ΕΛΛΑΔΑ

Παρέα τζαμπατζήδων τρώει του σκασμού σε ταβέρνες, πιστολιάζει τον λογαριασμό!

Κλασικός Έλληνας σε ταβέρνα with a twist!

Neopolis Team

7 Αυγούστου, 2022

Ο τζάμπας ζει και βασιλεύει στις ταβέρνες. Για την ακρίβεια είναι πολλοί και έχουν δημιουργήσει πονοκέφαλο στους ιδιοκτήτες σε περιοχή της Εύβοιας. Δεν το λες κι ωραίο να σερβίρεις μια παρέα με ό,τι έχει το μενού, να χαίρεσαι με το λογαριασμό που θα κάνει και τελικά να το σκάει προτού προλάβεις να πεις «ο λογαριασμός σας παρακαλ…».

Όπως όλα δείχνουν, πρόκειται για τα ίδια άτομα που δρουν με αυτό τον τρόπο στην Ερέτρια, και οι αρχές βρίσκονται κοντά στον εντοπισμό τους.

Ένα από τα περιστατικά έλαβε χώρα σε ταβέρνα στην παραλία, με την ιδιοκτήτρια να μιλά στο evima.gr και να αναφέρει πως πρόκειται για μια παρέα 10 ατόμων, μέρος της οποίας και μια οικογένεια. Αυτή λοιπόν, έχει ένα συγκεκριμένο μοτίβο απ’ ό,τι φαίνεται. Κάνει γενναιόδωρες παραγγελίες, χορταίνει καλά, άλλα όταν είναι να πληρώσει για το τσιμπούσι που μόλις έκανε με τη χωριάτικη, τις πατατούλες, το τζατζίκι και την μπριζόλα στα κάρβουνα (μια μαντεψιά κάνουμε, απλά για να σας ανοίξει η όρεξη) ...μην τον είδατε τον Παναή κυριολεκτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πιθανότατα πρόκειται για τα ίδια άτομα που έχουν πράξει αναλόγως και σε άλλες επιχειρήσεις εστίασης. Για το λόγο αυτό άλλωστε, οι αρχές βρίσκονται κοντά στη σύλληψή τους, αφού έχουν καταγραφεί από κάμερα κλειστού κυκλώματος με το υλικό να έχει παραδοθεί σε αυτές.

Οι μέρες τσάμπα φαγητού ίσως συνεχιστούν, αλλά όχι με θέα θάλασσα…

Υ.Γ. Πάντως για να μην το παίζουμε αγγελούδια, το έχουμε κάνει με περίπτερα. 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Σε κατάληψη του Εθνικού και Βασιλικού Θεάτρου προχώρησαν σπουδαστές των Δραματικών Σχολών!

Είναι viral

Άντρας μήνυσε γυναίκα με 3 εκατ. δολάρια, επειδή τον είχε χρόνια στο friendzone!

ΕΛΛΑΔΑ

Μόλις μάθαμε ότι η dream job των Ελλήνων είναι να γίνουν συγγραφείς, it makes sense!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET