Είναι viral

Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο | Το σπίτι του Christian Grey μπορεί να γίνει τώρα δικό σου!

Ορίστε η ευκαιρία σου να κάνεις κι εσύ ακολασίες στο ίδιο μέρος με τον Κρίστιαν και την Άνα...

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

31 Αυγούστου, 2018

Ο Christian Grey φαίνεται να άλλαξε πορεία στη ζωή του, έφτιαξε οικογένεια με την πρώην υποτακτική του Άνα, οπότε δεν μπορούσε να μη σηκωθεί και να φύγει από το σπίτι με τα Red Room of Pain και τις αμαρτίες που το στοίχειωναν. Σε τι περιβάλλον θα μεγάλωναν τα παιδιά του, δηλαδή;

Και κάπως έτσι το φτωχικό του βγήκε στο σφυρί και εσύ έχεις την ευκαιρία να το διεκδικήσεις και να ζήσεις την εμπειρία του Fifty Shades of Grey, έναντι του ποσού των 11,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Τσιμπημένη τιμή δε λέω, να φανταστείς προτού «παίξει» στην τριλογία άξιζε κάπου στα 5,5 εκατομμύρια (κοπάνα το κεφάλι σου στον τοίχο τώρα…). Αλλά ακόμη και το πρόβλημα των χρημάτων να λυνόταν, παραμένει ένα άλλο.

Βλέπεις, το ρετιρέ που είδαμε στις ταινίες δεν έχει καμία σχέση με αυτό που πωλείται, από πλευράς διακόσμησης τουλάχιστον. Πολλή ευτυχία και φωτεινότητα, βρε παιδί μου, πράγματα που σίγουρα δε χαρακτήριζαν το σπίτι του σκοτεινού κύριου Grey.

Ωστόσο, αν συνεχίζεις να ενδιαφέρεσαι παρά το γεγονός αυτό, πρόκειται για ένα ρετιρέ 580 τ.μ στο Σιατλ, με τρία υπνοδωμάτια, μπαρ, τραπεζαρία, πισίνες, αίθουσα προβολών, γυμναστικής και γιόγκα, καθώς και τον ανελκυστήρα που είδαμε στις ταινίες και που σε βγάζει κατευθείαν στο σαλόνι.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Stoli Vodka μας υποδέχεται στον κόσμο του ‘Spirit of Change’, μέσα από τα μάτια 4 καλλιτεχνών! 

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

AI For All: Μια νέα εμπειρία στο σπίτι με χρήση συσκευών AI παρουσίασε η Samsung Electronics Hellas!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET