ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Ποτέ μα ποτέ μην κάνεις πρώτη φορά σεξ με κάποιον από αυτούς τους τύπους αντρών!

Την πρώτη σου φορά δεν την ξεχνάς ποτέ, γι' αυτό κράτα τον εαυτό σου για κάποιον πολύ ξεχωριστό!

Mademoisex

12 Σεπτεμβρίου, 2018

Φάκελος: σεξ και πάλι, με ειδική αναφορά σήμερα στο σεξ της πρώτης φοράς. Της παρθενικής φοράς.

Νομίζω πως δε θα κουραστώ ποτέ να γράφω και να συζητάω για το σεξ, γιατί είναι τόσα πολλά τα παρακλάδια του αλλά και τα θέματα που ζητούν απαντήσεις, που απλά δεν μπορείς να μην ασχολείσαι μ’ αυτό. Το σεξ είναι μέρος της καθημερινότητας και της ζωής μας. Ειδικά από την στιγμή που συνειδητοποιούμε ότι θέλουμε να το βάλουμε στη ζωή μας, παίρνει άλλες διαστάσεις.

Εγώ θα πρότεινα στην κυβέρνηση να φροντίσει να εντάξει επιτέλους στο σύστημα εκπαίδευσης τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, γιατί το πρόβλημα είναι τεράστιο. Μπορεί να βλέπουμε και να ακούμε παντού γύρω μας γι’ αυτό, αλλά στην πραγματικότητα οι περισσότεροι δε γνωρίζουν ούτε καν τα βασικά.

Η υπόθεση του σεξ της πρώτης φοράς, όταν χάνεις δηλαδή την παρθενιά σου, είναι απίστευτα περίπλοκη και πρέπει κάθε κοπέλα να πληροφορείται άρτια γι’ αυτή. Να μην το κάνει απλά και μόνο για να το κάνει, ή επειδή οι φίλες της έχουν ήδη μπει από καιρό στη διαδικασία αυτή, ή γιατί το αγόρι της την πιέζει. Το σεξ της πρώτης φοράς θα πρέπει να είναι για κάθε κοπέλα μία συνειδητή απόφαση. Γι’ αυτό και η επιλογή εκείνου που θα σε μυήσει στον κόσμο του έρωτα, θα πρέπει να είναι απόλυτα σωστή.

Ποιοι είναι λοιπόν εκείνοι οι τύποι αντρών που πρέπει να αποφύγεις πάση θυσία την πρώτη σου φορά;

1 | Με εκείνον που γνώρισες πριν από λίγο στη βραδινή έξοδο

Όχι, όχι και πάλι όχι. Δεν είναι αυτός ο σωστός τρόπος να ξεκινήσεις τη σεξουαλική σου ζωή. Κορίτσι μου, όταν αποφασίσεις να χάσεις την παρθενιά σου, θα πρέπει να το κάνεις με κάποιον που είσαι ερωτευμένη ή τρέφεις γενικότερα αισθήματα για αυτόν. Μόνο έτσι «θα μπεις με το δεξί» στον κόσμο του σεξ. Σε άλλη περίπτωση, κινδυνεύεις να πληγωθείς ανεπανόρθωτα. Το ξέρω ότι ο τύπος που σου γυάλισε το βράδυ στο μπαρ φαντάζει ιδανική ευκαιρία, αλλά όχι. Φασώσου, φλέρταρε, πέρνα καλά, αλλά μην κάνεις σεξ μαζί του. Δεν τον ξέρεις. Κράτα τον εαυτό σου για κάποιον ξεχωριστό.

2 | Με κάποιον που σου αρέσει μεν, αλλά όχι και τόσο

Μπορεί να το έχεις ακούσει πολλές φορές, μα πραγματικά ισχύει. Όταν είναι να κάνεις σεξ και το θες πραγματικά, θα το νιώσεις. Κάτι μέσα σου θα θορυβηθεί και θα θελήσεις να το κάνεις δίχως δεύτερη σκέψη. Δεν αξίζει λοιπόν να το δοκιμάσεις με κάποιον που σου αρέσει μεν, αλλά δεν τρελαίνεσαι κιόλας. Ναι, είναι δελεαστικό να ξέρεις ότι έχεις ευκαιρία μαζί του και θα μπορούσες να τον ρίξεις ανά πάσα στιγμή, αλλά αυτό δε θα είναι σεξ ουσίας.

3 | Με κάποιον που σε πιέζει να το κάνεις

Δε θα το κουράσω πολύ. Κέρασέ τον μία πάστα και πες του να πάει στο καλό. Ας υποθέσουμε ότι έχεις σχέση με ένα παιδί για κάμποσο καιρό, αλλά ακόμη δεν έχεις αισθανθεί την ανάγκη να κάνεις σεξ ή δε νιώθεις έτοιμη. Του το έχεις πει μια και δυο και δε λέει να καταλάβει. Σε απειλεί ότι θα σε αφήσει ή σε πιέζει να το κάνετε δίχως την θέλησή σου. Καταλαβαίνεις τι βιώνεις; Καταλαβαίνεις ότι δεν πρέπει να του επιτρέπεις να σου φέρεται έτσι; Αν δε λέει να καταλάβει τις ανάγκες και τα θέλω σου και να σε στηρίξει μέχρι να νιώσεις έτοιμη, τότε παράτα τον δίχως δεύτερη σκέψη.

4 | Με τον τύπο που ξέρεις ότι γκομενίζει ασύστολα

Έχει τη φήμη ότι είναι ο γόης της παρέας ή της σχολής ή δεν ξέρω κι εγώ πού. Ξέρεις καλά ότι χώνεται παντού και έχει πάρει την υπόλοιπη μισή Αθήνα (την πρώτη μισή την ανέλαβε ο Τατσόπουλος). Θες να μου πεις λοιπόν ότι σου πέρασε έστω και μία στιγμή από το μυαλό να χαραμίσεις την πρώτη σου φορά στο σεξ μ’ αυτόn τον άνθρωπο; Προφανώς θα έχεις υπάρξει κι εσύ θύμα του και θα προσπαθεί να σε ρίξει, αλλά σε παρακαλώ πολύ, μην ενδώσεις. Αυτός ο άνθρωπος θα σε πληγώσει. Θα κάνει σεξ μαζί σου και μετά θα σε παρατήσει σαν στυμμένη λεμονόκουπα.

5 | Με κάποιον που ξέρεις ότι έχει πάει με φίλη σου

Αν είχαν σχέση οι δυο τους, ξέχασέ το αμέσως τώρα. Αν ωστόσο είχαν κάνει απλά σεξ και δεν είχαν δεσμεύσεις, τότε θα μπορούσα να το δεχτώ υπό προϋποθέσεις. Πρώτη προϋπόθεση, να το πεις στη φίλη σου. Δεύτερη προϋπόθεση, να μην έχει θέμα μ’ αυτήn την ιδέα η φίλη σου. Τρίτη προϋπόθεση, να σου αρέσει ο τύπος παρά πολύ και να πιστεύεις ότι αξίζει. Έτσι ναι, θα μπορούσα να δεχτώ το γεγονός να δοκιμάσεις να το κάνεις μαζί του. Αλλά γενικά, καλό θα ήταν να το αποφύγεις για να προστατεύσεις τη φιλία σου. Just saying.

Κορίτσια μου, μην ξοδεύετε τους εαυτούς σας από εδώ και από εκεί. Το σεξ της πρώτης φοράς δεν είναι μια απλή υπόθεση, γι’ αυτό και πρέπει να είστε απόλυτα συνειδητοποιημένες για τον άνθρωπο με τον οποίο θα το δοκιμάσετε. Μη βιάζεστε και πάνω απ’ όλα μην χαμηλώνετε τα στάνταρντ σας!


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET