ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτό θα ήταν το ποτό που θα επέλεγε να πιει σε μία βραδινή έξοδό της, κάθε αγαπημένη μας πριγκίπισσα της Disney!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ με τι ποτό θα μεθούσε η αγαπημένη σου πριγκίπισσα της Disney; Εμείς αναρωτηθήκαμε και αναζητήσαμε μίαν απάντηση. Σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητα της καθεμίας, προσπαθήσαμε να φανταστούμε τι θα επέλεγε να πιει καθεμία από τις αγαπημένες πριγκίπισσες των παιδικών μας χρόνων. Χιονάτη: Poison Red Appletini Όλοι κατεβάζουμε κάτω τα φαρμάκια […]

Θεώνη Σταματοπούλου

13 Ιανουαρίου, 2017

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ με τι ποτό θα μεθούσε η αγαπημένη σου πριγκίπισσα της Disney;

Εμείς αναρωτηθήκαμε και αναζητήσαμε μίαν απάντηση. Σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και την προσωπικότητα της καθεμίας, προσπαθήσαμε να φανταστούμε τι θα επέλεγε να πιει καθεμία από τις αγαπημένες πριγκίπισσες των παιδικών μας χρόνων.

Χιονάτη: Poison Red Appletini

Όλοι κατεβάζουμε κάτω τα φαρμάκια μας, αλλά συγκεκριμένα η Χιονάτη έχει μία ιδιαίτερη εμπειρία με αυτά. Το Red Appletini, ειδικά με μία δόση δηλητηρίου, θα ήταν σίγουρα το καλύτερο και πιο μεθυστικό ποτό της Χιονάτης. Ούτε ο Πρίγκιπας δεν θα ήταν σε θέση να την ξυπνήσει την επομένη, μετά τις χθεσινοβραδινές ατασθαλίες με τα appletinis.


Σταχτοπούτα: Σαμπάνια

Η Σταχτοπούτα δεν χαραμίζεται από δω κι από κει με βότκες κι αηδίες. Είναι μία πριγκίπισσα που έχει στερηθεί πολλά και πλέον δικαιωματικά λατρεύει τη λεπτότητα και την φινέτσα. Αφήστε την! Έχει περάσει αρκετά βάσανα και το αξίζει.


Άριελ: Daiquiri Φράουλα

Φανταστείτε την απλά να κάθεται εκεί που σκάει το κύμα και να κρατάει το daiquiri στα χέρια της, πίνοντας την κάθε γουλιά με ευχαρίστηση. Είναι ένα τροπικό κορίτσι που συνηθίζει να περνά τον χρόνο της στους ωκεανούς με τις υπόλοιπες γοργόνες. Όταν όμως πιάνει στεριά, δικαιούται κι αυτή μία ανθρώπινη και χαλαρωτική στιγμή με το αγαπημένο της κοκτέιλ.


Ωραία Κοιμωμένη : Ροζέ κρασί

Είναι βελούδινη και κυριλέ όπως το ροζέ κρασί. Έχει ανάγκη από κάτι που να πηγαίνει κάτω εύκολα. Ποια καλύτερη επιλογή λοιπόν, από το ροζέ; Άσε που το συγκεκριμένο ποτό ταιριάζει απόλυτα με την ίδια της την εμφάνιση. Είναι γλυκιά σαν τη ζάχαρη, κι υπάρχει μπόλικη από αυτή στο ροζέ.


Μουλάν: Σφηνάκια

Είναι μαχήτρια και δεν της αρέσει να παίρνει τον εύκολο δρόμο. Το συνοδευτικό ποτό είναι για τους αδύναμους κι η Μουλάν μη ανήκοντας σε αυτούς, δεν μένει παρά να κατεβάζει το ένα σφηνάκι μετά το άλλο.


Ποκαχόντας: Σαγκρία

Έχει φυσική και γήινη ομορφιά, οπότε δεν της αξίζει τίποτα λιγότερο από μία κόκκινη, φρουτώδη σαγκρία.


Γιασμίν: Starstruck Goose Cocktail

Παρόλο που δίνει την εντύπωση μίας πειθήνιας κι ηθικής κοπέλας, δεν θα παρέλειπε κι αυτή με τη σειρά της να κάνει τις ατασθαλίες της. Χρειάζεται λοιπόν μία γερή δόση από το κοκτέιλ για να ικανοποιηθεί πλήρως.


Μπελ: Σαρντονέ

Η κατά τα άλλα στοργική και μητρική φιγούρα της απέναντι στο Τέρας, δεν αναιρεί το γεγονός ότι ύστερα από μία άκρως κουραστική μέρα, θα είχε κι εκείνη την ανάγκη να το ρίξει λίγο έξω, βρε αδερφέ. Μπορεί να ανταμείβει λοιπόν καθημερινά τον εαυτό της εξολοθρεύοντας τα μπουκάλια με το σαρντονέ, όπως ακριβώς εξολόθρευσε και την κατάρα του Τέρατος.

 

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET