ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Έτσι θα τον τρελάνεις | Οι πιο σεξουαλικές φράσεις που μπορείς να πεις και να τον ανάψεις για τα καλά!

Θες να τονώσεις το ηθικό του συντρόφου σου και να τον κάνεις να νιώθει υπέροχα τόσο για τον εαυτό όσο και για τη σχέση σας; Θες να εξιτάρεις το ενδιαφέρον του και να τον κάνεις να σκέφτεται πότε θα σε συναντήσει από κοντά; Υπάρχουν κάποιες φράσεις που μπορούν να ξεκλειδώσουν τόσο εύκολα και γρήγορα την […]

Default avatar

Guest Author

25 Μαΐου, 2017

Θες να τονώσεις το ηθικό του συντρόφου σου και να τον κάνεις να νιώθει υπέροχα τόσο για τον εαυτό όσο και για τη σχέση σας;

Θες να εξιτάρεις το ενδιαφέρον του και να τον κάνεις να σκέφτεται πότε θα σε συναντήσει από κοντά;

Υπάρχουν κάποιες φράσεις που μπορούν να ξεκλειδώσουν τόσο εύκολα και γρήγορα την σεξουαλική ορμή ενός άντρα, που δεν το φαντάζεσαι:

1. «Μ’ αρέσει πολύ όταν φοράς αυτό το μπλουζάκι/παντελόνι. Αναδεικνύει το σώμα σου.»

Το γεγονός ότι τον βρίσκεις σέξι στην καθημερινότητα του είναι ένα υπέροχο κομπλιμέντο από μόνο του. Ωστόσο, όταν τονίζεις πως αυτά τα ρούχα αναδεικνύουν ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματός του είναι το κερασάκι στην τούρτα!

2. «Αν ήμασταν μόνοι μας τώρα, τι θα μου έκανες;»

Το να το πεις στα ίσα, μπορεί να του εξιτάρει απίστευτα τη φαντασία. Κάλεσε τον να σκεφτεί και να σου πει ξεκάθαρα τι θα σου έκανε αν ήσασταν μόνοι σας. Το sexting άλλωστε είναι βασικό βήμα της σεξουαλικής ηδονής.

3. «Μμμ …ξέρεις, και μόνο που σε βλέπω να φοράς αυτά τα ρούχα, γίνομαι υγρή.»

Θα πάθει ένα μικρό σοκ σε σημείο να θέλει να σταματήσει οτιδήποτε κάνει εκείνη την στιγμή και να χιμήξει πάνω σου. Μην τον αφήσεις όμως!

4. «Ήσουν πολύ καλός χτες το βράδυ.»

Πέρα από το γεγονός ότι θα του ανεβάσεις την αυτοπεποίθηση, θα τον κάνεις να θέλει να προσπαθήσει πάλι να σε ικανοποίησει με τον ίδιο τρόπο και να μην απογοητεύσει τις προσδοκίες σου!

5. «Χτες σε είδα στον ύπνο μου και σήμερα το σκεφτόμουν όλη μέρα.»

Θα τον κάνεις να αναρωτιέται πως τον είδες και φυσικά εσύ πρέπει να παίξεις πολύ καλά το παιχνίδι του αινίγματος με σκοπό …να κερδίσεις αυτό που θες!

6. *ψιθυρίζοντας* «Δεν μπορώ να περιμένω. Σε θέλω τώρα!»

Η ανυπομονησία σου θα τον κάνει τούρμπο και θα θέλει να σε δει εδώ και τώρα. Θα ετοιμαστεί καταλλήλως και δεν θα απογοητεύσει τις ορέξεις σου…

7. «Ό,τι κι αν κάνεις, με εξιτάρει!»

Από τον τρόπο που περπατάει, μέχρι τον τρόπο που μιλάει και φέρεται. Όλα συμπληρώνουν το παζλ της σεξουαλικής έκστασης στην οποία βρίσκεσαι.

8. «Θέε μου, ξέρεις ακριβώς πως να με κάνεις να τελειώνω».

Για τις γυναίκες είναι πολύ σημαντικό και σπάνιο φαινόμενο να τελειώνουν στο κρεβάτι. Γι’ αυτό όταν βρεις αυτόν που καταφέρνει να σε κάνει να τελειώνεις πολλές φορές, μην τον αφήσεις να φύγει και υπενθύμιζε του το συνεχώς. Θα τον κάνεις να νιώσει κάτι περισσότερο από άντρας!

9. «Να σου πω ένα μυστικό; Χτες το βράδυ που ήσουν μακριά μου, σε σκεφτόμουν κι έπαιζα με τον εαυτό μου.»

Αν το βάλεις στη διαδικασία να σε σκέφτεται να αυνανίζεσαι ή να είσαι γυμνή, έχεις πιάσει το νόημα του sexting και φυσικά του πώς να τον ανάβεις ακόμα κι αν δεν είστε μαζί!

10. «Όταν πάμε σπίτι, θέλω να μου κάνεις ότι θέλεις εσύ, χωρίς να ρωτήσεις.»

Η φαντασία του θα οργιάσει αν του δώσεις τα ηνία της σχέσης κι ειδικά της σεξουαλικής πράξης.

 

OUR20s

ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η Durex αναδεικνύει τα διαχρονικά ταμπού του σεξ στην Ελλάδα, μέσα από τη συμμετοχή της στο TedxAthens!

DIGITAL

Καθηγητής του Γεωπονικού διδάσκει αγένεια και σεξισμό σε ταμεία, λογικά ξέρει από παιδεία!

DIGITAL

Κάπως έτσι μοιάζει ο «τέλειος άντρας» και η «τέλεια γυναίκα», σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET