fbpx

Σου έκανε το «κλικ»; Πώς να τον φλερτάρεις ακόμα κι αν φοβάσαι ότι θα φας άκυρο!


Το σύνηθες είναι οι άντρες να φλερτάρουν τις γυναίκες. Το ερώτημα όμως είναι γιατί; Γιατί δε συμβαίνει τόσο συχνά το αντίστροφο; Ίσως επειδή οι γυναίκες δειλιάζουν, ή θεωρούν ότι αυτή είναι μία «αντρική» υπόθεση ή επειδή ακόμα και οι ίδιοι οι άντρες πλέον έχουν εγκαταλείψει κάπως αυτό το «σπορ». Εγώ πάντως, γνωρίζω γυναίκες που φλερτάρουν και τις επικροτώ. Ούτε αντρική υπόθεση είναι το φλερτ, ούτε και πρέπει να δειλιάζει καμία.

Όταν βλέπεις ένα άτομο που σου αρέσει και θεωρείς ελκυστικό, φυσικά και μπορείς να κάνεις την πρώτη κίνηση. Δεν είναι γραμμένο κάπου ότι η κοπέλα πρέπει να περιμένει από τον άλλον να την προσεγγίσει. Στο κάτω κάτω, μπορεί να μην το κάνει και ποτέ και να χάσεις την ευκαιρία σου. Οπότε, την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε μια τέτοια κατάσταση, μην το σκεφτείς στιγμή και κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου. Είτε έχει αίσιο τέλος είτε όχι, τουλάχιστον θα έχεις προσπαθήσει!

Αυτοί λοιπόν, είναι μερικοί τρόποι που μπορείς να φλερτάρεις το παιδί εκείνο που σου έκανε το «κλικ»:

#1 Μην πάρεις τα μάτια σου από πάνω του

Η οπτική επαφή είναι το παν σε τέτοιες περιπτώσεις. Όταν θέλεις να δείξεις στον άλλο ότι σε ενδιαφέρει, το πιο απλό πράγμα που μπορείς να κάνεις είναι να μην σταματήσεις να τον κοιτάζεις. «You’re just too good to be true, can’t take my eyes off you», το λέει και το τραγούδι. Αν είναι παρατηρητικός και γενικότερα τσεκάρει τι παίζει γύρω του, σίγουρα θα το πάρει χαμπάρι. Από εκεί και πέρα, όταν επιτέλους τα βλέμματά σας διασταυρωθούν, είναι στο χέρι σου να κάνεις την επόμενη κίνηση. Κι αυτή είναι…

#2 Ποτό κεράσει;

Τι δηλαδή μόνο εκείνοι θα κερνάνε; Ρώτησε διακριτικά τον/την μπάρμαν/μπαργούμαν τι ποτό πίνει και ζήτησε να του προσφέρει ένα ακόμη. Μόλις η παραγγελία φτάσει σε εκείνον και του πει ότι είναι «κερασμένο» και κοιτάξει προς το μέρος σου, να ξέρεις ότι το μήνυμα όχι μόνο έχει σταλθεί, αλλά έχει «διαβαστεί» κιόλας. Η λογική λέει ότι θα έρθει προς το μέρος σου να σε ευχαριστήσει, αλλά και να μην το κάνει…

#3 Χάρισε του τ’ ονοματάκι σου

Αν δεν ανταποκριθεί μετά το κέρασμα και δε σε πλησιάσει, μην παραδώσεις τα όπλα. Πήγαινε προς το μέρος του, τσούγκρισε τα ποτήρι σου με το δικό του και πιάσε του την κουβέντα. Ευχήσου να απολαύσει το ποτό του και μετά σύστησε τον εαυτό σου. Πες τα βασικά για αρχή. Πώς σε λένε, με τι ασχολείσαι, από πού είσαι, κλπ. Το σημαντικό είναι να του δώσεις να καταλάβει ότι τον κέρασες επειδή το ήθελες και δεν περιμένεις κάτι για αντάλλαγμα. Θα το εκτιμήσει.

#4 Κάνε και κανά κομπλιμέντο ντε!

Κάποια στιγμή όσο προχωράει η κουβέντα, θα πρέπει να εξηγηθείς γι’ αυτή σου την κίνηση. Προφανώς και δε συνηθίζεις να κερνάς τους πάντες, επομένως ότι το έκανες με εκείνον σημαίνει ότι σου αρέσει. Μη φοβηθείς να του κάνεις κομπλιμέντα. Πες του πόσο ελκυστικός είναι, τι ωραίο βρίσκεις πάνω του και ότι θα ήθελες να γνωριστείτε καλύτερα. Ελπίζω φίλη μου, να έχεις ανταπόκριση.

#5 Αυτά τα αγγίγματα, τα (καθόλου) τυχαία

Όσο συζητάτε, φρόντιζε να επιδιώκεις τη σωματική επαφή μαζί του. Δεν εννοώ να του ριχτείς και να μην ξέρει από πού του ήρθε, αλλά καθώς θα γελάς με ένα αστείο του, ακούμπησε απαλά τον ώμο ή το μπράτσο του. Την ώρα που θα τσουγκρίσετε τα ποτήρια σας, φρόντισε να ακουμπήσεις τα δάχτυλά του. Μ’ αυτόν τον τρόπο, θα του δώσεις να καταλάβει ότι σου αρέσει πολύ και ότι απολαμβάνεις το φλερτ μαζί του. Αυτό το δήθεν τυχαίο στις κινήσεις σου, αποκλείεται να του περάσει αδιάφορο αν ενδιαφέρεται κι εκείνος για σένα.

#6 Χόρεψε μαζί του ή δίπλα του

Επειδή δεν μπορείτε απλά να κάθεστε έτσι ή να στέκεστε όρθιοι σαν τ’ αγγούρια, για να φύγει η αμηχανία και να πάει η όλη φάση ένα βήμα παραπέρα, πάρε το ποτάκι σου και ξεκίνα να χορεύεις στον ρυθμό της μουσικής. Έτσι θα παροτρύνεις κι αυτόν να κάνει το ίδιο και ως γνωστόν με το χορό θα έχεις τη δυνατότητα να έρθεις ακόμη πιο κοντά του και ποιος ξέρει, μπορεί να πέσει και κάνα φιλί. Oh la la!

#7 Τελικά το όχι σημαίνει όχι

Αν τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει πάει και τόσο καλά και βλέπεις ότι παρά τις προσπάθειές σου, εκείνος αποφεύγει να σε κοιτάξει, αλλά προτιμά να ρίχνει ματιές είτε στο κινητό του είτε τριγύρω στο χώρο, απαντώντας μάλιστα μονολεκτικά στις ερωτήσεις σου, τις οποίες και δεν ανταποδίδει, καλό θα είναι να συνειδητοποιήσεις ότι τελικά δεν ψήνεται και πολύ. Απομακρύνσου με όμορφο και διακριτικό τρόπο. Στο κάτω κάτω της γραφής, το όχι είναι όχι και θα πρέπει να το σεβαστείς. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι έκανες την κίνησή σου!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET