ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

6 πράγματα που θα θέλαμε να είναι πιο ειλικρινείς οι άντρες!

Το να είσαι απόλυτα ειλικρινής σε μία σχέση είναι πράγματι αρκετά δύσκολο. Ναι, εμείς οι γυναίκες μπορεί να μη θέλουμε να ξέρουμε αν σήμερα σου φαίνεται πως παχύναμε λίγο παραπάνω ή δεν θέλουμε να μάθουμε πως μερικές φορές τσεκάρεις την κολλητή μας. Ωστόσο, είναι μεγάλος και ανεκπλήρωτος πόθος μας να είναι ειλικρινείς οι σύντροφοι μας ή γενικότερα […]

Default avatar

Guest Author

19 Ιουλίου, 2016

Το να είσαι απόλυτα ειλικρινής σε μία σχέση είναι πράγματι αρκετά δύσκολο. Ναι, εμείς οι γυναίκες μπορεί να μη θέλουμε να ξέρουμε αν σήμερα σου φαίνεται πως παχύναμε λίγο παραπάνω ή δεν θέλουμε να μάθουμε πως μερικές φορές τσεκάρεις την κολλητή μας. Ωστόσο, είναι μεγάλος και ανεκπλήρωτος πόθος μας να είναι ειλικρινείς οι σύντροφοι μας ή γενικότερα οι άνδρες που μας ενδιαφέρουν στα παρακάτω 6 πράγματα:

1. «Αν σου αρέσω ή όχι;»

Πες την αλήθεια απλά και ωραία, χρυσόστομε! Μην προσπαθείς να βάλεις σάλτσες ή να φανείς ευγενικός. Μίλα απλά και όλα θα γίνουν πιο κατανοητά.

2. «Αν με αγαπάς ή όχι;»

Θέλουμε απλά να ξέρουμε αν τελικά σπαταλάμε τζάμπα τον χρόνο μας μαζί σου…

large (1)

3. «Γιατί χωρίσαμε;»

Είναι δεδομένο ότι οι χωρισμοί είναι από τα πιο δύσκολα κομμάτια σε μια σχέση. Η δικαιολογία «Δεν φταις εσύ, φταίω εγώ!» δεν κάνει έναν χωρισμό πιο εύκολο, ίσα ίσα που αφήνει πολλά αναπάντητα και βασανιστικά ερωτήματα… Γι’ αυτό κι όταν ένας άντρας χωρίζει, είναι πιο έντιμο να μιλήσει ειλικρινά και να πει τις πραγματικές αιτίες, χωρίς υπεκφυγές και διαστρεβλώσεις.

4. «Ποια χαρακτηριστικά μου είναι ελκυστικά και ποια απωθητικά;»

Μια γυναίκα θέλει να ξέρει τι είναι αυτό που σε ελκύει ή σε απωθεί πάνω της. Οι υπεραπλουστευτικές γενικεύσεις του τύπου «Όλα σου πηγαίνουν» ή «Δεν έχω κανένα παράπονο από εσένα» κλπ δεν βοηθούν πουθενά και καμία.

large (2)

5. «Τι είναι αυτό που σε συγκινεί;»

Οι άνδρες λατρεύουν να παριστάνουν τους σκληρούς και άκαμπτους. Παρόλα αυτά μια γυναίκα θα εκτιμήσει περισσότερο το να είσαι ειλικρινής και να μοιραστείς μαζί της τα βαθύτερα συναισθήματα σου, όπως αν σου ράγισε ποτέ κανείς την καρδιά, τι σε συγκίνησε σε μια ταινία ή στην καθημερινότητα σου, ποια τραγούδια σου φέρνουν δάκρυα στα μάτια όταν τα ακούς!

6. «Σε τι χρειάζεσαι βοήθεια (και πότε);»

Οι άντρες τις περισσότερες φορές αρνούνται να δεχτούν βοήθεια από μια γυναίκα. Παρόλα αυτά είναι πιο ελκυστικό να ζητήσεις τη βοήθεια της σε κάτι που ξέρεις ότι γνωρίζει καλύτερα από εσένα.

Αυτές λοιπόν ήταν κάποιες από τις περιπτώσεις που ο άντρας θέλει λίγη βελτίωση στο επίπεδο της ειλικρίνειας!

 

OUR20s

DIGITAL

To Instagram φέρνει τα Notes στα stories και θυμηθήκαμε εποχές Facebook status!

DIGITAL

O Thug Slime μας εξηγεί επιτέλους τι σημαίνει «Σλατίνα», τώρα μπορούμε να ηρεμήσουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET