Είναι viral

Όλοι μιλούν για την εμφάνιση της Lady Gaga και του Bradley Cooper από τα χθεσινά Όσκαρ!

Άλλη μία τελετή των Όσκαρ μπήκε στο κουτί της μηχανής του χρόνου, με την 91η διοργάνωση να είναι κάπως υποτονική συγκριτικά με τις προηγούμενες. Ο Γιώργος Λάνθιμος με 10 υποψηφιότητες κατάφερε να κερδίσει σε μία, όταν η πρωταγωνίστριά του στην Ευνοούμενη, Olivia Colman, κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου. Σήμερα, όμως, απ’όλες τις στιγμές της  […]

Δήμητρα Πραντάλου

25 Φεβρουαρίου, 2019

Άλλη μία τελετή των Όσκαρ μπήκε στο κουτί της μηχανής του χρόνου, με την 91η διοργάνωση να είναι κάπως υποτονική συγκριτικά με τις προηγούμενες.

Ο Γιώργος Λάνθιμος με 10 υποψηφιότητες κατάφερε να κερδίσει σε μία, όταν η πρωταγωνίστριά του στην Ευνοούμενη, Olivia Colman, κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Σήμερα, όμως, απ’όλες τις στιγμές της  χθεσινής βραδιάς, οι περισσότεροι μιλούν για μία και μοναδική. Αυτή που η Lady Gaga και ο Bradley Cooper ανέβηκαν στη σκηνή για να ερμηνεύσουν μαζί το Swallow, από την ταινία που πρωταγωνιστούν A Star is Born.

Να σημειωθεί πως το εν λόγω τραγούδι χάρισε στη Lady Gaga το Όσκαρ Καλύτερου τραγουδιού. 

Αρκεί λοιπόν να σου πω μόνο, πως τα σχόλια στα ίντερνετς πήραν φωτιά. Ενδειτικά, τα περισσότερα είχαν τον ακόλουθο χαρακτήρα:

Οι δυο τους ανέβηκαν στη σκηνή του Dolby Theater πιασμένοι απ’το χέρι, με την τραγουδίστρια να κάθεται στο πιάνο και τον σκηνοθέτη και ηθοποιό σε ένα σκαμνί απέναντί της. Όχι για πολύ, βέβαια…

Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής τους, η χημεία που απέπνεαν ήταν ολοφάνερη. Σε όλο το τραγούδι ο ένας κοιτούσε τον άλλον στα μάτια και θα έλεγε κανείς πως δεν υπήρχαν άλλοι θαμώνες γύρω τους.

Οι φλογερές τους ματιές πραγματικά δεν άφηναν άλλα περιθώρια για επιβεβαίωση στις φήμες που τους θέλουν μαζί, εδώ που τα λέμε, ενώ στο τέλος ήρθαν τόσο κοντά που για κάτι κλάσματα του δευτερολέπτου, όλος ο κόσμος πίστεψε ότι θα πέσει το φιλί.

Ενδεχομένως βέβαια όλο αυτό να αποτελεί μια καλή προώθηση της ταινίας και του τραγουδιού αντίστοιχα, μιας και η Lady Gaga μπορεί να χώρισε, ο Bradley όμως διατηρεί τέσσερα χρόνια σχέση με την Irina Shayk, με την οποία μάλιστα έχει και ένα παιδί.

Εν τω μεταξύ, η Irina βρισκόταν στις πρώτες θέσεις και πραγματικά πολύ θα θέλαμε να την ρωτήσουμε πως ένιωθε τη στιγμή που ο σύντροφός της κοιτούσε την Gaga σαν το νέο του κομενάκι. Πάντως, με το που τελείωσε η ερμηνεία, ήταν η πρώτη που σηκώθηκε να χειροκροτήσει.

Και τώρα πες μας, με ποια ταιριάζει περισσότερο;

Πάτησε το τίμιο το play να δεις την εμφάνιση τους:

https://youtu.be/xVx-zvCjUZU

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Elite φέρνει νέα αλμυρά snacks και croutons που απλά ξέρουμε ότι θα γίνουν αγαπημένα μας!

Είναι viral

77χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στην τελετή των ονείρων της μετά από 40 χρόνια single!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET