fbpx

9 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις με την κολλητή σου, πριν φύγει για επαρχία!


Δυστυχώς ή ευτυχώς, αφού τα σχολικά χρόνια τελείωσαν, τα αποτελέσματα των βάσεων βγήκαν και η νέα φοιτητική ζωή βρίσκεται προ των πυλών, έφτασε ο καιρός να αποχωριστείς την κολλητή σου για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Βλέπεις εσύ έμεινες εδώ, να φυλάς την πόλη σας και εκείνη πέρασε …επαρχία.

Κατά πάσα πιθανότητα, αυτοί που χαίρονται περισσότερο μ’ αυτήν την εξέλιξη είναι οι γονείς σας, μιας και σκέφτονται ότι όσο ήσασταν μαζί, η μία επηρέαζε την άλλη …αρνητικά στο μορφωτικό και εκπαιδευτικό κομμάτι, διότι ως γνωστόν στο σχολείο δεν ανοίγατε βιβλίο. Οπότε, όσο βρίσκεται η μία μακριά από την άλλη, είναι πιο σίγουρο να πάρετε το πτυχίο σύντομα. Έτσι πιστεύουν δηλαδή…

Οι ώρες μετρούν πλέον αντίστροφα πριν χωριστείτε, επομένως υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε μαζί για να πάρετε γερή δόση η μία από την άλλη μέχρι να ανταμώσετε ξανά (γιατί θα περάσει πολύς καιρός δυστυχώς):

#1 Σαβουριάστε μέχρι σκασμού στο αγαπημένο σας φαγητάδικο.

Πάρτε μαζί σας όσα πιο πολλά λεφτά γίνεται, πηγαίνετε στο αγαπημένο σας μαγαζί και σκάστε κυριολεκτικά από το φαΐ. Φάτε σαν να μην υπάρχει αύριο, διότι η κολλητή σου θα κάνει αρκετό καιρό να ξαναφάει από αυτό το μαγαζί, οπότε είναι η τιμητική της μέρα προφανώς. Δοκιμάστε και φαγητά τα οποία ανέκαθεν λέγατε ότι θα πάρετε, αλλά πάντα προτιμούσατε τη γνωστή σπεσιαλιτέ.

#2 Περάστε μια βραδιά στο σπίτι με φαΐ και …ποτό. Πολύ ποτό!

Αυτό δεν είναι ένα ακόμα χαλαρό βράδυ στο σπίτι με κρασί. Είναι το ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ σας χαλαρό βράδυ. Τι καλύτερο από το να κάθεσαι με την κολλητή σου και να συζητάτε ατελείωτα για όλα όσα έχουν συμβεί από την πρώτη φορά που συναντηθήκατε και ξεκινήσατε να κάνετε παρέα μέχρι τις τελευταίες μέρες σας στο Λύκειο. Σίγουρα προβλέπεται κατάληξη στα γκομενικά και στην ευρύτερη ζωή σας, η οποία σύμφωνα με εσάς είναι μια σκέτη αποτυχία.

#3 Όλα τα λεφτά στα ψώνια

Πώς θα πάει η κολλητή σου σε ένα καινούριο μέρος με πολλά υποψήφια αρσενικά θύματα; Με τα παλιά ρούχα; Δε νομίζω. Χρειάζεται δυο-τρία συνολάκια έτσι για την καλή αρχή. Και εσύ η ίδια χρειάζεσαι βέβαια, γιατί παρόλο που μένεις πίσω, ξεκινάς επίσης κάτι καινούριο. Για να μας δω να χαλάμε λεφτά και χρόνο.

#4 Κάντε αυτό το ΕΝΑ πράγμα που λέτε εδώ και χρόνια να κάνετε και ποτέ δεν τολμήσατε

Η απάντηση είναι ναι ή τώρα ή ποτέ (όπως λένε και οι Otherview). Επιτέλους έφτασε ο καιρός να το κάνετε, τι θα γίνει; Θα φύγει η κολλητή σου και μετά θα κλαις λέγοντας ότι αφήσατε υποθέσεις ανοιχτές και κάτι τέτοιο δεν πρέπει να συμβεί σε καμία περίπτωση. Κάντε το τώρα να έχετε να θυμάστε, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει ο χρόνος.

#5 Εννοείται πως θα κοιμηθείτε αγκαλιά το τελευταίο βράδυ πριν φύγει

Κοιμηθείτε μαζί όπως εκείνο το πρώτο βράδυ στο Γυμνάσιο, θυμάσαι; Τότε που ήσασταν μικράκια και χαρήκατε τόσο πολύ που κοιμηθήκατε παρέα για πρώτη φορά. Που από εκείνη τη μέρα γίνατε αχώριστες. Καιρός να κοιμηθείτε λοιπόν ξανά παρέα, γιατί αφού μία από εσάς φεύγει, αυτό θα είναι σίγουρα κάτι που θα σας λείψει πολύ.

#6 Αποχαιρετιστήριο reunion με όλη την παρέα

Κάντε μία ευρύτερη μάζωξη με όλα τα αγαπημένα άτομα που όποτε τύχαινε ή κανονίζατε να βγαίνετε μαζί δεν σας έμενε άντερο από τα γέλια. Η κολλητή σου θα χαρεί απίστευτα και θα σιγουρευτεί ότι εκεί που πάει τόσο τρελά άτομα όσο εσείς δε θα βρει σίγουρα. Μπορείτε ακόμα και να συναντηθείτε στο μέρος που πηγαίνατε παλιά ή κάπου που είχατε περάσει μία συγκεκριμένη εμπειρία.

#7 Προσπάθησε (άσκοπα) να την πείσεις να μη φύγει

Κλασσική αντίδραση άρνησης. Αρνείσαι να δεχτείς ότι θα φύγει και το συνειδητοποιείς λίγες μέρες πριν. Γι’ αυτό προσπαθείς με τους πιο γελοίους τρόπους να την πείσεις να μη φύγει και να μείνει εδώ μαζί σου (ούτε σε γκόμενο τόσο παρακαλετό). «Άμα μείνεις, θα σου δίνω όποτε θες το τζιν μου που σ’ αρέσει πολύ» …αλήθεια τώρα;

#8 Βγάλτε την πιο επική selfie που θα έχετε να θυμάστε

Θα είναι μια selfie που θα αντιπροσωπεύει όλη τη μέχρι τώρα φιλία σας. Μία selfie η οποία θα κορνιζαριστεί και θα μπει στο νέο φοιτητικό σπίτι της κολλητής σου. Θα είναι αστεία, σέξι, σοβαρή, δεν ξέρω, πάντως αντιπροσωπευτική σίγουρα. Μπορείτε ακόμα να πάρετε την πρώτη σας selfie και να την αντιγράψετε με το all time classic «πριν & μετά».

#9 Κάντε σχέδια για το τι θα κάνετε όταν την επισκεφτείς στη νέα της πόλη

Εφόσον η κολλητή θα έχει προσαρμοστεί στα «τοπικά» δεδομένα, τότε σίγουρα θα έχει τσεκάρει και τα πιο top κλαμπάκια, φαγάδικα, κοκτεϊλάδικα και οτιδήποτε άλλο είναι στο γούστο σας. Συμπέρασμα; Καλώς εχόντων των πραγμάτων όταν την επισκεφτείς, θα γίνει ΤΟ ΚΑΜΟΣ. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι …λεφτά. Γι’ αυτό μάζευε από τώρα!


Κάθε δυνατή φιλία περνάει από δοκιμασίες και εσύ γιατί να είσαι η εξαίρεση; 4 χρονάκια είναι αυτά (αν η φίλη σου δεν ξύνεται και τελειώσει εγκαίρως) και μετά ποιος σας κρατάει. Αφού αντέξατε και αυτό όλα είναι παιχνιδάκι μετά.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET