ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Λένε πως οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε. Κι εγώ επέλεξα εσένα!

Η φιλία μας είναι σαν αυτές που βλέπεις στις ταινίες. Αυτή που όλοι εύχονται να γνωρίσουν το κατάλληλο άτομο για να τη μοιραστούν μαζί του για πάντα. Αλήθεια, ξέρεις πόσο σημαντικός είσαι για μένα; Νομίζω πως δεν στο έχω πει ποτέ. Το θεωρούσα βλέπεις αυτονόητο. Mου έχουν πει ότι όταν αγαπάς κάποιον να του το […]

Κλεοπάτρα Μπράιτ

30 Ιουλίου, 2017

Η φιλία μας είναι σαν αυτές που βλέπεις στις ταινίες. Αυτή που όλοι εύχονται να γνωρίσουν το κατάλληλο άτομο για να τη μοιραστούν μαζί του για πάντα.

Αλήθεια, ξέρεις πόσο σημαντικός είσαι για μένα; Νομίζω πως δεν στο έχω πει ποτέ. Το θεωρούσα βλέπεις αυτονόητο. Mου έχουν πει ότι όταν αγαπάς κάποιον να του το λες συχνά, γιατί οι άνθρωποι ξεχνάνε. Δε θέλω να αμφιβάλλεις ούτε λεπτό για το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ μας.

Είσαι η αδερφή ψυχή μου, ο/η αδερφός/ή που επέλεξα, ο/η κολλητός/ή μου, το άτομο που χωρίς εκείνο ο κόσμος μου θα είχε καταρρεύσει…

Σου χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όχι μόνο για αυτά που κάνεις καθημερινά για μένα χωρίς να το καταλαβαίνεις, αλλά για τον άνθρωπο που έχω γίνει μαζί σου. Είσαι οι μεταμεσονύχτιες συζητήσεις μου, ο καθρέφτης που αντανακλά τον καλό μου εαυτό, η φωνή της λογικής, το φως όταν όλα γύρω μου είναι σκοτεινά.

Μαζί σου έμαθα πως το ταξίδι στη ζωή δε χρειάζεται να είναι μοναχικό. Όταν κανένας δεν πίστευε σε μένα, όταν ακόμα και εγώ η ίδια μείωνα την αξία μου, εσύ μου θύμιζες τη μοναδικότητα μου. Σε κάθε δυσκολία μου σου κρατώ ασυνείδητα το χέρι, μόνο έτσι παίρνω δύναμη. Είσαι το γέλιο που αναβλύζει στο στήθος μου, η εμπιστοσύνη που νιώθω όταν περπατάω το δρόμο ολομόναχη.

Είσαι τα βράδια που μοιράζομαι τα μυστικά μου, το ξημέρωμα που ξεσπάω σε κλάματα εξαιτίας κάθε κακής μου σκέψης, ο ώμος που με στηρίζει, η γλυκιά υπενθύμιση για το ποιος είμαι και τι πραγματικά αξίζω. Σε σένα μπορώ να μιλήσω για τα πάντα, να σου δείξω τον αληθινό μου χαρακτήρα και όχι αυτόν που κρύβω από τους υπόλοιπους με ένα χαμόγελο.

Όταν σε γνώρισα, ένιωσα σαν να σε ήξερα χρόνια. Είσαι οικογένεια μου…

Σε ευχαριστώ απλά που υπάρχεις στη ζωή μου, σε ευχαριστώ που είσαι εσύ. Είμαστε σαν ένα παζλ, αφού συμπληρώνουμε ιδανικά ο ένας τον άλλον. Ποτέ δεν σταμάτησες να με ενθαρρύνεις ακόμα και στα πιο γελοία μου όνειρα…

Οι καρδιές μας χτυπούν στον ίδιο ρυθμό, σαν ένα. Τα σχέδια και τα όνειρα μας συμπίπτουν κι αυτό είναι από τα σημεία που κάνουν τη σχέση μας ξεχωριστή. Μαζί σου έμαθα τι σημαίνει να νοιάζομαι για κάποιον ανιδιοτελώς, ακόμα κι αν δεν έχουμε το ίδιο αίμα…

Με κάθε ευκαιρία μου θυμίζεις ότι η οικογένεια είναι για πάντα. Κι οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε.

Σε ευχαριστώ για τις μελλοντικές ιστορίες που θα έχουμε να διηγηθούμε στους γύρω μας, για τις αναμνήσεις που μου έχεις προσφέρει και για το αίσθημα ευτυχίας που μου προσφέρεις.

Σε ευχαριστώ που είσαι ο καλύτερος μου φίλος.

 

OUR20s

DIGITAL

O Thug Slime μας εξηγεί επιτέλους τι σημαίνει «Σλατίνα», τώρα μπορούμε να ηρεμήσουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET