ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Πέρασες Θεσσαλονίκη; Το ΑΠΘ βοηθάει τους πρωτοετείς να βρουν φοιτητικό σπίτι!

Όσοι πρωτοετείς φοιτητές εισαχθήκατε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και η διαδικασία αναζήτησης διαμερίσματος σας φαίνεται βουνό, τότε μη σκάτε καθόλου, διότι η βοήθεια σας έρχεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο. Ειδικότερα, για ακόμη μια χρονιά, το Τμήμα Σπουδών του Αριστοτελείου θέτει σε λειτουργία την εφαρμογή του, βάσει της οποίας μπορείτε να αναζητήσετε σε μια βάση […]

Neopolis Team

3 Σεπτεμβρίου, 2019

Όσοι πρωτοετείς φοιτητές εισαχθήκατε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και η διαδικασία αναζήτησης διαμερίσματος σας φαίνεται βουνό, τότε μη σκάτε καθόλου, διότι η βοήθεια σας έρχεται από το ίδιο το Πανεπιστήμιο.

Ειδικότερα, για ακόμη μια χρονιά, το Τμήμα Σπουδών του Αριστοτελείου θέτει σε λειτουργία την εφαρμογή του, βάσει της οποίας μπορείτε να αναζητήσετε σε μια βάση δεδομένων διαθέσιμα σπίτια στη Θεσσαλονίκη, με κριτήρια τον τύπο της οικείας, τον αριθμό δωματίων και την τιμή τους. Για κάθε μία καταχώρηση σπιτιού υπάρχουν σχετικές πληροφορίες και τηλέφωνα επικοινωνίας.

Η εν λόγω εφαρμογή είναι μια σωτήρια κίνηση προς τους πρωτοετείς φοιτητές που φτάνουν στη Θεσσαλονίκη από μέρη της επαρχίας και πρέπει να τα βγάλουν πέρα με τη μεγαλούπολη. 

Αναρτημένα θα βρείτε όλα τα διαμερίσματα προς ενοικίαση, ανά περιοχή, ανά μέγεθος διαμερίσματος, ανά ύψος ενοικίου και πάει λέγοντας.

Σύμφωνα με την προϊσταμένη του Τμήματος Σπουδών, Δήμητρα Κούντη, ήδη παρατηρείται αυξημένη επισκεψιμότητα στην εν λόγω ηλεκτρονική διεύθυνση την οποία τα προηγούμενα χρόνια στην περίοδο αιχμής, την επισκέπτονταν γύρω στους 3.000 το 24ωρο. Σε αυτήν την σελίδα δεν αναρτούν ακίνητα οι μεσίτες παρά μόνον ιδιοκτήτες.

Για την εφαρμογή του ΑΠΘ πατήστε ΕΔΩ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σ’ αυτές τις περιοχές της Αθήνας ένας φοιτητής μπορεί να βρει σπίτι έως και 30% φθηνότερα!

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Παν/μιο Κρήτης εκδίδει κι αυτό πλέον ψηφιακό πτυχίο – Για ποια πανεπιστήμια ισχύει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΕΜΠ: Φοιτητική ομάδα κατέκτησε την 1η θέση σε διεθνή διαγωνισμό, δεν τους πιάνει κανείς!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν. Αιγαίου: Φοιτήτρια καταγγέλει την κακοποιητική συμπεριφορά ιδιοκτήτη εστιών στη Μυτιλήνη!

UNI LIFE & TIPS

ΜΜΕ ΕΚΠΑ: Φοιτήτρια stalkάρει τα προφίλ των πρώην της για εργασία της σχολής, μη ειρωνικά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET