Είναι viral

Οδηγός στουκάρει το αυτοκίνητό της εξαιτίας μιας αράχνης, την καταλαβαίνουμε απόλυτα!

Και μετά μας λένε μια αραχνούλα είναι, τι μπορεί να κάνει...

Neopolis Team

15 Απριλίου, 2019

Από την στιγμή που βλέπουμε κατσαρίδα στο σπίτι και είμαστε έτοιμοι να μαζέψουμε τα μπογαλάκια μας και να αλλάξουμε χώρα, δεν μπορούμε παρά να δηλώσουμε τη συμπαράστασή μας στην άτυχη γυναίκα της ιστορίας.

Αν υπάρχει κάτι μετά την κατσαρίδα, που μπορεί να μας κάνει να περάσουμε δύσκολες στιγμές στο σπίτι και να χρειαστεί να αποδείξουμε τη γενναιότητά μας, αυτό δεν είναι άλλο από την αράχνη. Μία που θα τη δεις στον τοίχο απέναντί σου και μία που θα περπατάει δίπλα στο χέρι σου. Ανατρίχιασες, ε; Κι εμείς…

Υπάρχουν όμως και χειρότερα, όπως το να στουκάρεις το αμάξι σου εξαιτίας του αρθρόποδου αυτού.

Ένα τέτοιο ατύχημα συνέβη και στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, με την αστυνομία της Νέας Υόρκης να δημοσιεύει τη φωτογραφία του διαλυμένου αυτοκινήτου στο facebook, εξηγώντας το περιστατικό και τι έκανε τη γυναίκα που το οδηγούσε να το ρίξει πάνω σ’ έναν τοίχο.  Ωστόσο, να πούμε ότι παρά τη βαριά ζημιά που φαίνεται να υπέστη το όχημα, η γυναίκα την έβγαλε (σχεδόν) «καθαρή», τραυματίζοντας απλώς το πόδι της. Τι μπορεί να κάνει μια αραχνούλα ε…

Γι’ αυτό λοιπόν, στη συνέχεια της δημοσίευσης του αστυνομικού τμήματος, έγινε παράκληση στους οδηγούς να προσπαθήσουν να μετριάσουν το φόβο τους και σε μια τέτοια περίπτωση να κάνουν άκρη με το αυτοκίνητό τους και να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα, καθώς όπως τόνισε, εξαρτώνται ζωές απ’ αυτό!

Μια παράκληση που αποδείχθηκε εντελώς βάσιμη, αν κρίνουμε από τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχτηκε η οδηγός του αυτοκινήτου. Ο κόσμος σχολίασε στα μέσα το περιστατικό και περιέγραψε παρόμοιες – αλλά λιγότερο επικίνδυνες – καταστάσεις που βίωσε:

«Μου έτυχε σχεδόν το ίδιο πράγμα, αλλά ευτυχώς είχα πού να σταματήσω το αμάξι. [Η αράχνη] Ήταν πάνω στην μπλούζα μου και ειλικρινά δεν έχω βγάλει μπλούζα γρηγορότερα στη ζωή μου, ενώ ο άντρας μου ήταν μαζί μου και φώναζε «Τι κάνεις;;». Εγώ πάλι, ούρλιαζα «Αράχνη!»» 

«Μια φορά είχα πανικοβληθεί με μια αράχνη που βρέθηκε μπροστά μου. Ευτυχώς, δεν τράκαρα. Ενώ στο αυτοκίνητο της κόρης μου βρέθηκε ένα ποντίκι. Πλέον, ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ένα ποντίκι να τρέχει πάνω μου όσο οδηγώ – κι ελπίζω να μη συμβεί ποτέ!»

Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι ο κόσμος έχει ζήσει δραματικές στιγμές μέσα στα αυτοκίνητά του με ανεπιθύμητα τρωκτικά, αρθρόποδα και άλλα ζώα. Μακριά από εμάς, δε λέμε τίποτα άλλο!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Η νέα έμπνευση «Delfinario είναι για σένα, ΠΑΜ» είναι τόσο Σεφερλής core όσο περιμέναμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET