ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

10 πράγματα που κάθε άντρας πρέπει να είναι σε θέση να κάνει στα 20 του!

Γενικά ακούγονται πολλά σχετικά με το τι χρειάζεται να ξέρεις ή να κάνεις για να είσαι ο άντρας, ο σωστός. Ορισμένες γνώμες θεωρούν ότι χρειάζεται να αγοράσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι: όπως ένα δερμάτινο πορτοφόλι αλλά και ένα καλό ρολόι.  Άλλοι πιστεύουν ότι χρειάζεται να επενδύσεις στην εκπαίδευσή σου. Κατά τη δική μου ταπεινή άποψη, […]

Default avatar

Guest Author

6 Μαΐου, 2017

Γενικά ακούγονται πολλά σχετικά με το τι χρειάζεται να ξέρεις ή να κάνεις για να είσαι ο άντρας, ο σωστός. Ορισμένες γνώμες θεωρούν ότι χρειάζεται να αγοράσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι: όπως ένα δερμάτινο πορτοφόλι αλλά και ένα καλό ρολόι.  Άλλοι πιστεύουν ότι χρειάζεται να επενδύσεις στην εκπαίδευσή σου. Κατά τη δική μου ταπεινή άποψη, δεν υπάρχουν βασικοί κανόνες που αποδεικνύουν ότι κάποιος είναι πραγματικός άντρας.

Υπάρχουν, ωστόσο, μερικά πράγματα που κάθε άντρας στα 20 του πρέπει να είναι σε θέση να κάνει για να επιβιώσει στη ζωή του και να είναι ηγέτης μεταξύ των συνομηλίκων του, όπως τα παρακάτω:

#1 Να ξέρεις να κάνεις μια απλή επισκευή

Είναι καλό να έχεις μια εργαλειοθήκη, την οποία να ξέρεις φυσικά να χρησιμοποιείς. Έτσι θα μπορείς να φτιάξεις και δικά σου πράγματα, αλλά και να βοηθήσεις φίλους σου αν χρειαστεί. Τις χρειάζεσαι αυτές τις δεξιότητες.

#2 Να έχεις ένα καλό βιογραφικό αλλά και συστατικές επιστολές

Όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, κάποια στιγμή πρέπει να πιάσεις και μια δουλειά. Οπότε έχοντας ένα καλό βιογραφικό, αυτό το εγχείρημα θα επιτευχθεί πιο εύκολα.

#3 Να είσαι γενναιόδωρος

Το τελευταίο πράγμα που θες, είναι όλοι να σε θεωρούν ως τον τσιγκούνη της παρέας. Τόσο οι υπάλληλοι του μαγαζιού θα σε βλέπουν με άλλο μάτι, όπως και οι γυναίκες θα σε έχουν σε μεγαλύτερη εκτίμηση και θα τους τραβήξεις το ενδιαφέρον.

#4 Να είσαι σε θέση να οδηγάς

Στην ηλικία που βρίσκεσαι είναι φυσιολογικό να μην έχεις δικό σου αμάξι. Αλλά όσο να πεις είναι αναγκαίο να χρησιμοποιείς ακόμα και το οικογενειακό αυτοκίνητο για να διευκολύνεσαι. Επιπλέον, είναι πολύ θετικό να μπορείς να διευκολύνεις την κοπέλα σου όσον αφορά τη μετακίνησή της.

#5 Να μπορείς να μαγειρεύεις

Βασικά είναι καλό να ξέρεις να μαγειρεύεις τρία πιάτα. Ένα πρωινό, ένα μεσημεριανό κι ένα βραδινό. Όμως το σημαντικότερο είναι φτιάχνεις ένα καλό πρωινό. Είναι σίγουρο ότι θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

#6 Να τα πηγαίνεις καλά με τη μοναχικότητα

Φυσικά κι είναι απαραίτητο να έχεις φίλους στη ζωή σου. Όμως θα πρέπει να μπορείς  να είσαι εντάξει, όταν περνάς χρόνο με τον εαυτό σου. Χρειάζεται κι αυτό μερικές φορές.

#7 Να μπορείς να ζητήσεις σε ραντεβού μια κοπέλα, η οποία είναι έξω από τα νερά σου

Αυτό θα σου φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλλον. Οπότε χτίσε όσο μπορείς τώρα την αυτοπεποίθησή σου και μετά δεν θα σε πιάνει κανείς.

#8 Σταμάτα να πίνεις φθηνό αλκοόλ

Προσπάθησε να το αποφύγεις όσο πιο νωρίς γίνεται. Αν πιεις ένα λίγο πιο ακριβό ποτό είναι σίγουρο ότι θα έχεις πολύ πιο ήπιο hangover. Στην τελική μπορεί να πιεις 2 ποτά αντί για 5, αλλά θα έχεις ακόμα το συκώτι σου και σίγουρα καλύτερο έλεγχο του εαυτού σου!

#9 Να λες κομπλιμέντα

Αυτό μπορεί να σε ωφελήσει σε τεράστιο βαθμό. Το να λες κομπλιμέντα είναι μια απαραίτητη ικανότητα, την οποία μπορείς να τελειοποιήσεις με την πάροδο του χρόνου. Προσπάθησε να είσαι συγκεκριμένος και να τα εκφράζεις με φυσικό τρόπο κι ειλικρίνεια.

#10 Τέλος, να μπορείς να λες ωραίες ιστορίες

Μπορεί να μην είναι καν αληθινές, όμως χρειάζεται να είσαι αρκετά πειστικός και γοητευτικός για να τραβήξεις το ενδιαφέρον. Λέγοντας πολύ καλές ιστορίες, γίνεσαι αυτομάτως το κέντρο της προσοχής, όπου κι αν βρίσκεσαι.


Βρίσκεσαι στα 20 σου, επομένως εκμεταλλεύσου το στο μέγιστο. Μάθε καινούρια πράγματα και εφάρμοσέ τα. Πίεσε τον εαυτό σου να βγει από το comfort zone και που ξέρεις μπορεί να σου κάνει καλό. Γενικά είναι ωραία η αίσθηση του να ζεις και λίγο στα άκρα.

 

OUR20s

DIGITAL

O Thug Slime μας εξηγεί επιτέλους τι σημαίνει «Σλατίνα», τώρα μπορούμε να ηρεμήσουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET