ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

9 πράγματα που είναι μακράν καλύτερα από το να έχεις γκόμενο/α!

Από παντού υπάρχει πίεση για δέσμευση. Από την οικογένεια και τον περίγυρο έως τους φίλους σου και τα κοινωνικά δίκτυα. Μην ακούς κανέναν. Είσαι στα 20 σου, βρε αδερφέ, δεν έχεις κανέναν ανάγκη να σου πει αν θα πρέπει να είσαι ή όχι σε σχέση. Αντί να προσπαθείς να βρεις τον/την τέλειο/α άντρα/γυναίκα, προσπάθησε να […]

Θεώνη Σταματοπούλου

16 Ιανουαρίου, 2017

Από παντού υπάρχει πίεση για δέσμευση. Από την οικογένεια και τον περίγυρο έως τους φίλους σου και τα κοινωνικά δίκτυα. Μην ακούς κανέναν. Είσαι στα 20 σου, βρε αδερφέ, δεν έχεις κανέναν ανάγκη να σου πει αν θα πρέπει να είσαι ή όχι σε σχέση. Αντί να προσπαθείς να βρεις τον/την τέλειο/α άντρα/γυναίκα, προσπάθησε να βρεις όλα εκείνα τα πράγματα που μπορείς να κάνεις αντί να κλαις τη μοίρα σου.

Αυτά είναι τα πράγματα που είναι μακράν καλύτερα από το να βγαίνεις με κάποιον/α:

#1 Τα σκυλιά

Τα σκυλιά μας προσφέρουν αγάπη άνευ όρων. Τι περισσότερο να ζητήσεις από αυτό;

#2 Το κρασί

Το κρασί είναι πάντα δίπλα σου τις στιγμές που το έχεις ανάγκη. Τις κρύες νύχτες, που πονάς, που βαριέσαι, που είσαι στενοχωρημένος/η και δεν έχεις κανέναν άλλο/η να μοιραστείς τη μοναξιά σου.

#3 Τα ταξίδια

Αν δεν μπορείς να βρεις γκόμενο/α, τότε προσπάθησε τουλάχιστον να γίνεις καλύτερος άνθρωπος με το να μαζέψεις καινούριες εμπειρίες κι αναμνήσεις.

#4 Η δουλειά

Αντί να αναζητάς τον/την τέλειο/α σύντροφο, αναζήτησε τα μεγαλύτερη πάθη σου. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να πετύχεις όλους τους βαθύτερους στόχους και όνειρά σου.

#5 Οι φίλοι

Η σοφή Carrie Fisher είπε κάποτε: «Ίσως οι φίλες μας να είναι οι αδελφές – ψυχές μας κι οι άντρες απλά για να περνάμε καλά μαζί τους και να διασκεδάζουμε.»

#6 Το κρεβάτι σου

Δεν πρόκειται να σε αφήσει ποτέ και πάντα θα σε υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες μετά από μία άκρως δύσκολη και κουραστική μέρα.

#7 Τα βιβλία

Ολόκληροι καινούριοι κόσμοι και δεδομένα προκύπτουν μέσα από αυτά. Αφήνεις τη φαντασία σου να καλπάσει και φτιάχνεις με αυτή και τον/την ιδεατό/ή σύντροφο για σένα.

#8 Το φαγητό

Need I say more?

#9 Ο ίδιος ο εαυτός σου

Δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά μία τόσο γεμάτη και τέλεια σχέση για σένα, από ότι αυτή που έχεις με τον ίδιο σου τον εαυτό. Να το θυμάσαι πάντα αυτό, όταν αισθάνεσαι δυστυχισμένος/η.

 

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET