα ποτέ.»

Εκείνη την στιγμή που η αυτοπεποίθησή του έχει πέσει στα Τάρταρα, η διαβεβαίωση ότι δεν ήρθε η καταστροφή κι ότι εξακολουθεί να είναι εκείνος που σου έχει προσφέρει το καλύτερο σεξ, πίστεψέ με θα τον ευχαριστήσει αρκετά. Το μόνο πράγμα που χρειάζεται αυτήν την στιγμή είναι πρώτον ο καθησυχασμός και δεύτερον η τόνωση της αυτοπεποίθησης. Μην τα ξεχνάς αυτά.

5. «Τι θέλεις να κάνω για να νιώσεις καλύτερα;»

Αυτή η ερώτηση είναι η πιο ύπουλη. Εμμέσως πλην σαφώς, υπονοείς ότι υπάρχει ένα πρόβλημα το οποίο πρέπει να διορθωθεί. Και καλά κάνεις και το λες. Αυτή είναι η αλήθεια στο κάτω κάτω της γραφής. Δε χρειάζεται να του χαϊδεύεις τα αυτιά. Ο ρόλος σου είναι ακριβώς να του ανοίγεις τα μάτια και να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί του, ακόμη κι αν ξέρεις ότι η αλήθεια σου θα τον στενοχωρήσει. Εσύ πράττεις πάντα με γνώμονα τη χαρά του.


Τελικά, να θυμάσαι ότι είσαι και πάντα θα είσαι το στήριγμά του σε όλα. Αυτό που συνέβη τώρα σε εκείνον, ίσως συμβεί και σε εσένα κάποια στιγμή στο μέλλον. Σκέψου εσύ τι αντιμετώπιση θα ήθελες να λάβεις από το σύντροφό σου κι έχοντας αυτό κατά νου, πράξε αναλόγως. Μην το πάρεις προσωπικά, μη δείξεις ενόχληση και πάνω από όλα στήριξέ τον κι όλα θα βρουν το δρόμο τους.

 

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET