ΓΝΩΜΟΥΛΑ

Όταν βρίσκεις το άλλο σου μισό, θέλεις να προσέχεις περισσότερο τον εαυτό σου!

Γράφει η Κλεοπάτρα Μπράιτ Γιατί ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου αξίζει την καλύτερη εκδοχή σου!

Κλεοπάτρα Μπράιτ

16 Δεκεμβρίου, 2019

Λίγοι είναι οι τυχεροί που θα πέσουν με την πρώτη προσπάθεια πάνω στο άλλο τους μισό. Οι περισσότεροι θα χρειαστεί να φάνε τα μούτρα τους και να μαζέψουν τα κομμάτια τους ξανά και ξανά χωρίς να χάσουν την πίστη τους ότι κάπου εκεί έξω βρίσκεται αυτός ο ένας και μοναδικός άνθρωπος, που θα κάνει τη διαφορά στη ζωή τους. Όσο καιρό κι αν σου πάρει όμως για να το βιώσεις αυτό, ένα είναι το σίγουρο: θα σε αλλάξει.

Ή για την ακρίβεια, θα κάνεις εσύ τα πάντα για να αλλάξεις και να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Βάζεις σκοπό να διορθώσεις τα ελαττώματά σου, να απεξαρτηθείς από κακές συνήθειες και κυρίως να φροντίσεις εσένα, την εμφάνισή σου, το μυαλό σου. Θέλεις στο πλευρό του/της να στέκεται η καλύτερή σου εκδοχή, γιατί το αξίζει. Δεν το κάνεις γιατί φοβάσαι μήπως σε αφήσει, ούτε γιατί νιώθεις ότι σε περιμένει στη γωνία για να σε κατακρίνει. Είσαι σίγουρος/η πως ο άνθρωπος αυτός ήρθε για να μείνει για πάντα. Σε αποδέχεται γι’ αυτό που είσαι κι ερωτεύεται την κάθε λεπτομέρεια που σε ξεχωρίζει.

Σε λατρεύει κι ας έχεις τις φοβίες σου κι ας αγχώνεσαι με το παραμικρό κι ας χάνεις την ψυχραιμία σου. Δε θυμώνει μαζί σου και ας ξεχνιέσαι να απαντήσεις στα μηνύματα, επειδή παρακολουθείς την αγαπημένη σου σειρά. Παρόλα αυτά, εσύ θες να αλλάξεις.

Ο λόγος που βελτιώνεις τον εαυτό σου είναι γιατί το έχεις ανάγκη. Γιατί ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου αξίζει τα καλύτερα.

Έχει κάνει πολλά για σένα, έχει θυσιάσει πολλά για την αγάπη σας, οπότε είναι σειρά σου να του το ανταποδώσεις. Δεν αφήνεσαι λόγω της δύσκολης καθημερινότητας. Σε προσέχεις περισσότερο και πνευματικά και σωματικά, γιατί θέλεις να έχεις ενέργεια, να είσαι υγιής και να ζήσεις μαζί του στο έπακρο κάθε στιγμή. Θέλεις να είσαι μαζί του στα δύσκολα ξημερώματα και στα χαρούμενα δειλινά. Και να είσαι ολοκληρωτικά εκεί, χωρίς φοβίες, έγνοιες και άγχη.

Όταν βρίσκεις το άλλο σου μισό, συμπεριφέρεσαι στον εαυτό σου όπως θα ήθελες να σου συμπεριφερθούν.

Όσο προσπαθείς για σένα, τόσο θα προσπαθήσει κι εκείνος/η. Δουλεύεις τις ανασφάλειές σου και τους φόβους σου, για να μην τα περάσεις στον άλλον, να μην τον επιβαρύνεις με τα δικά σου προβλήματα. Εξαφανίζεις καθετί που κάνει κακό στην υγεία σου, τόσο σωματική όσο και ψυχική. Δε διαλέγεις πια το “εύκολο” αλλά το “σωστό”. 

Ωστόσο, τέλειος/α δε θα γίνεις ποτέ. Και δεν είναι αυτό το ζητούμενο! Αυτός/η που θα σε αγαπάει ανιδιοτελώς δε θα περιμένει να κρατηθεί από κάθε σου ψεγάδι. Θα είναι το στήριγμά σου σε κάθε δυσκολία σου. Έτσι, οι φόβοι σου θα απομακρυνθούν, γιατί το δικό σας παραμύθι θα ‘χει ευτυχισμένο τέλος.

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET