Είναι viral

Άτυχος οδηγός εντοπίζει αράχνη στο αυτοκίνητό του, πάει και το στουκάρει σε μια κολώνα!

Συμπάσχουμε απόλυτα!

Δήμητρα Πραντάλου

11 Σεπτεμβρίου, 2020

Υπάρχουν γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή μας, για τα οποία δεν καμαρώνουμε ιδιαίτερα και ιδανικά, θα θέλαμε να τα καταχωνιάσουμε σ’ ένα σεντούκι καλά κλειδωμένα. Κάτι τέτοιο υποψιαζόμαστε πως θα ήθελε και ο φίλος μας παρακάτω, που βίωσε για τα καλά το «shit happens».

Δεν γνωρίζουμε αν η πρώτη ημέρα της εβδομάδας δείχνει πώς θα κυλήσουν και οι επόμενες, σίγουρα όμως η Δευτέρα του πρωταγωνιστή μας, δεν ήταν και τόσο φιλική μαζί του.

Ο ίδιος, που λέτε, καθώς οδηγούσε στο Kite Hill της Αγγλίας, αντιλήφθηκε ότι είχε έναν απρόσκλητο, και κυρίως ανεπιθύμητο, επισκέπτη στο αυτοκίνητό του. Μία αράχνη βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος μέρος, με αποτέλεσμα ο οδηγός στην προσπάθειά του να τη διώξει, να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και να… φιλήσει μια κολώνα. Δεν θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε και ως τέρας ψυχραιμίας.

Για καλή του τύχη, εκείνος τραυματίστηκε ελαφρά, χωρίς βέβαια να μπορούμε να πούμε το ίδιο και για το αυτοκίνητό του. Άγνωστο παραμένει αν η αράχνη κατάφερε να επιβιώσει.

Σε σχετικό post που έγινε στο Facebook από τις αστυνομικές αρχές, ο οδηγός πάλεψε με το ανατριχιαστικό έντομο προκειμένου να το βγάλει έξω και το γεγονός ότι σταμάτησε να έχει τα μάτια του στον δρόμο, τον οδήγησε στη μετωπική σύγκρουση.

Τώρα, να πούμε ότι δεν συμπάσχουμε απόλυτα με το δράμα του; Ψέματα θα είναι. Ότι δεν έχουμε δώσει μάχες κάτι καλοκαίρια με απειλητικά πετούμενα, πάλι ψέματα θα είναι. Ότι βγήκαμε από το αυτοκίνητο, αφήσαμε τα παράθυρα ανοιχτά και περιμέναμε να αποφασίσει να φύγει από μόνο του όποτε το έψηνε εκείνο, ας μείνει μεταξύ μας.

Να πούμε βέβαια σ’ αυτό το σημείο, ότι οι ιστορίες με πρωταγωνιστές αράχνες και οδηγούς δεν είναι λίγες.

Ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη πέρσι στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, όπου μία γυναίκα έριξε το αμάξι της πάνω σ’ έναν τοίχο προκειμένου να αποφύγει το αρθρόποδο που είχε εισβάλει στο όχημά της, με την ίδια να τη βγάζει (σχεδόν) καθαρή τραυματίζοντας μόνο το πόδι της.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET