ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αυτά είναι οι 5 πιο αφροδισιακές τροφές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις στα προκαταρκτικά!

Είναι γνωστό πως το φαγητό είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που κυκλοφορούν πάνω στον πλανήτη Γη. Για αυτό δεν μπορούμε να αφήνουμε αυτήν την απίστευτη απόλαυση και εκτός της σεξουαλικής μας ζωή. Πάμε να δούμε λοιπόν 5 από τις πιο αφροδισιακές τροφές που θα αυξήσουν την λίμπιντο και θα μας βοηθήσουν να πάμε τα προκαταρκτικά […]

Default avatar

Guest Author

13 Μαΐου, 2017

Είναι γνωστό πως το φαγητό είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που κυκλοφορούν πάνω στον πλανήτη Γη. Για αυτό δεν μπορούμε να αφήνουμε αυτήν την απίστευτη απόλαυση και εκτός της σεξουαλικής μας ζωή.

Πάμε να δούμε λοιπόν 5 από τις πιο αφροδισιακές τροφές που θα αυξήσουν την λίμπιντο και θα μας βοηθήσουν να πάμε τα προκαταρκτικά ένα βήμα παραπέρα!

1. Σαντιγί

Για να είμαι ειλικρινής, εδώ και πολλά χρόνια νόμιζα πως η σαντιγί είναι καλή μόνο για τις τηγανίτες ή για τα milkshakes. Ωστόσο, αυτές οι αφράτες μπαλίτσες μπορεί να αποδειχθούν ιδιαίτερα σέξι και αφροδισιακές. Μπορείτε να καλύψετε μέρη του σώματος σας με την συγκεκριμένη κρέμα και στην συνέχεια να ζητήσετε από το ταίρι σας να σας την αφαιρέσει!

2. Φράουλες

Θες κάτι καλύτερο από την σαντιγί; Σου έχουμε τις φράουλες όπου μπορεί με το χυμό τους να λούσεις όλο το σώμα του/της συντρόφου σου και να αρχίσεις να το γλείφεις. Για έξτρα απόλαυση βάλε και σοκολάτα.

3. Σιρόπι σοκολάτας

Η σοκολάτα είναι οργανικό μέρος της διατροφής μας, όταν έχουμε περίοδο. Χρησιμοποιήστε λοιπόν είτε αλείφοντας ο ένας το σώμα του άλλου είτε δημιουργώντας ένα δρομάκι πάνω στο σώμα σας που θα οδηγεί σε συγκεκριμένα ερωτικά σημεία.

4. Γρανίτα

H γρανίτα στην παιδική ηλικία ήταν το ιδανικό δροσιστικό επιδόρπιο. Ωστόσο, στην ηλικία μας, το επιδόρπιο αυτό μπορεί να μετατραπεί σε άκρως ερωτική και αφροδισιακή  τροφή. Γλείψ’το και άστο να λιώσει στο κορμί σου μέχρι να τον οδηγήσεις στο κατάλληλο σημείο!

5. Ζεστός καφές ή τσάι

Aν θες να πας την ευχαρίστηση σε άλλο επίπεδο, πιες λίγο ζεστό καφέ ή τσάι και ξεκίνα να γλείφεις τα ευαίσθητα σημεία του συντρόφου σου. Αν μάλιστα θέλεις να κάνεις και κάτι πιο ελκυστικό, ενάλλαξε το ζεστό με το κρύο και το αντίθετο.


Δοκιμάστε λοιπόν αυτές τις θαυματουργές τροφές και η σεξουαλική σας απόλαυση θα πάει σε άλλο επίπεδο!

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Το ‘Live A Legacy 2024’ θα σου δώσει τα εφόδια που χρειάζεσαι για την καριέρα που ονειρεύεσαι! 

DIGITAL

Οι AI ελληνικές παρωδίες του Μπομπ Σφουγγαράκη ήταν αυτό που έλειπε από τη ζωή μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET