ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

One Love Manchester | Η συναυλία που απέδειξε πως όσο δε φοβόμαστε, η τρομοκρατία δεν κερδίζει!

Χθες το απόγευμα, έλαβε χώρα η συναυλία “One Love Manchester”, στο Old Trafford Cricket Ground, το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από το Manchester. Η εν λόγω συναυλία, οργανώθηκε από την Ariana Grande με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για τα θύματα της τρομακρατικής επίθεσης που έπληξε τη συναυλία της στην ίδια πόλη, στις 22 Μαΐου 2017. Στη συγκεκριμένη συναυλία, παρεβρέθηκαν περισσότεροι από […]

Default avatar

Guest Author

5 Ιουνίου, 2017

Χθες το απόγευμα, έλαβε χώρα η συναυλία “One Love Manchester”, στο Old Trafford Cricket Ground, το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από το Manchester. Η εν λόγω συναυλία, οργανώθηκε από την Ariana Grande με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για τα θύματα της τρομακρατικής επίθεσης που έπληξε τη συναυλία της στην ίδια πόλη, στις 22 Μαΐου 2017.

Στη συγκεκριμένη συναυλία, παρεβρέθηκαν περισσότεροι από 50.000 θεατές, ενώ παρά τη διαφορά ώρας, ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί από 50 χώρες, μετέδιδαν σε απευθείας σύνδεση.

Προφανώς, η Ariana Grande δεν ήταν η μοναδική που τραγούδησε, αφού πληθώρα πασίγνωστων τραγουδιστών μερικοί εκ των οποίων οι Coldplay, o Robbie Williams, o Justin Bieber, o Pharrel και πολλοί άλλοι, ανέβηκαν στη σκηνή προκειμένου να περάσουν το δικό τους μήνυμα αγάπης κι αισιοδοξίας, ανταμείβοντας με το παραπάνω το κοινό που τους παρακολουθούσε.

Ακολουθούν βιντεάκια με μερικές από τις εμφανίσεις της τρίωρης συναυλίας:

Σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα ότι κατά τη διάρκεια της τρίωρης συναυλίας, ο Ερυθρός Σταυρός συγκέντρωσε περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια από δωρεές, ενώ 12 ώρες αφότου ολοκληρώθηκε το event, έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 13 εκατομμύρια δολάρια.

Εν κατακλείδι ολή αυτή η προσπάθεια, είχε σαν στόχο να δείξει ότι ολόκληρος ο κόσμος μπορεί να ενωθεί σαν μια γροθιά και να πετύχει το πιο καίριο «χτύπημα» στο μίσος και την έξαρση της τρομοκρατίας. Ένα «χτύπημα» όχι μίσους και βίας, αλλά αγάπης κι αισιοδοξίας. Γιατί όπως έλεγε και η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ μέσω του αγαπημένου μας καθηγητή Ντάμπλντορ: «το φως της αγάπης, επικραττεί ακόμη και στους πιο σκοτεινούς διαδρόμους του μίσους και της κακίας»

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET