ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Όσα πρέπει να έχει το σπίτι ενός φοιτητή για να είναι λειτουργικό και ελκυστικό!

Κάθε σπίτι πρέπει να είναι λειτουργικό και να εξυπηρετείς τις ανάγκες αυτών που μένουν σ’αυτό. Κι όταν αυτοί που μένουν σε ένα σπίτι είναι φοιτητές, τότε υπάρχουν κάποια αντικείμενα που είναι αρκετά σημαντικά για να είναι ελκυστικός ο χώρος του σπιτιού. Συνήθως τα σπίτια των φοιτητών είναι μικρά (με κάποιες εξαιρέσεις πάντα!), χωρίς αυτό να […]

Default avatar

Guest Author

26 Οκτωβρίου, 2015

Κάθε σπίτι πρέπει να είναι λειτουργικό και να εξυπηρετείς τις ανάγκες αυτών που μένουν σ’αυτό. Κι όταν αυτοί που μένουν σε ένα σπίτι είναι φοιτητές, τότε υπάρχουν κάποια αντικείμενα που είναι αρκετά σημαντικά για να είναι ελκυστικός ο χώρος του σπιτιού.

Συνήθως τα σπίτια των φοιτητών είναι μικρά (με κάποιες εξαιρέσεις πάντα!), χωρίς αυτό να επηρεάζει την ποιοότητα ζωής τους και την άνεση που πρέπει να παρέχει ένα σπίτι.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι πρέπει να έχει κάθε Φοιτητικό Σπίτι!

 

Κατάλληλος φωτισμός


Τίποτα δεν μπορεί να δημιουργήσει ατμόσφαιρα στον χώρο σας, αν δεν υπάρχει κατάλληλος φωτισμός. Οσο περισσότερο φως τόσο το καλύτερο. Χρησιμοποιήστε μικρούς λαμπτηρες ή δημιουργήστε κρυφό φωτισμό, για να χαρίσετε ζεστασιά στο δωμάτιο. Ο σωστός φωτισμός μπορεί να εντυπωσιάσει και κανένα «γκομενάκι» που μπορεί να φιλοξενήσεις καμιά φορά στο σπίτι σου.

 

 

Καναπές

 

Κάθε άνθρωπος χρειάζεται ένα μέρος, όπου μπορεί να καθίσει, να διαβάσει να πάρει έναν υπνάκο. Αναζητήστε κάτι όμορφο και ανθεκτικό, αλλά μην βιαστείτε να πάρετε την απόφαση. Κάτι σε δέρμα ή ένα βίντατζ κομμάτι σίγουρα αποτελεί μια επένδυση που δεν θα μετανιώσετε. Αρκετοί φοιτητές συνηθίζουν να επιλέγουν και καναπέ-κρεβάτι για το σπίτι τους ώστε να μπορούν να κοιμήσουν και όσους φίλους ξεμένουν εκεί τα βράδια αράγματος!

 

 

Ράφια για βιβλία

 

Δεν χρειάζεται να έχετε μια τεράστια βιβλιοθήκη, μια γωνιά με ράφια βιβλίων αρκεί για να δείξετε πως έχετε κι άλλα ενδιαφέροντα. Αυτό δείχνει ότι διαθέτετε κι άλλα ενδιαφέροντα εκτός από το να βγαίνεις έξω για άπειρους καφέδες! Πρέπει με κάποιον τρόπο να δικαιολογήσετε και την ιδιότητά σας ως φοιτητής.

 

 

Συρταριέρα

 

Αυτό είναι ένα κομμάτι-επένδυση μέσα στο σπίτι σας, που θα διαρκέσει. Μπορεί να είναι ένα βασικό συστατικό σε ένα μικρό σαλόνι, χρησιμοποιώντας το επάνω μέρος αυτής. Επίσης, μπορεί να σταθεί άνετα στο χολ ή ακόμα και ως κομμό στο υπνοδωμάτιό σας. Σε γενικές γραμμές… η συρταριέρα θα βολέψει παντού και πάντα!

 

 

Μια δόση Τέχνης

 

Ενα κομμάτι Τέχνης μέσα στο σπίτι ομολογουμένως προϊδεάζει για έναν άνθρωπο με γούστο και φινέτσα. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι ακριβό, απλά κάτι που να σας προσφέρει μια θύμηση όταν το κοιτάζετε.

 

 

Ενα φυτό

 

Μπορεί να μην είστε λάτρης του ποτίσματος και γενικά της κηπουρικής, ωστόσο, ένα πράσινο φυτό θα δώσει μια νότα στον χώρο σας και θα φέρει τη φύση πιο κοντά σας. Επιλέξτε κάποιο που δεν θα χρειάζεται χρόνο για περιποίηση, ώστε να μην το βλέπετε να ξεραίνεται μέρα με τη μέρα!

 

 

Λευκά σεντόνια

 

Υπάρχει η αίσθηση πως τα λευκά σεντόνια δείχνουν κάποιον που έχει ωριμάσει. Κάποιον που έχει την ευθύνη να διατηρεί έναν χώρο όμορφο και καθαρό.

 

 

Εξοπλισμένο μπαρ

 

Ενα εξοπλισμένο μπαρ είναι απαραίτητο σε κάθε σπίτι, ώστε να υπάρχει ένα κέρασμα ανά πάσα ώρα και στιγμή για τους καλεσμένους σας. Δεν χρειάζεται να έχετε όλα τα ποτά που κυκλοφορούν στο εμπόριο ούτε και τίποτα special φιάλες, αλλά τα βασικά, για να βγείτε ασπροπρόσωποι.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξετε τα καλύτερα διαδικτυακά καζίνο στην ελληνική αγορά: Ολοκληρωμένος Οδηγός

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET