ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

5 «πονηρά παιχνίδια» για να μη χαθεί το πάθος σε μία σχέση από απόσταση!

To σίγουρο είναι ότι θα περάσετε καλά... πολύ καλά!

Mademoisex

21 Ιανουαρίου, 2020

Αααχ, σχέση από απόσταση, αυτός ο (γλυκός) μπελάς.

Όποιος έχει βιώσει μία τέτοια σχέση στο παρελθόν ή είναι τώρα που μιλάμε, μπορεί να καταλάβει τις αμέτρητες δυσκολίες αλλά και χαρές που τη χαρακτηρίζουν. Άτιμο πράγμα η απόσταση. Δημιουργεί τριβές, ζήλιες, στενοχώριες, νεύρα, αλλά από την άλλη προκαλεί και έντονα συναισθήματα. Ο άνθρωπός σου, σου λείπει διαρκώς, ανυπομονείς να βρεθείτε ξανά και η σχέση σας γίνεται όλο και πιο δυνατή, ειδικά όταν καταφέρνετε τελικά να σμίξετε μια και καλή.

Είναι μεγάλο ψέμα ότι μία σχέση από απόσταση είναι καταδικασμένη. Μην ακούς αυτές τις βλακείες. Είναι αποκλειστικά θέμα των δύο ανθρώπων από την οποία αποτελείται, αν θα μπορέσουν να τη διατηρήσουν ή όχι. Κάποιοι το καταφέρνουν και κάποιοι… εγκαταλείπουν από νωρίς. Όλα μέσα στη ζωή είναι.

Κι επειδή σημαντικό κομμάτι στην καθημερινότητα ενός ζευγαριού είναι το σεξ, είναι κι αυτό που ζορίζει περισσότερο τις συγκεκριμένες σχέσεις. Η αποχή μπορεί να κρατήσει ακόμα και για μήνες ολόκληρους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι ενδιαφέροντες τρόποι να περάσετε καλά και να ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα μεταξύ σας.

Παρακάτω μερικά πονηρά παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε όσο βρίσκεστε μακριά ο ένας από τον άλλον:

#1 Θάρρος ή αλήθεια

Είναι που είναι φοβερό παιχνίδι από μόνο του, φαντάσου τι έχει να γίνει αν το κάνετε πιο πονηρό. Είναι η ευκαιρία και των δύο να κάνετε ο ένας στον άλλο ερωτήσεις που θέλατε εδώ και καιρό αλλά ποτέ δεν τολμούσατε. Να πώς θα το παίξετε: Αν κάποιος από τους δύο επιλέγει την «αλήθεια», τότε θα γίνεται μία ερώτηση κι αν ο άλλος κρίνει ότι είπε ψέματα θα τον αναγκάζει να βγάζει κάτι από πάνω του. Αν από την άλλη επιλέξει το «θάρρος», θα τον βάζει να κάνει κάποια δοκιμασία σεξουαλικού περιεχομένου φυσικά. Το σημαντικό είναι να μη φοβηθείτε και να μην κολλήσετε πουθενά. Παίξτε χωρίς προκαταλήψεις και ταμπού.


#2 Οι 20 ερωτήσεις

Ελπίζω να το ξέρεις αυτό το παιχνίδι, αλλά και να μην το ξέρεις, θα το μάθεις πολύ εύκολα. Ο καθένας με τη σειρά του, βάζει στο μυαλό του ένα πρόσωπο, έναν χαρακτηρά ή ένα αντικείμενο. Ο άλλος έχει στη διάθεσή του 20 ερωτήσεις ώστε να μπορέσει να βρει τι ή ποιος κρύβεται πίσω από τη σκέψη του/της συντρόφου του. Δεν ξέρω αν είστε ανταγωνιστικοί ως άνθρωποι και δε θέλετε να χάνετε με τίποτα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση σας προτρέπω να χάσετε επίτηδες, γιατί η συνέχεια θα είναι πολύ juicy. Μπορείτε να συμφωνήσετε ότι όποιος χάνει, θα πρέπει να πληρώνει κάποιο τίμημα. Το αφήνω πάνω σας λοιπόν… Αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει.


#3 Role playing με ένα/μία διάσημο/η

Ναι ναι, καλά κατάλαβες. Είναι πολλά τα ζευγάρια εκεί έξω που δε μοιράζονται τις σεξουαλικές φαντασιώσεις μεταξύ τους. Αυτό δεν είναι απλά κακό, αλλά κάκιστο. Πρέπει να έχεις την άνεση να συζητάς τα ΠΑΝΤΑ με τον άνθρωπό σου. Μην έχετε κόμπλεξ ρε σεις, δε σας βοηθάνε πουθενά. Αυτό που προτείνω λοιπόν, είναι ο καθένας με τη σειρά του να παραδεχτεί με ποιον/α διάσημο/η θα ήθελε να κάνει σεξ και ο άλλος να τον/την παριστάνει, ξεκινώντας μία συνομιλία, όπως θα ήταν αν πράγματι μίλαγε με αυτό το πρόσωπο και έκανε sexting μαζί του. Σας κούφανα; Θα σας αρέσει πολύ…


#4 Ερώτηση και στριπτίζ

Η ιδανική συνθήκη γι’ αυτό το παιχνίδι είναι να έχετε και οι δύο διαθέσιμο χρόνο και να είστε κάπου πριβέ χωρίς να σας ενοχλεί κανείς. Με αυτές λοιπόν τις προϋποθέσεις, κάνετε βιντεοκλήση και συμφωνείτε να παίξετε ένα παιχνίδι ερωτήσεων γνώσεων. Κάθε φορά λοιπόν που κάποιος από τους δύο απαντάει λάθος, θα πρέπει να βγάζει κι από ένα ρούχο το οποίο θα επιλέγει η άλλη μεριά. Αναπόφευκτα, στο τέλος ένας από τους δύο θα μείνει πρώτος γυμνός. Ε, μετά από αυτό δε θέλει και πολλή σκέψη για το πού θα οδηγηθεί το πράγμα. Άντε, καλό cyber sex εύχομαι.


#5 Ολοκλήρωσε την πρόταση

Αλλά και γενικότερα να ολοκληρώσεις, δε μας πειράζει καθόλου. Θα λέτε λοιπόν εναλλάξ μία φράση, την οποία θα πρέπει να ολοκληρώσει ο άλλος. Για παράδειγμα «Με τρελαίνει όταν…» και ο άλλος θα πρέπει να τελειώσει την πρόταση. Απ’ ό,τι καταλαβαίνεις, προτού ξεκινήσει το παιχνίδι θα πρέπει να συνεννοηθείτε, έτσι ώστε η ολοκλήρωση μιας πρότασης να ακολουθεί κάποιους κανόνες. Να είναι δηλαδή προσανατολισμένη σ’ ένα σαφώς σεξουαλικό περιεχόμενο. Και πάλι σας ξορκίζω, μη φοβηθείτε να πείτε ακόμη και ακραία πράγματα. Κάντε παιχνίδι και τρελάνετε ο ένας τον άλλο. Φέρτε πάλι το πάθος στη σχέση σας.


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

OUR20s

ΙΝΣΠΙΡΕΪΣΙΟΝ

Υπάλληλος της Google εξηγεί γιατί το να μένει με τους γονείς της μέχρι τα 32 της ήταν ΟΤΚ!

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET