BINGE WATCHING

Βρήκαμε τις πιο πιθανές θεωρίες για το μέλλον των Avengers και μια ανακούφιση τη νιώσαμε!

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν έχεις δει την ταινία, ακολουθεί του spoiler το πανηγύρι!* Ο Thanos έχει προκαλέσει τον κακό χαμό! Έχει βάλει τα πόδια των Εκδικητών σ’ ένα παπούτσι και τους έχει βάλει να χορέψουν ομαδικώς τον Κότσαρι. Στο μονοπάτι του απώτερου σκοπού του, έχει αφήσει μόνο νεκρούς. Συμπεριλαμβανομένου και του μόνου ατόμου που αγάπησε ποτέ (η […]

*ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δεν έχεις δει την ταινία, ακολουθεί του spoiler το πανηγύρι!*

Ο Thanos έχει προκαλέσει τον κακό χαμό! Έχει βάλει τα πόδια των Εκδικητών σ’ ένα παπούτσι και τους έχει βάλει να χορέψουν ομαδικώς τον Κότσαρι. Στο μονοπάτι του απώτερου σκοπού του, έχει αφήσει μόνο νεκρούς. Συμπεριλαμβανομένου και του μόνου ατόμου που αγάπησε ποτέ (η σκηνή με την Γκαμόρα άγγιξε διαστάσεις αρχαιοελληνικής τραγωδίας).

Στο τέλος, έχοντας αποκτήσει όλο το σετ με τις πολύχρωμες πέτρες στο gauntlet της αιωνιότητας, κάνει ένα *snap* με τα δάχτυλα του και εξαφανίζεται. Σιγά σιγά, ακολουθεί το ξεκλήρισμα! Ένας-ένας, οι χαρακτήρες που μέχρι εκείνη την στιγμή τον πολέμησαν (αλλά και άμαχος πληθυσμός) αρχίζουν και εξαϋλώνονται, ανήμποροι ν’ αποτρέψουν την αιθέρια καταδίκη τους.

Το Avengers: Infinity War, άφησε πολύ κόσμο αποσβολωμένο. Η έλλειψη μουσικής, που ενίσχυε τον πεσιμιστικό χαρακτήρα των σκηνών, σε συνδυασμό με τον πραγματικό φόβο στα μάτια των πρωταγωνιστών, που δεν έχουν καμία εφικτή αντίδραση απέναντι στη βεβαιότητα του θανάτου, ήταν βαρύ θέαμα! Το σύνηθες πλακατζίδικο κλίμα πήγε περίπατο και όλοι έβγαιναν απ’ την αίθουσα προσπαθώντας να συνέλθουν από όλον αυτόν το χαμό!

Ο μαζικός αποδεκατισμός του υπερ-ηρωικού πληθυσμού, άφησε ένα αγωνιώδες, κενό και ανοιχτό φινάλε, για να οδηγηθούμε στην (μέχρι στιγμής) “Untitled Avengers Movie” που θα βγει το 2019. Ανυπομονούμε για το πώς θα ρεφάρουν την κατάσταση οι ήρωες μας, ώστε να αποτραπεί η (περαιτέρω) γενοκτονία. Αλλά με τόσες απώλειες, τι μπορεί να γίνει;

Αυτό αναρωτιούνται και πολλοί φανατικοί, που έχουν ήδη εντρυφήσει στις πιθανότητες της συνέχειας! Ιδού οι πιο ενδιαφέρουσες θεωρίες:

Η Γκαμόρα ζει, αυτή μας οδηγεί!

Οι ήρωες που απεβίωσαν με το να γίνουν σκόνη ήταν πολλοί, αλλά η Γκαμόρα δεν βρισκόταν ανάμεσα τους! Εκείνη τα κακάρωσε πιο πριν, όταν ο Thanos τη θυσίασε για ν’ αποκτήσει την πέτρα της ψυχής. Αλλά το πεσμένο απ’ τον γκρεμό σώμα της, δεν ήταν η τελευταία φορά που την είδαμε… Όταν ο Thanos χτυπά τα δάχτυλα του, εξαφανίζεται και μεταφέρεται σ’ έναν ειδυλλιακό κόσμο, που ονομάζεται Soul World και βρίσκεται μέσα στο ομώνυμο πετράδι!

Είναι το αναπαυτήριο όσων έχασαν τη ζωή τους για να το αποκτήσουν… Και αυτό όχι απλά σημαίνει ότι η Γκαμόρα είναι εκεί (το οποίο επιβεβαιώνεται με ένα όραμα που τη δείχνει μικρούλα), αλλά κι ότι με τη θυσία της, ο Thanos της έδωσε «ασυλία» από το ενδεχόμενο να εξαϋλωθεί όπως οι υπόλοιποι! Μένει λοιπόν παγιδευμένη σ’ αυτήν τη διάσταση σαν παιδί κι αυτό την καθιστά πιο «προσβάσιμη» από όσους έγιναν σκόνη στον άνεμο!

Αν οι εναπομείναντες Εκδικητές μπουν στην σφαίρα αυτού του Παραδείσου και πάρουν την Γκαμόρα από εκεί, θα έχουν ένα τεράστιο όπλο, αφού θα πάρουν απ’ τον Thanos το μόνο άτομο που πραγματικά τον ενδιαφέρει. Το πώς θα το κάνουν αυτό, είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο…

O Ντόκτορας είχε… πρόγραμμα!

Σε μια σκηνή της ταινίας, ο Dr.Strange απομονώνεται από τους άλλους και «βλέπει» εν συντομία τις πιθανότητες να εκτυλιχθούν τα γεγονότα. Από τις 14,000,605 εκβάσεις, μόνο σε μία έβλεπε να κερδίζουν… όμως δεν τη μοιράστηκε με κανέναν! Γιατί;

Μήπως γιατί ήξερε ότι για να τα καταφέρουν, θα έπρεπε πρώτα κάποιοι να χαιρετήσουν πλάτανο, με εκείνον μαζί; Ότι όσα έγιναν στο τέλος, ήταν μέσα στη μόνη χαρωπή έκβαση; Ότι θα έπρεπε πρώτα να χάσουν αυτήν τη μάχη, για να κερδίσουν τον πόλεμο;

«Ήταν ο μόνος τρόπος…» λέει ο ίδιος πριν τον πάρει ο αέρας, επιβεβαιώνοντας ότι ήξερε πολύ καλά τι έκανε! Αυτό βέβαια, δε σήμαινε ότι θα το έλεγε σε όλους! Ακόμα κι αν έχεις την πίστη σε κάτι ανώτερο, θα σου ήταν εύκολο να αποδεχτείς το θάνατο σου;;

H Shuri θα καθαρίσει για τον αδερφό της!

Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν έχει συμβόλαιο για 5 ταινίες με τη Marvel, οπότε (μετά το Civil War, το Black Panther και το Infinity War) μένουν άλλες δύο, που σημαίνει ότι θα τον ξαναδούμε. Μετά το θάνατό του όμως, υπάρχει έντονη φήμη πως η αδερφή του ήρωα, η Shuri, θα γίνει ο επόμενος Black Panther, τουλάχιστον για την ώρα!

Η συμβολή της όπως και να ‘χει, θα είναι καθοριστική, αφού μελέτησε όσο κανένας τη δομή των πετραδιών, για να βγάλει την πέτρα της νόησης απ’ το κούτελο του Vision! Αυτό την καθιστά μοναδική επιστημονική εξπέρ των Εκδικητών σχετικά με το θέμα! Αν ξέρει τη σύνθεση μιας τέτοιας πέτρας, μπορεί είτε να δημιουργήσει μία ίδια, είτε να τις καταπολεμήσει πιο αποτελεσματικά! Αν έχει και για παρέα τον Τόνι Σταρκ με τον Μπρους Μπάνερ, το θέμα θα τελειώνει πιο σύντομα κι απ’ τη συμμετοχή της Τερζή στην Eurovision!

H Captain Marvel θα σμπαραλιάσει το timeline!

Πολύ καιρό πριν το Infinity War βγει στα σινεμά, υπήρξαν πολλές φήμες ότι η επόμενη ταινία θα περιλαμβάνει ταξίδια στο χρόνο, λόγω υλικού απ’ τα γυρίσματα που είχε διαρρεύσει και έδειχνε τον Captain America ντυμένο με την στολή (και το κούρεμα) που είχε στο πρώτο Avengers! Κάποιοι υποθέτουν ότι ο Τόνι θα γυρίσει πίσω να προειδοποιήσει τον Ρότζερς!

Το κυρίως θέμα όμως, είναι η Captain Marvel, την οποία όλοι περιμένουν να βγάλει το φίδι απ’ την τρύπα! Παρότι στο ευρύ κοινό δεν είναι και πολύ γνωστή, λέγεται πως αποτελεί τον πιο δυνατό υπερήρωα στο πάνθεον της Marvel (λογικό, δε θα της έδιναν αυτό το όνομα αλλιώς!) και ότι το ταξίδι στο χρόνο δεν αποκλείεται να είναι κάτι που μπορεί να πραγματοποιήσει!

Η επικρατέστερη άποψη πάντως, είναι πως πιθανότατα η ίδια θα δράσει μέσα από το Quantum Realm, μια διάσταση όπου οι έννοιες του χωροχρόνου δεν είναι προκαθορισμένες (ίσως να τη θυμάστε από το Ant-Man). Λέγεται ότι οι πρωταγωνιστές θα τη χρησιμοποιήσουν για να αλλοιώσουν το παρελθόν και να γυρίσουν πριν τη φονική εκστρατεία του Thanos!

To πώς και αν θα συμβούν όλα αυτά, μένει να το μάθουμε τον Μάιο του 2019! Υπομονή!

 

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

BINGE WATCHING

Το Netflix δεν αστειευόταν τελικά, ξεκίνησε τις έξτρα χρεώσεις σε όσους μοιράζονται κωδικούς!

BINGE WATCHING

Ginny & Georgia: Το Netflix ανακοίνωσε την 3η και 4η σεζόν πάνω που αρχίσαμε να ανησυχούμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET