fbpx

Πιτσιρικάς σκάει με λουλούδια στο σχολείο για να ξανακερδίσει την κοπέλα του, «διδάσκει» τρόπους!


Εμάς τους άντρες μας έχουν κατηγορήσει για πολλά λάθη μέσα στις σχέσεις κατά καιρούς. Κάποια από αυτά ισχύουν και κάποια άλλα δεν ανταποκρίνονται σε καμία περίπτωση στην πραγματικότητα. Από πού να το πιάσεις και πού να το αφήσεις το συγκεκριμένο θέμα… 

Στην αρχή μας είπαν ότι είμαστε πολύ μπρουτάλ και μετά πολύ γλυκούληδες. Έπειτα μας κατηγόρησαν ότι δεν αφιερώνουμε την πρέπουσα προσοχή στο δεσμό μας και στη συνέχεια ότι είμαστε γαντζωμένοι πάνω σ’ αυτόν. Τέλος, είπαμε μερικά όχι και μας αποκάλεσαν αντιδραστικούς, αλλά όταν αρχίσαμε να συμφωνούμε και να λέμε ναι, μας έβγαλαν παντοφλάκηδες και μας χώρισαν. Ένα μόνο πράγμα δεν μπορούν να μας χρεώσουν όμως, ότι σταματήσαμε να είμαστε τζέντλεμεν.

Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Harley Glenwright, κυρίες και κύριοι. Σίγουρα δεν τον γνωρίζετε, αλλά ήρθε η ώρα να τον μάθετε.

Ο Harley είναι 7 ετών και πηγαίνει σχολείο στο Barnsley της Μεγάλης Βρετανίας. Ο μικρός, ο οποίος έχει διαγνωστεί με ADHD και αυτισμό, ξέσπασε μια μέρα στην καινούργια του δασκάλα, πράγμα που «χάλασε» την επίσης εφτάχρονη Sophie Clancy, το κορίτσι του εδώ και δύο χρόνια. Έτσι, κατέληξε να τον χωρίζει λόγω bad attitude, αλλά ο Harley είναι μαχητής και δεν τα παράτησε.

Αγόρασε ένα μεγάλο μπουκέτο με λουλούδια, έβαλε το καλό του άρωμα και εμφανίστηκε μπροστά στη Sophie. Αυτή φυσικά έλιωσε από τη χειρονομία του και από τότε είναι πάλι μαζί.

Η μητέρα του μικρού μας ήρωα δήλωσε πανευτυχής για τον γιο της και πώς να μην είναι άλλωστε. Στις εποχές που ζούμε, κάτι τέτοιες χειρονομίες δίνουν ελπίδα ότι ο τζέντλεμαν υπάρχει ακόμα σαν είδος. Η ίδια δήλωσε για την όλη φάση πως «Ο Harley άρπαξε τα λουλούδια από το χέρι μου και της τα έδωσε με ένα μεγάλο χαμόγελο. Αυτή του το ανταπέδωσε με μια μεγάλη αγκαλιά.»

Γενικότερα, λόγω της κατάστασής του, είναι συχνό φαινόμενο να ξεσπάει, και η λύση που του δίνει η μητέρα του κάθε φορά είναι να προσφέρει ένα μπουκέτο λουλούδια. Για το συγκεκριμένο περιστατικό όμως, δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτήν την κίνηση, αλλά έβαλε το aftershave του για να μοσχοβολάει, έγινε σωστός κοκέτης και περίμενε να τελειώσει το σχολείο ώστε να κάνει την προσπάθειά του. Στη συνέχεια, υποσχέθηκε κιόλας στη μαμά του πως θα προσπαθήσει να μην ξαναθυμώσει στο σχολείο.

Αυτή βέβαια δεν ήταν η μοναδική δυσκολία που συνάντησαν τα δύο μικρά πιτσουνάκια. Στην καραντίνα χρειάστηκε να μείνουν αρκετό καιρό χώρια, με τον Harley να λέει στη μητέρα του πως δεν άντεχε να μην βλέπει άλλο τη Σόφι. Μιλάμε για καψούρα μεγάλη. 

Πάντως, το σίγουρο είναι πως η κίνηση του μικρού μας φίλου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς έκανε τη Σόφι να πει στη δική της μητέρα πως τον αγαπάει και δεν μπορούσε να του κρατάει άλλο κακία. Το κακό είναι βέβαια πως οι πρωταγωνιστές μας μετά από αυτό το περιστατικό, ανέβασαν τον πήχη στα ύψη και κανείς δεν θα είναι ικανοποιημένος πλέον αν δε λάβει από το έτερον του ήμισυ μια σοκολάτα και μια ανθοδέσμη.

Όπως και να ‘χει, καλό είναι να παίρνουμε μαθήματα όλοι εμείς που μουτρώνουμε στην πρώτη δυσκολία. Γιατί αν είσαι κύριος, ποτέ δε θα βγεις χαμένος.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET