ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοίνωσε 12μηνη έμμισθη πρακτική για νέους Μηχανικούς!

Αν ψαχνόσουν τι να κάνεις μετά το πτυχίο, ρίξε μια ματιά!

Neopolis Team

9 Απριλίου, 2023

Αν περνάς την post-αποφοίτηση φάση σου, σε νιώθουμε! Είναι μια περίεργη περίοδος στη ζωή ενός ατόμου. Ακροβατείς ανάμεσα στον ενθουσιασμό που επιτέλους τελείωσες και την κρισάρα για το τι ακολουθεί. Χαίρεσαι που ξεμπέρδεψες με το πτυχίο, αλλά αισθάνεσαι πελαγωμένος με όσα πρέπει να κάνεις από εδώ και στο εξής.

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για τους Μηχανικούς της παρέας, ανακοινώνοντας το πρόγραμμα «Re – Engineering Tomorrow», ένα 12μηνο έμμισθο πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για νέους-ες Μηχανικούς που μόλις αποφοίτησαν ή έχουν μικρή εργασιακή εμπειρία (έως 3 έτη), με στόχο να εξελίσσει Νέα Ταλέντα στην Επόμενη Γενιά Μηχανικών του Ομίλου!

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Μέσα από τη συμμετοχή σε αυτό το πρόγραμμα θα έχεις την ευκαιρία και τη δυνατότητα να αποκτήσεις εργασιακή εμπειρία μέσω της εμπλοκής σου σε projects τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Να αξιοποιήσεις ευκαιρίες εκπαίδευσης και εξειδίκευσης, στοχευμένων τεχνικών εκπαιδεύσεων και προγραμμάτων ανάπτυξης ηγετικών ικανοτήτων. Να εμπλουτίσεις τις δεξιότητές σου και να αποκτήσεις τα απαραίτητα εφόδια, ώστε να διακριθείς στο βιομηχανικό περιβάλλον κυρίως των εργοστασίων μας στο Βόλο και το Μηλάκι Ευβοίας».

Ο Γενικός Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ, κ. Χάρης Δεμερτζής, δήλωσε σχετικά:

Για όλους εμάς στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, στόχος μας είναι να χτίζουμε την πρόοδο για τον άνθρωπο και τον πλανήτη. Αυτή τη φορά, με το πρόγραμμα ‘Re – Engineering Tomorrow’, καλούμε και τη νέα γενιά Μηχανικών που διεκδικεί ένα πιο βιώσιμο αύριο για όλους να γίνει μέρος του οράματός μας και να χτίσουμε μαζί τον κόσμο όπου θέλουμε να ζούμε. Προσφέρουμε εφόδια και ίσες ευκαιρίες, ώστε οι Νέοι Μηχανικοί να κυνηγήσουν τα όνειρά τους, να εξελιχθούν σε άξιους και πρωτοπόρους επαγγελματίες και να ηγηθούν στον κλάδο τους, δίνοντας το παράδειγμα.

Αναλυτικά οι προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Re – Engineering Tomorrow του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ:

Απόφοιτος-η Πολυτεχνικών Σχολών της Ελλάδας ή του εξωτερικού, όπως Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Μηχανολόγος Μηχανικός, Χημικός Μηχανικός, Μηχανικός Περιβάλλοντος και Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης.

Επιθυμητός μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ή/και Master of Business Administration (MBA).

Εργασιακή εμπειρία 0 – 3 έτη.

Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Άριστες δεξιότητες χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή (Windows, MS Office).

Δυνατότητα μετεγκατάστασης κυρίως στην περιοχή Βόλου και Μηλακίου Ευβοίας.

Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για τους άνδρες υποψήφιους)

Κάνε την αίτησή σου ΕΔΩ!

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ποσείδι ιζ μπακ για ένα ακόμα έξαλλο καλοκαιράκι – Πότε ανοίγει η φοιτητική κατασκήνωση!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα τμήματα Μηχανικών των ΠΑΔΑ, ΕΛΜΕΠΑ και ΠΑ.ΠΕΛ που αντιστοιχήθηκαν με Πολυτεχνικής Σχολής!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τα μισά ελληνικά παν/μια δε συνδέονται με την παραγωγική διαδικασία, κάτι έχουμε καταλάβει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET