ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Πώς να χειριστείς εκείνη την τύπισσα που την πέφτει συνέχεια στο αγόρι σου!

Όσο κι αν θέλεις να της βγάλεις το μαλλί τρίχα τρίχα, εσύ εκεί κυρία!

Θεώνη Σταματοπούλου

24 Οκτωβρίου, 2019

Είσαι σε σχέση με ένα φοβερό παιδί και νιώθεις καλύτερα από ποτέ. Σου είναι πιστός, ειλικρινής, σε λατρεύει, υπάρχει φουλ χημεία και γενικά όλοι σας λένε πόσο ταιριαστό ζευγάρι είστε. Έλα όμως, που δεν αναγνωρίζεις μόνο εσύ τι θησαυρό έχεις, αλλά τον έχει βάλει κι άλλη στο μάτι. Συνηθισμένες καταστάσεις αυτές βέβαια. Εκεί που έχεις βρει επιτέλους κάποιον που γουστάρεις πολύ και περνάς υπέροχα μαζί του, τσουπ εμφανίζεται ένα τσουλάκι τρίτο πρόσωπο, με σκοπό να καταστρέψει ό,τι έχετε και να κάνει το δικό του παιχνίδι. Αμ δε!

Είναι αυτή η κοπελιά που δεν ενδιαφέρεται αν ο άλλος είναι δεσμευμένος ή όχι. Άπαξ και βάλει έναν στόχο, θα φερθεί σαν αρπακτικό μέχρι να τον κατακτήσει. Και τι είναι μωρή ο γκόμενός μου δηλαδή; Μπεκάτσα να τον πετύχεις; Τον φλερτάρει λοιπόν ασύστολα και δίχως καμία ντροπή κι εσύ όση εμπιστοσύνη κι αν του έχεις, δε γίνεται να μη σε πιάσουν οι ζήλιες σου έστω και λιγάκι. Τι κάνεις λοιπόν για να παραμερίσεις τον κίνδυνο; Κοινώς, να βγάλεις την κοπελίτσα knock out;

#1 Αρχικά, σιγουρέψου ότι όντως του την πέφτει

Πριν οργανώσεις οποιοδήποτε σχέδιο εξόντωσης, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείς ότι η τύπισσα όντως τον φλερτάρει κανονικά και με το νόμο. Σε αυτή τη φάση επιβάλλεται να εκτελέσεις χρέη ντετέκτιβ. Πρέπει να μάθεις τα πάντα για εκείνη. Ποια είναι, από πού γνωρίζονται, γιατί μιλάνε, ποιος ξεκινάει πρώτος τη συζήτηση, τι του λέει αυτή και πώς το χειρίζεται το αγόρι σου. Είναι πολλά τα πράγματα που έχουν σημασία και παίζουν ρόλο. Ακόμα και το χέρι σου να βάζεις στη φωτιά για εκείνον, σε τέτοιες περιπτώσεις θεωρείται ένοχος μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου.

#2 Πιάσ’ την και πες της δυο λογάκια

Προσοχή, όχι κατινιές (στην αρχή τουλάχιστον). Από τη στιγμή που σιγουρευτείς ότι την πέφτει και μάλιστα ασύστολα στο αγόρι σου, πριν καν το πεις σε εκείνον, ζήτησέ της να βρεθείτε ή έστω στείλε της ένα μηνυματάκι όπου θα της εξηγείς ότι ο τάδε είναι δεσμευμένος, εσύ είσαι η κοπέλα του, είστε καλά μαζί και αυτό που κάνει δεν είναι ωραίο. Αν της τα εξηγήσεις ήρεμα και χαλαρά και της δώσεις να καταλάβει ότι καμία κοπέλα δε θα ήθελε να είναι στη θέση σου, ελπίζω να καταλάβει. Εάν όχι όμως…

#3 Πες στο αγόρι σου ότι ξέρεις ακριβώς τι συμβαίνει

Από τη στιγμή που η παραπάνω κίνηση δεν έχει αποτέλεσμα, εκείνη δηλαδή δε χαμπάριασε και συνεχίζει ακάθεκτη, οφείλεις πια να ενημερώσεις το αγόρι σου. Πες του ότι ξέρεις πως υπάρχει μία κοπέλα που του χώνεται, τη βρήκες και της μίλησες, της είπες να απομακρυνθεί, αλλά εκείνη δε συγκινήθηκε ιδιαίτερα. Νομίζω ότι πρέπει να του ζητήσεις λιγάκι και το λόγο. Εάν κι ο ίδιος γνωρίζει ότι τον φλερτάρει, γιατί συνεχίζει να της μιλάει και δεν την αποθαρρύνει; Ε;

#4 Προς Θεού, μην του κάνεις αντίποινα

Σε καμία περίπτωση μην περάσει από το μυαλό σου να κάνεις κι εσύ τα ίδια, για να του δώσεις ένα μάθημα. Μην αρχίσεις να στέλνεις μηνύματα από εδώ κι από εκεί, γιατί μετά δε θα μπορείς να τα μαζέψεις με τίποτα. Η λογική οφθαλμόν αντί οφθαλμού συνήθως χειροτερεύει τα πράγματα αντί να δίνει την οποιαδήποτε λύση. Εδώ πέρα υπάρχει ένα πρόβλημα που πρέπει να λύσετε από κοινού, όχι να δημιουργήσεις ένα ακόμα. Άσε λοιπόν τα δράματα και βρείτε μαζί μια άκρη.

#5 Μη χάσεις ούτε στιγμή την αυτοπεποίθησή σου

Η όλη φάση είναι φυσικό κι επόμενο να σε κάνει να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου. Εννοείται ότι θα ζηλέψεις και θα αναρωτηθείς τι πάει στραβά στη σχέση σου ώστε να έχει εκείνος την ανάγκη να μιλάει, έστω και φιλικά όπως λέει, με άλλη/ες. Όση εμπιστοσύνη κι αν του έχεις, δεν είσαι στραβή ούτε αναίσθητη. Να θυμάσαι όμως ότι σ’ αυτήν την περίπτωση πρέπει να παραμείνεις ψύχραιμη και να έχεις περισσότερη αυτοπεποίθηση από ποτέ. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να την αντιμετωπίσεις νηφάλια.

#6 Στην τελική, δεν πρόκειται να καταφέρει τίποτα

Το κλειδί στη διαχείριση τέτοιων καταστάσεων είναι πάντα ένα. Εμπιστοσύνη. Αν η σχέση σας είναι βασισμένη σε γερά θεμέλια και εμπιστεύεται ο ένας τον άλλο απόλυτα, τότε οι οποιεσδήποτε απειλές μοιάζουν αμελητέες. Από τη στιγμή που του έχεις εμπιστοσύνη, δεν έχει σημασία πόσες κοπέλες θα τον προσεγγίσουν. Το ίδιο ισχύει και για εκείνον. Κι εσύ έχεις αντίστοιχα τις κατακτήσεις σου, αλλά δε σε νοιάζει.

Μην αφήσεις λοιπόν τη ζήλια να σας πικράνει, γιατί στο τέλος της γραφής, εκείνη και κάθε εκείνη δε θα καταφέρει να χαλάσει τη σχέση σας. End of story.

OUR20s

DIGITAL

Με το νέο app ‘Next by NBG’ όλα γίνονται πιο εύκολα, ακόμα και η διαχείριση των οικονομικών σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET