ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτοί είναι οι πόνοι κι οι παθήσεις που θεραπεύει μαγικά ο οργασμός!

Δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς ότι ο οργασμός είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να προκύψει από κάθε σεξουαλική επαφή. Το ότι έχει κι ευεργετικές ιδιότητες όμως και μπορεί να απαλύνει κάθε πόνο, τον κάνει ακόμη πιο πολύτιμο! Ένας οργασμός για να καταλάβεις είναι ικανός να ανακουφίσει τον πόνο σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σου έως […]

Mademoisex

20 Απριλίου, 2017

Δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς ότι ο οργασμός είναι ό,τι πιο όμορφο μπορεί να προκύψει από κάθε σεξουαλική επαφή. Το ότι έχει κι ευεργετικές ιδιότητες όμως και μπορεί να απαλύνει κάθε πόνο, τον κάνει ακόμη πιο πολύτιμο! Ένας οργασμός για να καταλάβεις είναι ικανός να ανακουφίσει τον πόνο σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σου έως και την αϋπνία.

Αυτοί είναι οι 7 πόνοι και παθήσεις που μπορούν να γιατρευτούν μαγικά με τον οργασμό:

1. Πονοκέφαλος

Όσοι υποφέρουν από ημικρανίες, βρήκαν το φάρμακό τους! Οι ενδορφίνες που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια του σεξ μπορούν να ανακουφίσουν τον πονοκέφαλο μονομιάς. Οποιοσδήποτε οργασμός. Είτε προέρχεται από τη σεξουαλική πράξη είτε από τον αυνανισμό.

2. Λόξυγγας

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το πνευμονογαστρικό νεύρο χρειάζεται κάποιου είδους διέγερση για να καταπραΰνει τον λόξυγγα, μία διέγερση που προσφέρει το σεξ. Τέλος στους λόξυγγες λοιπόν!

3. Κράμπες περιόδου

Οι συστολές που προκαλούνται στους μύες της μήτρας από τον οργασμό, απελευθερώνουν ταυτόχρονα χημικά στον εγκέφαλο που λειτουργούν ως φυσικά καταπραϋντικά του πόνου.

4. Άγχος και κατάθλιψη

Εκτός από τις ενδορφίνες και την οξυτοκίνη που απελευθερώνονται στον εγκέφαλο τη μεγάλη στιγμή, το σπέρμα περιέχει επίσης χημικά που ανυψώνουν τη διάθεση, αυξάνουν την στοργικότητα και λειτουργούν ως αντικαταθλιπτικά.

5. Αϋπνία

Η οξυτοκίνη που εκκρίνεται εκείνη την στιγμή στον εγκέφαλο είναι ικανή να φέρει νύστα στον καθένα. Οι δε γυναίκες παράγουν περισσότερη οξυτοκίνη οπότε καταλαβαίνετε…

6. Ναυτία

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, το σπέρμα είναι αυτό που προκαλεί αρχικά ναυτία στις έγκυες γυναίκες, γι’ αυτό κι είναι καλό να αποκτήσει κανείς ανθεκτικότητα. Πολύ σεξ κι ακόμη περισσότεροι οργασμοί λοιπόν.

7. Πόνος σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του σώματος

Ο οργασμός έχει αναλγητικές επιδράσεις στο σώμα σου, επομένως είναι ικανός να μειώσει την ευαισθησία που έχεις στον πόνο.

 

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET