ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δείτε πότε θα δοθεί το φοιτητικό κουπόνι δωρεάν Internet.

Έργα 1.000.000 ευρώ αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα ειδικά στο χώρο της Παιδείας και με την αρωγή του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής. Συγκεκριμένα, από τον επόμενο μήνα θα δοθούν ευρυζωνικές συνδέσεις σε πρωτοετείς φοιτητές αλλά και κατοίκους απομακρυσμένων νησιών της χώρας, ενώ προχωρεί η υλοποίηση του «αγροτικού Ιντερνετ», το οποίο αναμένεται να επεκταθεί και σε περιοχές […]

Default avatar

Guest Author

19 Απριλίου, 2017

Έργα 1.000.000 ευρώ αναμένεται να ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα ειδικά στο χώρο της Παιδείας και με την αρωγή του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής.

Συγκεκριμένα, από τον επόμενο μήνα θα δοθούν ευρυζωνικές συνδέσεις σε πρωτοετείς φοιτητές αλλά και κατοίκους απομακρυσμένων νησιών της χώρας, ενώ προχωρεί η υλοποίηση του «αγροτικού Ιντερνετ», το οποίο αναμένεται να επεκταθεί και σε περιοχές που θα παραμείνουν εκτός της δράσης και εξετάζεται η ενεργοποίηση του Σύζευξις ΙΙ για τη διασύνδεση των υπηρεσιών του Δημοσίου.

Επίσης, όπως σημειώνει ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος, ποσό ύψους 425 εκατ. ευρώ θα αξιοποιηθεί στην ανάπτυξη δικτύων νέας γενιάς (NGN). Στα έργα αυτά εντάσσεται και η επέκταση των δικτύων πρόσβασης οπτικών ινών, τουλάχιστον μέχρι το επίπεδο του κτιρίου.

Τέλος, υπολογίζεται πως αριθμός των πρωτοετών φοιτητών που δικαιούται το εν λόγω κουπόνι ανέρχεται στους 50.000 φοιτητές.

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Ιωαννίνων: Φοιτητές κινδυνεύουν να χάσουν το εξάμηνο λόγω έλλειψης καθηγητών!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητές του Παν. Θεσσαλίας καινοτομούν με τεχνολογία που βοηθά στην κίνηση των ΑμεΑ!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ακόμα περιμένουν το στεγαστικό επίδομα οι φοιτητές που είχαν κάνει αίτηση από το καλοκαίρι!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET