fbpx

Τα άστρα μίλησαν | Πόσες ώρες ύπνου χρειάζεσαι καθημερινά, ανάλογα με το ζώδιό σου!


Προς Θεού, αυτό το άρθρο δεν είναι επουδενί υποκατάστατο των ιατρικών συμβουλών!

Καθίσαμε και συγκεντρώσαμε όλα τα στοιχεία εκείνα που χαρακτηρίζουν κάθε ζώδιο χωριστά και καταλήξαμε στο πόσες ώρες ύπνου περίπου χρειάζεται το καθένα σε καθημερινή βάση. Ας τολμήσει να μην ταυτιστεί κανείς και τα λέμε…

Κριός –  30 λεπτά (το πολύ)

Τα απίστευτα αποθέματα ενέργειας που έχει αυτό το ζώδιο, το κάνουν να είναι πιο παιδί από ποτέ και να έχει τέτοιες αντοχές που να μην κουράζεται με τίποτα, το σκασμένο! Μία φορά στο τόσο βέβαια παθαίνει και καμία υπερκόπωση και κοιμάται δίχως αύριο, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις έχει ανάγκη από ελάχιστες ώρες ύπνου μέσα στη μέρα.

Ταύρος – Όλη μέρα, κάθε μέρα

Ο Ταύρος είναι από τα πιο βαριεστημένα και τεμπέλικα ζώδια του κύκλου. Αν δεν είναι απασχολημένος τρώγοντας ή βλέποντας τηλεόραση στον καναπέ, τότε πιθανώς θα κοιμάται. Λατρεύει να περνάει όλη του τη μέρα οριζοντίως, απλά. Ξέρει να τη ζει τη ζωή του ο Ταύροοοος!

 Δίδυμος – Μισεί τον ύπνο

Γιατί του θυμίζει όλα εκείνα τα πράγματα που χάνει και δεν είναι σε θέση να κάνει, όσο κοιμάται. Δηλαδή το σάπισμα στο Διαδίκτυο, τους μαραθώνιους σειρών, το facetime με φίλους και όλα τα υπόλοιπα σοσιαλμιντιακά τέλος πάντων.

Καρκίνος – Μόνο όταν είναι ταραγμένος

Οι Καρκίνοι είναι άτομα που λατρεύουν να εκτελούν ταυτόχρονα πολλαπλές εργασίες. Είναι ψυχαναγκαστικά όντα και κάθε φορά που τα σχέδιά τους πάνε στραβά για κάποιο λόγο, τρελαίνονται και για να ηρεμήσουν το ρίχνουν στον ύπνο μέχρι να επανέλθουν στα φυσιολογικά επίπεδά τους και πάλι.

Λέων – Ο βασιλιάς του ύπνου

Μιλάμε για ένα πολύ εξωστρεφές ζώδιο, που όμως έχει ανάγκη κι από εξίσου ήρεμες και μοναχικές στιγμές χαλάρωσης κι απομόνωσης, κι αυτό μόνο μέσα από αμέτρητες ώρες ύπνου μπορεί να το επιτύχει.

Παρθένος – Τουλάχιστον 8 ώρες καθημερινά (συνταγή γιατρού)

Ο Παρθένος δεν παίζει με την πνευματική και ψυχική του υγεία. Πρέπει να ξεκουράζεται συγκεκριμένες ώρες τη μέρα για να έχει την απαραίτητη ενέργεια και δύναμη για να ανταπεξέλθει μέσα στη μέρα.

Ζυγός – 2 ώρες τη μία μέρα και 10 την επόμενη, για να αναπληρώσει τη διαφορά

Η Νο.1 προτεραιότητα ενός Ζυγού είναι να διατηρήσει ολόκληρη τη ζωή του σε ισορροπία. Αν για παράδειγμα περάσουν ολόκληρη τη βδομάδα στο κρεβάτι, θα αναπληρώσουν το ΣΚ στο γυμναστήριο. Είναι μία μορφή ψυχαναγκασμού κι αυτή, δεν μπορώ να πω!

Σκορπιός – Δεν έχω ιδέα!

Μπορούν να κοιμηθούν οπουδήποτε, οποτεδήποτε και χωρίς να τους νοιάζει το παραμικρό. Βέβαια είναι τόσο μυστικιστές που είναι πιθανό να λένε ψέματα ακόμη και για το πόσες ώρες κοιμούνται. Είστε άραγε αληθινοί ή απλά ολογραφικές εικόνες που κάνετε ό,τι θέλετε κι ύστερα εξαφανίζεστε;

Τοξότης – 5 ώρες το πολύ και φορώντας τα ρούχα τους

Η ζωή τους είναι ένα ατελείωτο πάρτυ και το πάνε μέχρι εκεί που να μην υπάρχουν άλλα περιθώρια. Κοιμούνται λοιπόν όποτε τους περισσεύει ελεύθερος χρόνος από τις ατασθαλίες τους και το κάνουν όπως, όπως.

Αιγόκερως – Οι μέρες, οι ώρες, τα λεπτά δεν έχουν σημασία

Είναι πολύ φιλόδοξο ζώδιο και σκληρά εργαζόμενο σχετικά με αυτό που θέλει να επιτύχει. Άσχετα από το πόσες ώρες κοιμάται καθημερινά, ο Αιγόκερως πάντα θα βρίσκει την απαιτούμενη δύναμη κι ενέργεια για να δώσει το μέγιστο μέσα στη μέρα.

Υδροχόος – Από νωρίς στο κρεβάτι, από νωρίς το ξύπνημα

Είναι πολύ εφευρετικό και με καλπάζουσα φαντασία ζώδιο. Είναι ικανοί να έχουν δίπλα από το κρεβάτι τους, ένα σημειωματάριο για να καταγράψουν τις φαεινές ιδέες που τους έρχονται καταμεσής της νύχτας. Δεν μένει παρά να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί και να κάνουν τις σκέψεις τους, πραγματικότητα.

Ιχθύς – 4 ώρες όταν είναι χαρούμενος, 15 όταν είναι στενοχωρημένος

Έχουν την ικανότητα να προσαρμόζουν τις φυσικές ανάγκες του σώματός τους, ανάλογα με τη διάθεσή τους. Σε στιγμές χαράς, ξεχνούν την έννοια της λέξης «ύπνος», ενώ όταν είναι στενοχωρημένοι θέλουν να απομονωθούν, κοιμώμενοι.

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET