ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Έρευνα | Αυτή είναι η ποικιλία κρασιού που σε κάνει να δείχνεις πιο ελκυστικός/ή στο αντίθετο φύλο!

Αυτή κι αν είναι είδηση! Το ξέραμε ήδη ότι το κρασί έχει την ικανότητα να κάνει τον καθένα να αποκτά μία πιο χαλαρή κι ήρεμη διάθεση αλλά και να «ξεκλειδώνει» τις ευαίσθητες πλευρές του κάθε ανθρώπου. Το ότι μπορεί όμως να μας κάνει να φαινόμαστε πιο ελκυστικοί προς τους άλλους, πρώτη φορά το ακούμε! Αυτό […]

Αυτή κι αν είναι είδηση! Το ξέραμε ήδη ότι το κρασί έχει την ικανότητα να κάνει τον καθένα να αποκτά μία πιο χαλαρή κι ήρεμη διάθεση αλλά και να «ξεκλειδώνει» τις ευαίσθητες πλευρές του κάθε ανθρώπου.

Το ότι μπορεί όμως να μας κάνει να φαινόμαστε πιο ελκυστικοί προς τους άλλους, πρώτη φορά το ακούμε!

Αυτό βέβαια δεν ισχύει για κάθε είδος κρασιού που υπάρχει εκεί έξω, αλλά συγκεκριμένα για την ποικιλία Pinot Noir. Πρόκειται για ποικιλία ερυθρού κρασιού που γεννήθηκε στις παρυφές των Γαλλικών αμπελώνων (Βουργουνδία, Αλσατία). Είναι κρασί με τονισμένη οξύτητα κι όμορφα αρώματα.

Έρευνα που διενεργήθηκε στις ΗΠΑ, κατέδειξε ότι η εν λόγω ποικιλία, αποδίδει μία μυρωδιά που προσιδιάζει με τις φερορμόνες που εκκρίνουν οι άντρες, αναφέρει το Metro News. Οι φερορμόνες είναι ορμόνες – χημικές ουσίες που απελευθερώνονται τόσο από τα ζώα όσο και τους ανθρώπους και βοηθούν στην προσέλκυση δυνητικών εραστών. Το κρασί αυτό λοιπόν, είναι ικανό να σε καταστήσει γυναικο –  ή αντρομαγνήτη στα μάτια των υπολοίπων.

Το Pinot Noir διαθέτει μυρωδιές με γήινες αλλά και πικάντικες νότες, αλλά ακόμη μόσχο και βελανιδιά που ο συνδυασμός τους μοιάζει απίστευτα με τα ανδρογόνα. Σύμφωνα με το Wine Magazine, οι άντρες παράγουν περισσότερα ανδρογόνα από όσα οι γυναίκες και το άρωμα της ποικιλίας Pinot Noir μοιάζει σημαντικά με την εν λόγω χημική ουσία.

Αν λοιπόν, θες να ρίξεις γκομενάκι σήμερα το βράδυ, παρήγγειλε την ποικιλία Pinot Noir, κι άσε το κρασί να κάνει όλη τη δουλειά. Το θήραμά σου θα είναι όλο δικό σου!

Cheers!

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET