ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

8 πράγματα για τον γυναικείο οργασμό που χρειάζεται να ξέρει κάθε κοπέλα εκεί έξω!

Ρίχνουμε λίγο φως στο μυστήριο που ακούει στο όνομα «γυναικείος οργασμός» και απασχολεί τόσους τους άντρες όσο και τις γυναίκες.

Mademoisex

3 Σεπτεμβρίου, 2019

Ο γυναικείος οργασμός εξακολουθεί να αποτελεί ένα μυστήριο, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες. Πώς συμβαίνει; Πόσο διαρκεί; Γιατί μερικές γυναίκες δεν φτάνουν στην κορύφωση; Γιατί άλλες είναι πολυοργασμικές; Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα απασχολούν και τα δύο φύλα εξίσου και είναι πραγματικά απορίας άξιο πώς δεν υπάρχει σεξουαλική διαπαιδαγώγηση στα ελληνικά σχολεία από μικρή κιόλας ηλικία. Αυτά που είναι αυτονόητα για τις χώρες του εξωτερικού, για την Ελλάδα είναι ψιλά γράμματα, αλλά τέλος πάντων, δε θα συγχυστώ.

Θέλοντας να ρίξω λίγο φως στο σκοτάδι που υπάρχει γύρω από τη γυναικεία σεξουαλικότητα λοιπόν, συγκέντρωσα τις εξής χρήσιμες κι ενδιαφέρουσες πληροφορίες που κάθε κοπέλα χρειάζεται να γνωρίζει για τον οργασμό:

#1 Οι λεσβίες βιώνουν περισσότερους οργασμούς από τις straight

Αμέ. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκε ότι το 74,7% των γυναικών που είναι ομοφυλόφιλες, φτάνουν σε οργασμό κάθε φορά που κάνουν σεξ. Αν σκεφτείς, ότι 1 στις 2 γυναίκες δεν φτάνει ποτέ σε οργασμό, τότε αυτό το ποσοστό είναι τεράστιο. Υποθέτω ότι οι λεσβίες χαίρουν περισσότερες απολαύσεις, επειδή είναι ευκολότερο να προσφέρει ικανοποίηση γυναίκα σε γυναίκα, μιας και γνωρίζει η μία τα ευαίσθητα σημεία της άλλης.

#2 Λίγες εκεί έξω δεν έχουν προσποιηθεί οργασμό και συγκεκριμένα το 20%

Που σημαίνει ότι 8 στις 10 γυναίκες έχουν προσποιηθεί ότι έφτασαν σε οργασμό, έστω μία φορά στη ζωή τους. Κακό κορίτσια, κακό. Όποιος κι αν ήταν ο λόγος να το κάνεις, αν για παράδειγμα δεν ήθελες να στενοχωρήσεις το σύντροφό σου ή ήθελες πολύ απλά να τελειώσει η διαδικασία γρήγορα είτε επειδή βαριόσουν, έπρεπε να το αποφύγεις ή τουλάχιστον να το συζητήσεις μαζί του.

#3 Το squirting όντως υπάρχει και συμβαίνει

Τι είναι αυτό; Η γυναικεία εκσπερμάτωση σε πολύ έντονη εκδοχή. Η ποσότητα υγρών που εκκρίνει η γυναίκα εκείνη την στιγμή είναι τόσο μεγάλη, που παρομοιάζεται με πίδακα που εκτινάσει νερό. Σημαντική προϋπόθεση για το squirt είναι να έχεις πάει προηγουμένως στην τουαλέτα και να έχεις αδειάσει την κύστη σου. Όταν έρθει η ώρα του, θα νομίζεις ότι θέλεις να ουρήσεις, αλλά μην κρατηθείς γι’ αυτό το λόγο, αυτά που θα βγάλεις δεν είναι ούρα, αλλά υγρά από τον οργασμό.

#4 Ο γυναικείος οργασμός διαρκεί 10 με 15 δευτερόλεπτα

Καλά, δεν παίρνω κι όρκο, μπορεί να είναι και λιγάκι παραπάνω ή παρακάτω, αλλά τα 10 – 15 δευτερόλεπτα είναι ο μέσος όρος τέλος πάντων. Το γεγονός αυτό καθιστά τυχερές τις γυναίκες, μιας κι ο αντρικός οργασμός διαρκεί σαφώς λιγότερο από το γυναικείο. Ορίστε κορίτσια, έχουμε κι εμείς τα καλά μας.

#5 Ο οργασμός γίνεται όλο και καλύτερος μεγαλώνοντας

Νομίζω ότι αυτό είναι λογικό. Όσο πιο πολύ σεξ κάνεις και όσο μεγαλώνεις, σαφώς και θα το απολαμβάνεις περισσότερο, αλλά και θα βιώνεις όλο και καλύτερους οργασμούς. Το σεξ όπως έχω γράψει πολλές φορές, έχει να κάνει με τον πειραματισμό και τη συνεχή προσπάθεια. Αν λοιπόν, πειραματίζεσαι και προσπαθείς, δεν υπάρχει περίπτωση να μην τελειοποιήσεις κάποια στιγμή και την… τεχνική αυτή.

#6 Ο πρόωρος οργασμός στο σεξ είναι και γυναικείο ζήτημα

Η πρόωρη κορύφηση δεν είναι κάτι που απασχολεί μόνο τους άντρες, όπως νόμιζες. Μερικές γυναίκες έχουν τεράστιο θέμα όταν ο ερωτικός τους σύντροφος φτάνει σε οργασμό τόσο γρήγορα, που εκείνες δεν έχουν προλάβει να απολαύσουν τίποτα σχεδόν. Έλα μου όμως, που και οι γυναίκες μπορεί να τελειώνουν πριν την ώρα τους κάποιες φορές. Και ναι, είναι εξίσου ενοχλητικό για τους άντρες όταν αυτό συμβαίνει.

#7 Ο οργασμός είναι ένας και μοναδικός

Πολλοί πιστεύουν λανθασμένα ότι ο γυναικείος οργασμός είναι δύο ειδών. Ο κλειτοριδικός και ο κολπικός. Αυτό ξεχάστε το, δεν ισχύει. Ο οργασμός είναι ένας και δε διακρίνεται σε κλειτοριδικό ή κολπικό. Είτε προέρχεται από κλειτοριδικό ερεθισμό είτε λόγω της διείσδυσης από το πέος, δεν υπάρχει καμία διαφορά. Και στις δύο περιπτώσεις παραμένει ίδιος.

#8 Υπάρχουν γυναίκες που δεν ξέρουν αν φτάνουν σε οργασμό

Και είναι πολλές. Αν δεν το έχεις βιώσει, συμφωνώ ότι είναι δύσκολο να καταλάβεις αν όντως σου συμβαίνει. Όμως για καλή σου τύχη, η φύση πάντα προσπαθεί να σου δίνει μερικά στοιχεία. Αρχικά, θα έχεις συσπάσεις στον κόλπο σου, θα θες να τεντωθείς ολόκληρη, θα ανέβουν οι παλμοί σου και οι αναπνοές σου θα γίνονται πιο βαθιές. Φυσικά, το αποκορύφωμα όλων είναι ότι θα εκκρίνεις τα υγρά της απόλαυσης.

OUR20s

DIGITAL

O Thug Slime μας εξηγεί επιτέλους τι σημαίνει «Σλατίνα», τώρα μπορούμε να ηρεμήσουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET