ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα 8 πιο πονηρά και άτακτα παιχνίδια με αλκοόλ, να παίξεις με το αγόρι σου!

Κάθε στιγμή είναι μια καλή στιγμή να παίξεις μερικά πονηρά παιχνιδάκια με το αγόρι σου και να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Είναι καλοκαιράκι και η διάθεσή μας είναι στα καλύτερά της. Το ίδιο ελπίζουμε να ισχύει και για τη σχέση σου και να έχεις κάνει ήδη σχέδια για τις διακοπές σας, αλλά και για […]

Mademoisex

23 Ιουνίου, 2018

Κάθε στιγμή είναι μια καλή στιγμή να παίξεις μερικά πονηρά παιχνιδάκια με το αγόρι σου και να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή.

Είναι καλοκαιράκι και η διάθεσή μας είναι στα καλύτερά της. Το ίδιο ελπίζουμε να ισχύει και για τη σχέση σου και να έχεις κάνει ήδη σχέδια για τις διακοπές σας, αλλά και για το πώς θα περάσετε περισσότερο χρόνο μαζί, ώστε να λιώνετε στην παραλία, να πηγαίνετε σε φεστιβάλ και σε θερινούς κινηματογράφους και να πίνετε τα ποτάκια σας στα μπαράκια και τα μπιτσόμπαρα.

Μέσα σε όλα αυτά, σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα να βρεις λίγο χρόνο να καρυκεύσεις τη σχέση σου και να δώσεις έναν τόνο αναζωογόνησης, δοκιμάζοντας διάφορα πικάντικα παιχνίδια με το αγόρι σου, που θα οδηγήσουν στο καλύτερο σεξ που κάνατε ποτέ.

Καθίστε λοιπόν κάπου αναπαυτικά, φορέστε όσο λιγότερα ρούχα γίνεται, πάρτε σφηνοπότηρα και ένα μπουκάλι από το αγαπημένο σας ποτό και ετοιμαστείτε για τρελό παιχνίδι με τα παρακάτω drinking games:

 #1 «Εγώ ποτέ δεν…»

Ας κάνουμε μια light αρχή. Ένας από τους δυο σας ξεκινάει λέγοντας κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ του πάνω στο σεξ. Μπορεί να πει για παράδειγμα ότι δεν έχει κάνει ποτέ σεξ σε ταράτσα. Εάν δεν ισχύει το ίδιο και για το άλλον, την έχει περάσει δηλαδή την περιπετειούλα του στο συγκεκριμένο μέρος, τότε θα αναγκαστεί να πιει ένα σφηνάκι. Αφού το πιει, θα πρέπει να δείξει πώς ακριβώς το έκανε, κι εκεί ξεκινάει το πραγματικό παιχνίδι.

 #2 Ρωσική ρουλέτα

Βάλτε στη σειρά όσα περισσότερα σφηνοπότηρα μπορείτε και γεμίστε τα όλα με νερό, εκτός από ένα που θα περιέχει αλκοόλ. Εφόσον ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, ανακατέψτε τα έτσι ώστε στο τέλος να μην ξέρει κανείς από τους δύο ποιο από αυτά είναι το σφηνάκι με το αλκοόλ. Στη συνέχεια αρχίστε να διαλέγετε στην τύχη από ένα ο καθένας, μέχρι κάποιος από τους δυο σας να βρει εκείνο με το αλκοόλ. Αφού το πιει, θα πρέπει να περάσει από κάποια δοκιμασία, οτιδήποτε του αναθέσει ο άλλος. Όσο περνάει η ώρα, αυξάνετε τα σφηνάκια με το αλκοόλ.

 #3 Δύο αλήθειες, ένα ψέμα

Τόσο εσύ όσο και το αγόρι σου, θα πρέπει να αποκαλύψετε ο ένας στον άλλο τρία πράγματα. Δύο από αυτά θα πρέπει να είναι αλήθεια και το ένα ψέμα. Εάν το αγόρι σου μαντέψει σωστά ποιο είναι το ψέμα, τότε θα πρέπει να πιεις ένα σφηνάκι με αλκοόλ. Εάν δε μαντέψει σωστά, θα το πιει εκείνος. Είναι ένας υπέροχος τρόπος να μεθύσετε και οι δύο και να περάσετε όμορφα. Κάθε φορά που τελειώνει ο γύρος, απλά επαναλαμβάνετε τη διαδικασία.

#4 Το ζάρι του στριπτίζ

Πανεύκολο παιχνίδι, αλλά με πολλές απαιτήσεις, γιατί κάποιος από τους δύο θα πρέπει να χαρίσει στον άλλο ένα αισθησιακό στριπτίζ. Το παιχνίδι έχει ως εξής: Ρίχνει ένας από τους δύο το ζάρι κι εάν ο αριθμός είναι άρτιος, τότε θα πρέπει να πιει ένα σφηνάκι. Εάν ο αριθμός είναι περιττός, τότε βγάζει ένα ρούχο της αρεσκείας σου. Η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι κάποιος από τους δύο να έχει απωλέσει όλα του τα ρούχα και θα πρέπει να χαρίσει στο/στη σύντροφό του ένα απολαυστικό στριπτίζ. Μμμ, σ’ έψησα; 

#5 Αναποδογύρισε, πιες ή γδύσου

Ένας από τους δυο παίρνει ένα κέρμα, το αναποδογυρίζει και το βάζει κάτω από την παλάμη του, ώστε ο άλλος να μαντέψει αν είναι κορόνα ή γράμματα. Εάν μαντέψει σωστά, είναι ασφαλής και δεν κάνει τίποτα. Εάν μαντέψει λάθος, πίνει ένα σφηνάκι. Εάν μαντέψει λάθος και για δεύτερη φορά, τότε βγάζει ένα ρούχο. Η διαδικασία θα συνεχίζεται εναλλάξ με τον ίδιο τρόπο, μέχρι ένας από τους δύο να μεθύσει ή να χάσει όλα τα ρούχα του.

#6 Κινηματογραφικές μαντεψιές

Διαλέξτε μία ταινία που να μην έχει δει ξανά κανείς από τους δυο σας. Ανάλογα με το είδος που θα επιλέξετε να δείτε, φτιάξτε από πριν ο καθένας μία λίστα με πράγματα που προβλέπει ότι θα γίνουν στην ταινία. Κάθε φορά που κάποιος θα πέφτει μέσα στις προβλέψεις του, θα πίνει και ένα σφηνάκι. Για να κάνετε τα πράγματα πιο πικάντικα, μπορείτε να επιλέξετε να δείτε μία ταινία πορνό και να μαντέψετε για παράδειγμα ποιες στάσεις θα γίνουν, σε ποιο σημείο της ταινίας, ή πού και πότε θα τελειώσει ο κάθε πρωταγωνιστής.

#7 Ψάρωσες;

Πολύ εύκολο παιχνίδι και ιδανικό για δύο. Ανακατεύετε μία τράπουλα και μοιράζετε ο ένας μερικές κάρτες στον άλλον. Εδώ ξεκινούν οι μαντεψιές. Ο ένας ζητάει από τον άλλο να του δώσει μία κάρτα. Εάν δεν την έχει, τότε αυτός που τη ζήτησε, κατεβάζει ένα σφηνάκι. Εάν μαντέψεις σωστά και ζητήσεις μία κάρτα που ο άλλος έχει, τότε εκείνος/η βγάζει ένα ρούχο του/της.

#8 Μαντεψιές στα τυφλά

Νομίζεις πως γνωρίζεις καλά το σώμα του συντρόφου σου; Καιρός να το αποδείξεις. Ο ένας από τους δύο θα καλύψει με κάτι τα μάτια του, όσο ο άλλος θα είναι εντελώς γυμνός. Το άτομο που είναι γυμνό, θα πρέπει να πάρει ένα δάχτυλο του άλλου και να το καθοδηγεί κάθε φορά σε διαφορετικά μέρη πάνω του. Η μοναδική επαφή όμως θα πρέπει να είναι με το εν λόγω δάχτυλο. Εάν η μαντεψιά είναι σωστή κάθε φορά, ο γυμνός θα πίνει ένα σφηνάκι. Εάν η μαντεψιά είναι λάθος, αυτός που δε βλέπει, θα πίνει ένα σφηνάκι.

 

OUR20s

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET