BINGE WATCHING

Πωλούνται τα γυαλιά του Jeffrey Dahmer για 150.000$, σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι!

Fyi, ένα άλλο ζευγάρι γυαλιών που φορούσε ο δολοφόνος έχει πωληθεί σε δημοπρασία, οπότε υπάρχει ζήτηση γενικά. Αν ενδιαφέρεστε, βιαστείτε. 

Neopolis Team

4 Οκτωβρίου, 2022

Περιττές οι συστάσεις νομίζω. Ο Jeffrey Dahmer είναι από τους πιο διαβόητους δολοφόνους-κανίβαλους παγκοσμίως και κατά πάσα πιθανότητα τον ήξερες πολύ πριν κυκλοφορήσει η σειρά στο Netflix. Αν πάλι όχι, τώρα τον έμαθες. Και δεν πολυχαίρεσαι να φανταστώ. 

Η συγκεκριμένη σειρά κατάφερε να δώσει το φιλί της ζωής στην streaming πλατφόρμα, αφού εδώ και καιρό ξέρουμε ότι περνάει δύσκολη φάση. Το ‘Monster’ είναι το απόλυτο κόλλημα κάθε true crime lover, οι οποίοι είναι πάρα πολλοί και άρα εξίσου πολλοί είναι κι αυτοί που έκαναν binge watch.

Το θέμα είναι πως συχνά, κάτι τέτοιες παραγωγές δημιουργούν έναν μύθο γύρω από τα κεντρικά πρόσωπα ή τον αναβιώνουν σε περίπτωση που μιλάμε για ούτως ή άλλως πασίγνωστα άτομα. Όπως είπαμε, ο Jeffrey Dahmer είναι ένα από αυτά εξαιτίας των εγκλημάτων που διέπραξε. Δε συναντάς καθημερινά serial killers που τεμαχίζουν τα θύματά τους και τα τρώνε – και πάλι καλά προφανώς. 

Το να δημιουργείται λοιπόν ένας μύθος γύρω από διεστραμμένους ανθρώπους είναι κάπως λάθος θα λέγαμε. Κι αν δεν το αντιλαμβανόμαστε εμείς, σίγουρα οι συγγενείς των θυμάτων το καταλαβαίνουν απόλυτα. Είναι λογικό να σε εξιτάρει μια τέτοια προσωπικότητα από άποψη ψυχολογίας, αλλά το να θες να αγοράσεις τα γυαλιά του π.χ (καθόλου τυχαία αναφορά) δε δικαιολογείται εύκολα.

Το αναφέρουμε αυτό διότι με αφορμή και τη σειρά του Netflix μάθαμε ότι ένας άντρας ονόματι Taylor James πουλάει μια συλλογή από διάφορα προσωπικά αντικείμενα του διάσημου δολοφόνου, μεταξύ των οποίων και τα χαρακτηριστικά του γυαλιά που φορούσε στη φυλακή. Αν ενδιαφέρεστε, μπορείτε να τη βρείτε εδώ (why though?).

Το καλύτερο δε σας το ‘παμε. Η τιμή των γυαλιών που ο James υποστηρίζει ότι πήρε στα χέρια του από την παλιά οικιακή βοηθό του πατέρα του Jeffrey Dahmer, είναι $150.000. Ναι, γιατί άμα έχει κάποιος τόσα λεφτά, θα τα ξοδέψει στα γυαλιά ενός ψυχάκια.

Επειδή βέβαια υπάρχουν πολλοί συλλέκτες που γουστάρουν να έχουν στην κατοχή τους τέτοια πράγματα, εμείς θα σημειώσουμε μόνο ότι τα γυαλιά αυτά δε βρίσκονται στο παραπάνω site της επιχείρησης Cult Collectibles, όπως κάποια χειρόγραφα του Dahmer, αλλά πρέπει να επικοινωνήσεις με τον πωλητή τηλεφωνικά.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του serial killer ήταν οι κίτρινοι φακοί επαφής που φορούσε, σαν μεγάλος φαν του Emperor Palpatine από το Star Wars και του Exorcist III (μερικά ακόμα red flags για την προσωπικότητά του).    

Fyi, ένα άλλο ζευγάρι γυαλιών που φορούσε ο δολοφόνος έχει πωληθεί σε δημοπρασία, οπότε υπάρχει ζήτηση γενικά. Αν ενδιαφέρεστε, βιαστείτε. 

FUN ZONE

EVENTS

Θεσσαλονίκη: Σήμερα η φωταγώγηση του δέντρου, με Πέτρο Ιακωβίδη επί σκηνής!

BINGE WATCHING

To ντοκιμαντέρ του Χάρι και της Μέγκαν θα κάνει το Buckingham Palace να κλάψει!

PLACES TO BE

Το ΚΠΙΣΝ μπαίνει σε xmas mood – Σήμερα η φωταγώγηση και η έναρξη των εκδηλώσεων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET