Έρευνες λένε

Έρευνες λένε ότι όσοι γεννιούνται τον Δεκέμβριο, είναι τα καλύτερα παιδιά. Και ζουν και περισσότερο!

Τελευταίοι και καλύτεροι.

Όλοι εσείς που έχετε γεννηθεί Δεκέμβρη, αλλά κι εσείς που πιάνατε στο δούλεμα εκείνον τον ένα φίλο της παρέας που έκλεισε τελευταίος τα 18, ενώ εσείς είχατε μπει στην ενήλικη ζωή για τα καλά… μαντέψτε. Η επιστήμη έρχεται για άλλη μία φορά να υπερασπιστεί τους «αδύναμους» της υπόθεσης.

Δεν πα να σε κοροϊδεύουν ότι είσαι νινί ακόμα, εσύ από εδώ και πέρα θα έχεις σοβαρή απάντηση να δίνεις!

Διότι μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Aging Research, υποστηρίζει πως οι γεννηθέντες τον τελευταίο μήνα του έτους, τείνουν να ζουν πάνω από 100 χρόνια (105, για την ακρίβεια).

Και σαν να μην έφτανε αυτό, είναι λέει πιο καλοπροαίρετα άτομα, ενώ επίσης μια έρευνα που έγινε σε φοιτητές της Αμερικής έδειξε πως είναι λιγότερο κυκλοθυμικά και δεν παραπονιούνται σε μεγάλο βαθμό.

Στο τελευταίο βέβαια, να έρθουμε να απαντήσουμε όλοι εμείς οι γκρινιάρηδες αφήνοντας αυτό εδώ και να κοντραριστούμε στο ποιος θα ζήσει περισσότερο τελικά!

Επιστρέφοντας όμως στα θετικά του να έχεις γεννηθεί Δεκέμβρη μήνα, άλλη μία μελέτη που έγινε σε περίπου 1.750.000 ανθρώπους από τις Η.Π.Α, υποστηρίζει ότι εκείνοι που γιορτάζουν τα γενέθλιά τους τελευταίοι, είναι κι εκείνοι με τις μικρότερες πιθανότητες να εμφανίσουν κάποια καρδιαγγειακή νόσο. Ενώ ακόμη, σύμφωνα με το International Journal of Sports Medicine, τα ίδια άτομα είναι γεννημένοι αθλητές!

Προικισμένοι και με το παραπάνω θα έλεγε κανείς ότι είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι! Ωστόσο σύμφωνα με επιστήμονες, δεν έχει να κάνει τόσο με το μήνα Δεκέμβρη, όσο με το γεγονός ότι καθώς μια γυναίκα είναι έγκυος κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το μωρό λαμβάνει περισσότερη βιταμίνη D από τον ήλιο.

Σε περίπτωση λοιπόν που τόσα χρόνια νιώθεις αδικημένος από τον πελαργό που σε έφερε κοντά στα Χριστούγεννα, με αποτέλεσμα να παίρνεις ένα δώρο για όλες τις γιορτές μαζεμένες, να σκέφτεσαι όλα αυτά τα καλά που σε προίκισε η ζωή. 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος ξόδεψε 23.000$ σε στολή λύκου, για να απαλλαχθεί από τις ανθρώπινες σχέσεις!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Μηχανολόγοι ΕΜΠ: Με φακούς έδωσαν σήμερα εξεταστική οι φοιτητές λόγω κακοκαιρίας!

Είναι viral

Θεούλα κόβει βασιλόπιτα για κάθε μάθημα των Πανελληνίων, πέφτει το φλουρί στο ΑΟΘ!

Έρευνες λένε

Αναδείχθηκαν οι top10 πόλεις στην Ευρώπη για τους single και η Αθήνα δεν είναι σ’ αυτές!

Είναι viral

Εκκολαπτόμενος εντερπρενέρ βγάζει λεφτά πουλώντας άδεια μπουκάλια στο ίντερνετ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET