ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ

Σε εξέλιξη ομηρία σε πόλη στη βόρεια Γαλλία – Πληροφορίες για τραυματίες

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών υπάρχουν αρκετοί τραυματίες από πυροβολισμούς – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή. Στη Γαλλική πόλη Ρουμπέ, διαδραματίζονται όλα τα παραπάνω ενώ η κατάσταση θυμίζει σκηνικό ομηρίας. Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. Η αστυνομία εικάζεται ότι πρόκειται για απόπειρα ένοπλης ληστείας που «πήγε στραβά», με αποτέλεσμα να κρατούνται αυτή τη […]

Neopolis Team

24 Νοεμβρίου, 2015

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών υπάρχουν αρκετοί τραυματίες από πυροβολισμούς – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή. Στη Γαλλική πόλη Ρουμπέ, διαδραματίζονται όλα τα παραπάνω ενώ η κατάσταση θυμίζει σκηνικό ομηρίας.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. Η αστυνομία εικάζεται ότι πρόκειται για απόπειρα ένοπλης ληστείας που «πήγε στραβά», με αποτέλεσμα να κρατούνται αυτή τη στιγμή ως όμηροι ένας διευθυντής τράπεζας, η σύζυγός του και τα παιδιά τους.

Οι υπηρεσίες πρώτων βοηθειών κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες από πυροβολισμούς, στην περιοχή όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η ομηρία. Το σημείο έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ, σύμφωνα με το RTL, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι εξακολουθούν να ακούγονται πυροβολισμοί.

Γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον αστυνομικών που έσπευσαν στο σημείο.

 

UPDATE 22:01: Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η γαλλική αστυνομία δε συνδέει το περιστατικό με τρομοκρατική ενέργεια

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο φοιτητής του ΑΠΘ και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Τετάρτης 28/2: Τα ΜΜΜ που συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν!

ΕΛΛΑΔΑ

«Φεγγάρι του Χιονιού»: Η τελευταία Πανσέληνος του χειμώνα απόψε στον ουρανό!

ΕΛΛΑΔΑ

Η Κρήτη βγήκε το καλύτερο μέρος στην Ελλάδα για τους singles της LGBTQ+ κοινότητας!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Πάνω από 700.000 υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού για κατάργηση βουλευτικής ασυλίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Εντυπωσιακός μετεωρίτης πέρασε πάνω από την Αττική ξημερώματα και φώτισε τον ουρανό!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET