ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

5 παιδικά που σηκωνόμασταν από τα χαράματα για να δούμε κάθε καλοκαίρι!

Και ποιος δεν θυμάται εκείνα τα ωραία, ανέμελα χρόνια που σταματούσαν τα σχολεία γύρω στις 15 Ιουνίου και μετά ξεκουραζόμασταν, χωρίς καμία εξεταστική ή υποχρεωτικές εργασίες με προθεσμία παράδοσης… Βέβαια, μαζί με την ξεκούραση, πακέτο πήγαιναν και τα καταπληκτικά παιδικά που βλέπαμε τα πρωινά στην τηλεόραση! Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως σηκωνόμουν από τα χαράματα […]

Default avatar

Guest Author

14 Ιουλίου, 2016

Και ποιος δεν θυμάται εκείνα τα ωραία, ανέμελα χρόνια που σταματούσαν τα σχολεία γύρω στις 15 Ιουνίου και μετά ξεκουραζόμασταν, χωρίς καμία εξεταστική ή υποχρεωτικές εργασίες με προθεσμία παράδοσης…

Βέβαια, μαζί με την ξεκούραση, πακέτο πήγαιναν και τα καταπληκτικά παιδικά που βλέπαμε τα πρωινά στην τηλεόραση! Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως σηκωνόμουν από τα χαράματα για να μη χάσω κάποιο επεισόδιο.

Έτσι λοιπόν, ας δούμε τα δημοφιλέστερα και πιο αγαπημένα από αυτά τα παιδικά:

1. Scooby-Doo

Ο Scooby Doo μαζί με τον Σάγκυ, τη Βίλμα, τη Δάφνη και τον Φρεντ, ήταν η παρέα μας για πολλά χρόνια και πραγματικά, εγώ προσωπικά, περίμενα πως και πως κάθε καινούριο επεισόδιο για να δω ποιο θα είναι το επόμενο μυστήριο που θα πρέπει να λύσουν. Απλά εθισμός!

scooby-doo

2. Pokemon

Ο Ας, μαζί φυσικά με τον Πίκατσου, αλλά και τη Μίστυ και τον Μπροκ, μας χάρισαν πολύ ωραίες αναμνήσεις μαζί με μοναδικές μονομαχίες στα στάδια, αλλά και τα πρωταθλήματα που διεξάγονταν. Επιπλέον, τώρα έχει βγει μια (εθιστική) εφαρμογή που λέγεται Pokemon Go, η οποία σου επιτρέπει να βλέπεις τα Πόκεμον που υπάρχουν γύρω σου για να τα πιάσεις.

pokemon

3. Yu Gi Oh

Ειλικρινά, υπάρχει κάποιος που να μη θυμάται τον Γιούγκι που έχασε στη θάλασσα τις κάρτες του Εξόντια, μόλις στα πρώτα 2 ή 3 επεισόδια;! Ή εκείνο το πρωτάθλημα που διοργάνωσε ο Μαξιμίλιαν Πέγκασους και συμμετείχε ο Γιούγκι και η παρέα του, Τζόι, Τρίσταν και Τέα, για να πάρει πίσω την ψυχή του παππού του;! Τι ωραίες εποχές!

1350984-1920x1080-yu-gi-oh-wallpaper

4. Μπομπ Σφουγγαράκης

Ο Μπομπ μαζί με τον Πάτρικ, τον Καλαμάρι, τη Σάντυ, τον Πλαγκτόν, τον κ. Καβούρι και φυσικά την καβουροπάτη, μας έδειχναν όλες τις περιπέτειές τους στον βυθό του Μπικίνι. Είσαστε έτοιμοι; Μάλιστα, Καπετάνιε!

Spongebob-and-Patrick-HD-Wallpaper

5. Στρουμφάκια

Τι να πει κανείς για τα Στρουμφάκια; Αποτελούσαν και αποτελούν μια παράδοση που βλέπαμε συνέχεια όταν ήμασταν μικροί. Παπαστρούμφ, Στρουμφίτα, Σπιρτούλης και Ξεφτέρης είναι μερικά από τα μικρά μπλε πλάσματα που μας έκαναν συντροφιά τα πρωινά. Φυσικά, δεν γίνεται να ξεχάσουμε και τον Δρακουμέλ μαζί με τη γάτα του, την Ψιψινέλ, που ήταν ο κύριος «κακός» απέναντι στα στρουμφάκια!

smurf-village-wallpaper-1024x768

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET