ΕΛΛΑΔΑ

Κορίτσια, βγάλτε τις μεζούρες | Οι κοντοί άντρες είναι και οι πιο άπιστοι!

Τα σιγανά ποταμάκια, λένε, να φοβάσαι και δε θα μπορούσε να ταιριάξει τίποτα περισσότερο σ’ αυτήν την περίπτωση. Πιο συγκεκριμένα, σε μία νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε αναφορικά με την απιστία, αποδείχθηκε ότι οι κοντοί άνδρες, εννοώντας εκείνους με ύψος μεταξύ 1.60 – 1.70, έχουν λερωμένη τη φωλιά τους κατά πολύ περισσότερο από τους ψηλότερους (1.80 […]

Neopolis Team

8 Αυγούστου, 2018

Τα σιγανά ποταμάκια, λένε, να φοβάσαι και δε θα μπορούσε να ταιριάξει τίποτα περισσότερο σ’ αυτήν την περίπτωση.

Πιο συγκεκριμένα, σε μία νέα έρευνα που πραγματοποιήθηκε αναφορικά με την απιστία, αποδείχθηκε ότι οι κοντοί άνδρες, εννοώντας εκείνους με ύψος μεταξύ 1.60 – 1.70, έχουν λερωμένη τη φωλιά τους κατά πολύ περισσότερο από τους ψηλότερους (1.80 και πάνω). Μπορεί να δείχνουν πιο ευάλωτοι και πιο αθώοι στην όψη τους, ωστόσο μη σας ξεγελάει αυτό.

Συγκεκριμένα, η έρευνα που διεξήχθη στο Ανδρολογικό Ινστιτούτο Αθηνών και στην οποία συμμετείχαν 1.000 άνδρες, έδειξε ότι όσοι έχουν χαμηλό μπόι είναι και πιο επικίνδυνοι σε θέματα απιστίας!

Όπως διαπιστώθηκε, οι κοντοί άνδρες ήταν πολύ περισσότερο πολυγαμικοί, παρουσιάζοντας σχεδόν διπλάσια ποσοστά απιστίας από τους ψηλούς, ενώ 8 στους 10 κοντούς άνδρες είχαν παράλληλες σχέσεις και μόνο ένας στους δέκα ψηλούς ήταν πολυγαμικός.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι:

Σε μια κοινωνία ανταγωνιστική, οι λιγότερο ευνοημένοι άνδρες ανατομικά, πρέπει να γίνουν θελκτικοί με άλλα προσόντα, όπως είναι το μυαλό, το χρήμα, το χιούμορ ή η σκέψη. Πολλοί εμφανίσιμοι και ψηλοί άνδρες δε νιώθουν την ανάγκη να φλερτάρουν μια γυναίκα, έχοντας την αυτοπεποίθηση του «ωραίου και μοιραίου», κάτι που δημιουργεί απέχθεια στις γυναίκες, που θέλουν, επίσης, να μοιράζονται τα βλέμματα θαυμασμού.

Τέλος πρόσθεσε πως: «Οι κοντοί άνδρες θαυμάζουν το ύψος μόνο στο γυναικείο φύλο. Με μια ψηλή γυναίκα δίπλα τους νιώθουν πολύ ψηλότεροι από όλους τους άλλους άνδρες της υφηλίου. Στη σύγκριση κοντού-ψηλού είναι σίγουρο πως ένας πιο κοντός άνδρας θα διεκδικήσει περισσότερες γυναίκες από όσες του αναλογούν, για να αποδεικνύει στον καθρέφτη του πως είναι πιο γοητευτικός από έναν ανατομικά ψηλότερο άρρενα»

Από εδώ και πέρα λοιπόν κορίτσια, στα κριτήρια επιλογής ενός άντρα, προσθέστε και το ύψος. Παίζει σημαντικό ρόλο! 

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

TECH NEWS

Το Insta φέρνει την παρακολούθηση τοποθεσίας, για το σωστό, παραδοσιακό… stalking!

TECH NEWS

Κακή ιδέα να βάζεις το βρεγμένο κινητό στο ρύζι, λέει η Apple και γκρεμίζει έναν μύθο χρόνων!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Ξεπέρασαν το 1 εκατομμύριο οι υπογραφές στο ψήφισμα Καρυστιανού, ανήμερα της επετείου!

ΕΛΛΑΔΑ

Συγκέντρωση για τα Τέμπη: Έγραψαν με κόκκινη μπογιά τα ονόματα των νεκρών έξω απ’τη Βουλή!

ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Παραμένει σε κώμα ο φοιτητής του ΑΠΘ και μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Τετάρτης 28/2: Τα ΜΜΜ που συμμετέχουν και πώς θα κινηθούν!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET