fbpx

5+1 τρόποι με τους οποίους το sexting θα δυναμώσει την σχέση σου!


Μία πρόσφατη έρευνα από ερευνητές του Πανεπιστημίου του Drexel αναφέρει ότι περίπου το 88% του ενήλικου πληθυσμού έχει πειραματιστεί με το sexting και δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραδεχτώ πως ανήκω κι εγώ σε αυτήν την πλειοψηφία.

Ως γυναίκα που θεωρεί ότι το πιο βασικό σεξουαλικό όπλο είναι ο εγκέφαλος, σου λέω με κάθε βεβαιότητα ότι το sexting μέσα σε μία σχέση είναι …φοβερό! Ως γνωστόν μία εικόνα αντιστοιχεί σε λέξεις, πολύ συχνά όμως, συμβαίνει και το ακριβώς αντίστροφο. Το να πειραματιστείς λοιπόν, στέλνοντας μηνύματα με υπονοούμενα ή και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου στον σύντροφό σου, είναι απολύτως υγιές. Εάν δε, το κάνεις ήδη, σου μεταφέρω τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Παρακάτω, θα διαβάσεις για όλους του θετικούς αντίκτυπους που μπορεί να έχει στην σχέση με τον σύντροφό σου, το να περιγράφεις με κάθε λεπτομέρεια όλα εκείνα τα «βρώμικα» πράγματα που θα ήθελες να κάνεις μαζί του/της…

1. Το να μοιράζεστε μυστικά χτίζει την εμπιστοσύνη

Γιατί υπάρχει μεγαλύτερο μυστικό από όλα εκείνα τα kinky πράγματα που θες να κάνεις στον σύντροφό σου; Κανείς δεν πρόκειται να σε κρίνει σε αυτή την περίπτωση. Το να εμπιστεύεσαι στον/στην σύντροφό σου τα πιω ιδιωτικά πράγματα που θα ήθελες να κάνετε μαζί, θα δυναμώσει τον δεσμό σας. Εκτός κι αν αυτός/αυτή συνηθίζει να δείχνει όλα τα προσωπικά σας μηνύματα στον/στην φίλη του/της. Σε αυτή την περίπτωση έχεις επιλέξει τον λάθος άνθρωπο.

2. Τα σεξουαλικά υπονοούμενα δημιουργούν ένταση (the good one)

Όλοι έχουμε περάσει από αυτό το σημείο. Όταν ανυπομονείς για την μεγάλη νύχτα νιώθεις ιδιαίτερα ερωτεύσιμος/η. Δεν σταματάς να κοιτάζεις το ρολόι σου, το οποίο μοιάζει να μένει ακίνητο. Ξέρεις ότι σήμερα είναι η μεγάλη νύχτα, και αυτός/αυτή σου στέλνει ένα ΄΄βρώμικο΄΄ μήνυμα που ξέρει ότι θα λατρέψεις. Και τότε, αυτό το καταραμένο ρολόι αρχίζει να κινείται προς τα πίσω! Το να κάνεις τον/την σύντροφό σου να ανυπομονεί να σε δει, είναι από τα πιο αφροδισιακά πράγματα. Κάντο και μετά απλά να είσαι σίγουρος/η ότι θα ανταμειφθείς.

[scis id=»59″]

3. Οι άντρες είναι αδύναμοι και εύθραυστοι

Παραδεχτείτε το. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβετε μετά από κάθε φορά εάν η σύντροφός σας ολοκλήρωσε ή όχι, ή τουλάχιστον έχετε αναρωτηθεί πολλές φορές. ΄΄Είχε μία όμορφη βραδιά όπως εγώ ή δεν της άρεσε; Ήταν αυτό που ήλπιζε να συμβεί;΄΄

4. Η αδρεναλίνη είναι εθιστική

Το να κάνεις κάτι επικίνδυνο και το να ερωτεύεσαι έχουν ένα κοινό χημικό στοιχείο : την αδρεναλίνη. Αυτός ο νευροδιαβιβαστής δημιουργεί αυτή την ακατανίκητη ανυπομονησία που νιώθεις, είτε όταν είσαι ερωτευμένος/η είτε κάνεις bungee jumping από τον πύργο του Άιφελ. Όταν στέλνεις ένα άτακτο μήνυμα σε κάποιον, σίγουρα θα βιώσεις την εμπειρία του ενθουσιασμού που στην πραγματικότητα θα βελτιώσει από κάθε άποψη τον δεσμό σου! Ο εγκέφαλος είναι αποδεδειγμένο ότι αρχικά δεν διαχωρίζει την αγάπη από τον έρωτα, επομένως αυτή η σύγχυση μπορεί να είναι ιδιαίτερα σέξι.

5. Η διασκέδαση είναι το παν

Γιατί νομίζεις ότι οι περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν ένα σύντροφο με τον οποίο να περνούν όμορφες στιγμές και να γελούν πολύ; Γιατί πολύ απλά αυτό είναι το ζητούμενο. Σε κανέναν δεν αρέσει ένας κακοδιάθετος και βαρετός χαρακτήρας. Το sexting μπορεί να υπενθυμίσει στον άνθρωπό σου μία από τις πιο διασκεδαστικές πλευρές σου: το άγριο και περιπετειώδες σέξι άλλο σου εγώ.

6. Το sexting προλαβαίνει την απιστία!

Το sexting είναι αυτό που θα σε βοηθήσει να παραμείνεις προσηλωμένος/η σε αυτό/αυτήν που ξέρεις ότι σε περιμένει στο σπίτι, σε αντίθεση με αυτόν/αυτήν που θα είναι διαθέσιμος/η σε κάποιο μπαρ. Παντού υπάρχουν πειρασμοί, αλλά ένα αισθησιακό μήνυμα από τον/την σύντροφό μου, πάντα μου υπενθυμίζει ότι αξίζει να περιμένω κάθε φορά.

Ελπίζω να ανακαλύψετε τις χαρές του sexting, αλλά ποια είμαι εγώ για να μιλάω; Το 88% το έχει κάνει ήδη!

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET