fbpx

8 πικάντικες ερωτήσεις να κάνεις στο κομενάκι που γουστάρεις για να προχωρήσει η φάση!


[cover]

Γνώρισες νέο κομενάκι και είστε στη φάση που έχετε ανταλλάξει προφίλ, τηλέφωνα, ό,τι έχετε τέλος πάντων και θες πάάάρα πολύ να κάνεις την πρώτη κίνηση και να του στείλεις, αλλά κάτι σε κρατάει, κι αυτός μάλλον είναι ο εγωισμός σου. Ρε στείλε εκεί πέρα και μη σκέφτεσαι τα υπόλοιπα. Ούτε για εύκολη δε θα σε περάσει ούτε θα του φανείς κάπως. Ίσα – ίσα, που θα το εκτιμήσει ότι πήρες την πρωτοβουλία.

Κι αφού σ’ έπεισα με τα επιχειρήματά μου, ξέρω πως θα παλέψεις να βρεις ενδιαφέροντα θέματα να συζητήσετε για να γνωριστείτε καλύτερα. Αντί λοιπόν να ρωτήσεις τα κλασικά και τυποποιημένα, δηλαδή τι δουλειά κάνει, αν έχει κατοικίδιο, πώς περνάει τον ελεύθερο χρόνο του κλπ, τι θα έλεγες να μπεις κατευθείαν στο ψητό και να του δείξεις με τις ερωτήσεις σου ότι τον θες; Μη φοβάσαι, φλέρταρέ τον ανελέητα! Δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός τρόπος να καταλάβεις αμέσως αν κι εκείνος ψήνεται ή αν δεν τον ενδιαφέρεις και τόσο.

Αυτές είναι μερικές πικάντικες ερωτήσεις να του στείλεις και να προχωρήσει η φάση:

#1 «Και για πες… σου αρέσω;»

Πιο πολύ στο παρασύνθημα δε θα μπορούσες να μπεις, με αυτή την ερώτηση. Απλά, ωραία και λιτά. Εφόσον εσύ τον βλέπεις ερωτικά, επομένως δεν υπάρχει περίπτωση να τον δεις ως φίλο για παράδειγμα, είναι πολύ τίμιο να τον ρωτήσεις πώς σε βλέπει κι εκείνος με τη σειρά του. Τον ελκύεις; Σε γουστάρει; Τι αισθάνεται όταν σε βλέπει; Όλα αυτά τα ερωτήματα σε βασανίζουν και με αυτή την ερώτηση, σίγουρα θα πάρεις την απάντηση που ζητάς.

#2 «Είχες ποτέ φαντασίωση με εμένα;»

Σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας ώστε όντως να σε έχει φαντασιωθεί και φυσικά από τη στιγμή που πει «ναι», το μπαλάκι είναι και πάλι σε εσένα. Τώρα πρέπει να τον ρωτήσεις τι ακριβώς φαντασιώθηκε με όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες. Αν όλα πάνε καλά, πολύ γρήγορα μπορεί να προκύψει τίμιο sexting και λίαν συντόμως να παιχτεί και κανονικό σεξάκι εκπληρώνοντας τη φαντασίωσή του.

#3 «Ποια είναι η αγαπημένη σου στάση στο σεξ;»

Η στάση που προτιμάει κανείς στο σεξ, μαρτυράει πολλά πράγματα. Από την απάντησή του λοιπόν, θα καταλάβεις διάφορα. Αν για παράδειγμα του αρέσει το ιεραποστολικό, που δεν είναι να πεις και καμία ιδιαίτερη στάση… ε, βασικά είναι η πιο κοινή και βαρετή πεθαίνεις, μην περιμένεις και πολλά. Αν σου πει όμως ότι του αρέσει αυτή στα 4, μια χαρά είσαι, μας βγήκε πονηρό και άτακτο το αγόρι.

#4 «Τι σου αρέσει περισσότερο πάνω μου;»

Αν του αρέσεις και μάλιστα πολύ, τότε θα έχει παρατηρήσει πολλά πράγματα πάνω σου που τον… ανάβουν. Θες να είναι το όμορφο χαμόγελό σου; Θες να είναι τα εκφραστικά μάτια σου; Θες να είναι τα καλοσχηματισμένα σου οπίσθια; Εκείνος ξέρει και ήρθε η ώρα να το μοιραστεί μαζί σου και φυσικά για να συνεχιστεί η συζήτηση, θα πρέπει κι εσύ αντίστοιχα να του πεις τι σου αρέσει πάνω του.

#5 «Ποιο είναι το πιο τρελό πράγμα που έχεις κάνει στο κρεβάτι;»

Αν αποφασίσεις να κάνεις αυτή την ερώτηση, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για όλες τις πιθανές απαντήσεις. Μπορεί να πέσεις σε κανένα συντηρητικό, που θα σου πει ότι το πιο ακραίο που έχει κάνει είναι ότι έχει επεκταθεί κι εκτός κρεβατιού ξέρω γω, αλλά από την άλλη μπορεί να πέσεις σε κανέναν προχώ που έχει βιώσει πολλές σεξουαλικές εμπειρίες. Εκεί θέλω να σε δω κούκλα μου!

#6 «Ποιο είναι το αγαπημένο σου κομμάτι στο σεξ;»

Όχι κομμάτι, σα να λέμε τραγούδι. Ο σκοπός της ερώτησης είναι να μάθεις αν απολαμβάνει περισσότερο τα προκαταρκτικά, τη διάρκεια του σεξ ή την ώρα του οργασμού για παράδειγμα. Μπορεί βέβαια να είναι μερακλής και να σου πει ότι απολαμβάνει περισσότερο τη δεύτερη φορά. Ωωωωω (πάρτε ιδέες αγόρια). Όποια πληροφορία κι αν εκμαιεύσεις, προς όφελός σου θα είναι, γι’ αυτό εκμεταλλεύσου τα πάντα.

#7 «Τι σε ξενερώνει περισσότερο στο σεξ;»

Ερώτηση – διαμαντάκι, γιατί αυτό που θα σου πει θα πρέπει να το θυμάσαι, ώστε να μην το δοκιμάσεις ποτέ μα ποτέ την άγια εκείνη ώρα του σεξ. Όλοι έχουν ένα ή παραπάνω πράγματα που δεν τους αρέσουν κατά τη διάρκεια του. Σε κάποιον για παράδειγμα δεν αρέσει να του πειράζουν τα αυτιά, κάποιος άλλος μπορεί να σιχαίνεται τις πιπιλιές ή να αηδιάζει και μόνο στην ιδέα της πατούσας. Το τι τρέλα κουβαλάει ο καθέναν είναι προσωπική υπόθεση.

#8 «Τι φοράς στο κρεβάτι;»

Και γιατί παρακαλώ αυτή η ερώτηση να είναι μόνο για τις γυναίκες; Και οι γυναίκες ενδιαφερόμαστε ρε παιδιά να μάθουμε τι φοράτε κι εσείς επιτέλους στο κρεβάτι. Εμείς δε δικαιούμαστε να έχουμε μία φαντασίωση στην τελική; Ρώτα τον λοιπόν και μόλις πάρεις την απάντησή σου, κάνε κατευθείαν την εικόνα στο μυαλό σου για να έχεις δουλίτσα για το βράδυ, που θα περάσεις και μόνη σου καλά…

Κι αφού σου έδωσα 8 ερωτήσεις να του στείλεις, έχω ακόμη μία για σένα: Τι κάνεις ακόμη εδώ; Go get him, girl!


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET