ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Αν απαντήσει αμέσως στο μήνυμά σου, δεν είναι εύκολη ούτε απελπισμένη. Απλά ξέρει τι θέλει!

Τα ώριμα κορίτσια δεν έχουν ούτε το χρόνο ούτε την υπομονή να ασχολούνται με ανόητα ερωτικά παιχνιδάκια. Ένα τέτοιο κορίτσι δεν πρόκειται να διαβάσει το μήνυμά σου και να σε αφήσει να περιμένεις δύο και τρεις ώρες για να πάρεις απάντηση. Δεν έχει σκοπό ούτε θέλει να σε υποβάλλει στο βασανιστήριο της αναμονής πάνω από […]

Κλεοπάτρα Μπράιτ

22 Φεβρουαρίου, 2018

Τα ώριμα κορίτσια δεν έχουν ούτε το χρόνο ούτε την υπομονή να ασχολούνται με ανόητα ερωτικά παιχνιδάκια.

Ένα τέτοιο κορίτσι δεν πρόκειται να διαβάσει το μήνυμά σου και να σε αφήσει να περιμένεις δύο και τρεις ώρες για να πάρεις απάντηση. Δεν έχει σκοπό ούτε θέλει να σε υποβάλλει στο βασανιστήριο της αναμονής πάνω από το τηλέφωνό σου.

Θα σου απαντήσει αμέσως μόλις βρει την ευκαιρία. Αμέσως μόλις βρει λίγο χρόνο στο γεμάτο πρόγραμμά της, χωρίς δεύτερες σκέψεις αν έχουν περάσει είκοσι λεπτά ή είκοσι δευτερόλεπτα από την στιγμή που της έστειλες. Είναι σίγουρη για τον εαυτό της, άρα και για την απάντησή της. Δεν υπάρχει καμία ντροπή στο να απαντάς στον άλλον αμέσως. Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να δείχνεις το ενδιαφέρον σου. Και σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να νοιάζεσαι για κάποιον και να του το δείχνεις με κάθε ευκαιρία, ακόμα και με ένα απλό μήνυμα.

Ποιο το νόημα να καθυστερεί κανείς την απάντησή του, ενώ στην πραγματικοτήτα «καίγεται» μέσα του;

Μια ώριμη κοπέλα ξέρει τι θέλει και το διεκδικεί. Θα σου στείλει μήνυμα γιατί θέλει να σε κερδίσει, θέλει να συζητήσει μαζί σου, θέλει να την έχεις στο μυαλό σου. Αν δε σου απαντήσει, πώς θα μάθει νέα σου; Πώς θα γνωριστείτε καλύτερα; Πώς θα αναπτύξετε μια ουσιαστική επαφή; Θέλει να είναι ειλικρινής για τα συναισθήματα και τις προθέσεις της, δε θέλει να δείχνει αδιάφορη ενώ ενδιαφέρεται για σένα. Δεν της αρέσουν αυτά τα μπερδέματα. Τέτοια παιχνίδια είναι για εκείνους που δεν ξέρουν τι θέλουν, για εκείνους που σκέφτονται μονάχα τον εαυτό τους.

Πολλές κοπέλες πιστεύουν πως αν δείξουν ευθέως το ενδιαφέρον τους, θα τις περάσουν για εύκολες, απελπισμένες ή ότι δεν έχουν ζωή. Πολύ λάθος σκέψη. Δεν είναι απελπισμένη αν πάρει ένα τηλέφωνο και σε καμία περίπτωση δε δείχνει «εύκολη» αν απαντήσει σύντομα σ’ ένα μήνυμα. Κάποια πράγματα είναι θέμα ευγένειας κι αξιοπιστίας.

Το ότι θα απαντήσει αμέσως στο μήνυμά σου, δε σημαίνει πως στεκόταν ξεροσταλιάζοντας πάνω από την οθόνη του κινητού της, ελπίζοντας να εμφανιστεί το όνομά σου. Όποιος άντρας το πιστεύει αυτό, μάλλον δεν ξέρει με ποια έχει να κάνει. Έχει κι άλλα πράγματα που γεμίζουν τη μέρα της, όπως τη σχολή της, τη δουλειά της, την παρέα της, τα χόμπι της. Ναι, ενδιαφέρεται για σένα, αλλά δεν περιστρέφεται όλη η ζωή της γύρω από σένα.

Γι’ αυτό πρέπει να καταλάβεις το εξής, αν σου απαντήσει αμέσως, αυτό σημαίνει πως νοιάζεται ειλικρινά, πως είσαι ένα σημαντικό άτομο για εκείνη, πως σε έχει στις προτεραιότητές της.

Αντί λοιπόν να τη χαρακτηρίζεις ως «ευκολάκι», θα πρέπει να κολακεύεσαι που σε υπολογίζει, που αφιερώνει μέρος του πολύτιμου χρόνου της, ενώ θα μπορούσε πολύ εύκολα να σε αγνοήσει ή να σε έχει standby λέγοντας τη μία δικαιολογία μετά την άλλη, έτσι για να σε ψήσει. Γιατί θα μπορούσε πολύ εύκολα να σε αφήσει να περιμένεις μέχρι την τελευταία στιγμή για το αν μπορείτε να βρεθείτε και στο τέλος, να σου ρίχνει άκυρο επειδή δεν πρόλαβε να σου απαντήσει λόγω του δύσκολου προγράμματός της ή επειδή «και καλά» το ξέχασε.

Όμως δεν το κάνει. Επιλέγει να σου απαντήσει το συντομότερο.

Μία ώριμη κοπέλα δε θέλει να παίζει παιχνίδια εις βάρος σου, για να τρέχεις από πίσω της. Πιστεύει στην ειλικρίνεια και στην αυθεντικότητα. Έτσι θέλει να κερδίζει τους ανθρώπους που την ενδιαφέρουν.

Δεν μπορεί να καταλάβει το λόγο να το παίζει δύσκολη κι αδιάφορη στην αρχή για να κολλήσεις μαζί της και μετά από καιρό, να σου δείξει τον πραγματικό της εαυτό. Δεν της ταιριάζουν οι δηθενιές και τα ψέματα. Άλλωστε, πόσο ελκυστική είναι η υποκρισία;

Αντιθέτως, προτιμά να σου δείξει από την αρχή πώς αισθάνεται γιατί επιθυμεί κι από σένα το ίδιο, να είσαι ξεκάθαρος μαζί της. Θα σου κάνει σαφές τι θέλει κι αν αποφασίσεις να την αγνοήσεις, απλώς θα σε διαγράψει και θα προχωρήσει παρακάτω.

Μία ώριμη κοπέλα δεν ενδιαφέρεται να εντυπωσιάσει τους άλλους με μάσκες και προσωπεία. Αυτή είναι και σε όποιον άρεσει.

Δε θα σου δείξει τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο, αλλά αυτό που είναι. Μαζί της, μόνο σίγουρος μπορεί να είσαι!

 

OUR20s

DIGITAL

Κολλητή μοιράζεται πώς θα καταλάβεις ότι κάποιος θα σε απατήσει και τα σχόλια την επιβεβαιώνουν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET