fbpx

Ο Βέβηλος έρχεται φορτσάτος στο Piraeus 117 Academy για να μας παρουσιάσει «Το Βιβλίο των Τεσσάρων Στοιχειών»!


Remember remember the 15th of December…

Μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του ελληνικού χιπ χοπ, ο Βέβηλος, ανεβαίνει στο stage με νέο υλικό με απώτερο σκοπό να μας παρουσιάσει «Το βιβλίο των τεσσάρων στοιχειών» και να κάνει και πάλι τα υπόγεια να βρίθουν ρίμες με τις ιστορίες του μελοποιημένες μέσα από μια underground βαρύθυμη παράκληση.

Ποιός είναι ο Βέβηλος;

Για τους αδιάβαστους, έγινε αρχικά γνωστός με τους «Βαβυλώνα» στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Πάντοτε ως Βέβηλος, αφήνοντας στην άκρη το Θανάση. Το θρυλικό κομμάτι «Πολισμανία» ήταν ένα από εκείνα που έκαναν πιο γνωστό το γκρουπ και κατ’ επέκταση φυσικά και το Βέβηλο στο ευρύ κοινό. Η μουσική του αποτέλεσε έναν από τους πυλώνες του low bap, του περίφημου ρεύματος της χιπ-χοπ μουσικής που καθιέρωσαν στην Ελλάδα κι οι μαιτρ του είδους, Active Member.

Ακολούθησαν δύσκολα γι’ αυτόν χρόνια, καθώς πέρασε 8 χρόνια της ζωής του στη φυλακή. Εκεί δεν έμεινε άπραγος καθώς βρήκε την ευκαιρία να συντάξει το δικό του γκρουπ τους «Ομερτά», έως ότου που αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι του 2010 για να γυρίσει μία νέα σελίδα στη ζωή του. Αυτή τη φορά με μεγάλη επιτυχία.

Και κάπως έτσι ξεκινούν και πάλι οι live εμφανίσεις, δειλά δειλά, χωρίς βιασύνες, χωρίς εμπόδια, χωρίς προβλήματα. «Το βιβλίο των ηρώων του δρόμου», το πρώτο του άλμπουμ μετά τα χρόνια της φυλακής, είναι γεγονός εν έτει 2015, για να φτάσουμε γοργά στο σήμερα, στο 2018, όπου το Σάββατο στις 15 του Δεκέμβρη, θα γίνουμε μάρτυρες της παρουσίασης του νέου του δίσκου με τίτλο «Το βιβλίο των τεσσάρων στοιχειών». Μια μέρα που θα μείνει σίγουρα χαραγμένη στη μνήμη στο μοναδικό χώρο του Piraeus 117 Academy.

Θα απολαύσουμε μια εμβληματική, για την ελληνική hip hop, παρουσία και ένα βαρύγδουπο στίγμα στην ελίτ των Ελλήνων ΜC’s. Γιατί ο Βέβηλος είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες MC’s και ένας από τους πρώτους ράπερ της πολιτικοποιημένης ελληνικής χιπ χοπ σκηνής από το μακρινό 1993, μετρώντας μάλιστα δεκάδες δισκογραφικές συμμετοχές και πάνω από 500 συνολικά ζωντανές εμφανίσεις στο ενεργητικό του.

Έχοντας μάλιστα ήδη ανέβει στο Stage της Λάρισας, θα ακολουθήσει μετά την πολυαναμενόμενη εμφάνισή του στην πρωτεύουσα, ένα εξίσου μοναδικό live, το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στη σκηνή του WE, στη Θεσσαλονίκη.

Εμείς φυσικά δε θα λείψουμε από την αγαπημένη μας…ακαδημία στην Πειραιώς, όπου και θα έχουμε την τιμή να απολαύσουμε τις νέες δημιουργίες του Θανάση και να διαπιστώσουμε τι πραγματικά διαφορετικό έχει αυτός ο Βέβηλος να μας δώσει τούτη τη φορά!

Προπώληση εισιτηρίων:

Στην προπώληση τα εισιτήρια κοστίζουν 8€
Ταμείο: 10€

Σημεία Προπώλησης:

Αθήνα
Ticket House,
Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς),
τηλ. 210 3608366

Θεσσαλονίκη
Musicland,
Μητροπόλεως 102
τηλ. 2310 264880

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.tickethouse.gr
(Για την αγορά εισιτηρίων μέσω Internet
υπάρχει επιβάρυνση 10% στην τιμή του εισιτηρίου)

Σε όλη την Ελλάδα
Δίκτυο καταστημάτων Public

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET