fbpx

Πώς θα κατάλαβεις από την πρώτη σας φορά, ότι αξίζει να το πας για σχέση μαζί του!


Η αλήθεια είναι πως όταν ψήνεται σεξάκι για πρώτη φορά με νέο γκομενάκι, τόσο η αναμονή όσο και το άγχος βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα. Θες να είσαι όσο καλύτερα προετοιμασμένη γίνεται, αποτριχωμένη και μυρωδάτη παντού, να έχεις την πιο σέξι σου διάθεση και φυσικά η όλη εμπειρία να αποδειχθεί εξαιρετική, όπως και η χημεία μεταξύ σας. Βέβαια, οι προσδοκίες σου δεν ανταποκρίνονται κάθε φορά στην πραγματικότητα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ακόμη και με μία μονάχα φορά σεξ, μπορείς να καταλάβεις ξεκάθαρα αν αυτό το νέο άτομο στη ζωή σου, ήρθε για να μείνει ή όχι. Αν είσαι σε φάση που τη θες τη σχεσούλα σου κι όχι να αφήνεσαι από εδώ κι από εκεί, τότε μετά το τέλος της πρώτης σας βραδιάς, θα ξέρεις κατά πόσο αξίζει να περάσεις πολλές ακόμη τέτοιες βραδιές με αυτό το άτομο. Πώς;

Δώσε βάση στα παρακάτω σημάδια που σου δείχνουν ότι το νέο γκομενάκι είναι… boyfriend material:

1 | Δε βιάζεται να φύγει ή να σε διώξει

Ένα χαρακτηριστικό ότι ο ένας από τους δύο δεν τρελάθηκε και τόσο με το σεξ και γενικότερα ολόκληρη τη βραδιά είναι να βιάζεται να την κάνει με ελαφρά, αφού όλα τελειώσουν. Αν βρίσκεσαι εσύ σπίτι του λοιπόν, θα δεις ότι θα μηχανευτεί τρόπους να σε διώξει σιγά σιγά – Μάνθος Φουστάνος αλήθειας. Αν αντίστοιχα, είστε σπίτι σου, θα βρει δικαιολογία να φύγει πριν καν το καταλάβεις. Αν πάλι, δε βρεθείς αντιμέτωπη με κάποιο σενάριο άτακτης φυγής, τότε είναι ένα πολύ καλό σημάδι ότι του αρέσεις.

2 | Δείχνει ενδιαφέρον για το πώς πέρασες μαζί του

Αν δεν του άρεσε καθόλου η όλη φάση, τότε δε θα έμπαινε στον κόπο να σε ρωτήσει το οτιδήποτε. Όχι απλά δε θα άνοιγε κουβέντα, αλλά θα σου συμπεριφερόταν λες και δε συνέβη ποτέ κάτι μεταξύ σας, έτσι για να μην παίρνεις και θάρρος και του γίνεις κολλιτσίδα. Αν όμως, είστε οι δυο σας μαζί στο κρεβάτι, αγκαλιά και εκείνος σε ρωτάει αν το απόλαυσες κι αν πέρασες όμορφα, τότε προφανώς και ενδιαφέρεται για σένα και θέλει να μάθει αν έχεις μείνει ικανοποιημένη. Πολύ σημαντικό να σου δείχνει ενδιαφέρον από τόσο νωρίς.

3 | Τον καίει να μάθει πότε θα ξαναβρεθείτε

Ακόμη δεν έχετε αποχωριστεί ο ένας τον άλλον κι εκείνος θέλει να μάθει πότε θα είναι η επόμενη φορά που θα σε δει, θα βγείτε και θα κάνετε σεξ. Δε χρειάζεται να έχεις τρελή εμπειρία για να καταλάβεις ότι σε θέλει. Εκ πρώτης, φαίνεται ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν ενδιαφέρεται μόνο για το σεξ, αλλά και για άλλα πράγματα. Αυτά τα «άλλα» λοιπόν, ενδιαφέρουν μόνο εκείνους που έχουν βλέψεις για κάτι πιο σοβαρό και όχι μόνο για ξεπέτες.

4 | Ω ναι, σου φτιάχνει πρωινό

Αυτά είναι. Η «σχέση» ξεκινάει με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Για να μπει ένας άντρας στον κόπο να φτιάξει πρωινό σε μία γυναίκα είτε πέρασε πολύ καλά χθες βράδυ, είτε παίζει κάποια επέτειος. Ευχαριστήσου το τώρα όσο μπορείς, γιατί τα αγόρια είναι πολύ εξυπηρετικά και πρόθυμα στις αρχές, αλλά όσο περνάει ο καιρός, η αλήθεια είναι ότι επαναπαύονται. Αυτό δεν είναι μεν κακό, αλλά οκ, μην περιμένεις να σου φτιάχνει πρωινό και συνέχεια. Εκτίμησε λοιπόν εκείνη τη μία φορά.

5 | Δεν κοιμάται αμέσως μετά το σεξ

Η χαλάρωση μετά το σεξ είναι τέτοια που δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο να τον πάρεις έναν υπνάκο. Είναι απόλυτα φυσιολογικό και συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Βέβαια, όταν πρόκειται για την πρώτη φορά ενός νέου «ζευγαριού» πρέπει να τηρούνται κάπως και τα προσχήματα. Αν μετά το σεξ δεν ανταλλάξετε λίγες κουβέντες, δεν υπάρξει μία αγκαλιά ή έστω ένα «σου άρεσε;» τότε τα πράγματα γίνονται κάπως awkward. Είναι φυσικό κι επόμενο να σκεφτείς ότι σε ήθελε μόνο για το σεξ.

6 | Δε σε κάνει να αισθάνεσαι άβολα με το σώμα σου

Όταν ετοιμάζεσαι να κάνεις σεξ με έναν καινούριο σύντροφο, είναι φυσιολογικό να έχεις μία συστολή κι ένα άγχος για την εικόνα σου. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε εκ φύσεως ανασφαλείς, οπότε την στιγμή που θα ξεντύνεσαι θα περνούν ένα σωρό σκέψεις από το μυαλό σου. «Πώς δείχνει το σώμα μου; Του αρέσει; Βρίσκει ατέλειες;» κι άλλα τέτοια. Το κλειδί σε όλο αυτό είναι εκείνος να σε κάνει να αισθανθείς τόσο άνετα και οικεία που να μην ανησυχείς για τίποτε άλλο πέρα από την απόλαυσή σας.

Από εμένα είναι ναι, να το πάρεις το παιδί!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET