BINGE WATCHING

O Spider-Man ζει και βασιλεύει και στο trailer της νέας του ταινίας κόβει κ*λους στην Ευρώπη!

Και Nick Fury θα έχει και... Mysterio θα έχει (βλ. Τζέικ Τζίλενχαλ) και πότε είπαμε ότι έρχεται το καλοκαίρι;

Χάρης Κυριακόπουλος

15 Ιανουαρίου, 2019

Όσοι είδατε το Avengers: Infinity War, αποκλείεται να μη θυμάστε την τελευταία σκηνή του Spider-man!

Η κραυγή αγωνίας του Πίτερ Πάρκερ και ο φόβος του για το αναπόφευκτο, χαράχτηκε άγρια στη μνήμη μας και για πρώτη φορά, στ’αλήθεια φοβηθήκαμε για τους μπρατσαράδες ήρωες μας! Είναι πολύ σπάνιο για ταινία του Χόλιγουντ να νιώθεις ότι οι πρωταγωνιστές πραγματικά μπορεί να μην τα καταφέρουν!

Φυσικά, όλοι πια περιμένουν το Endgame, ώστε να δούμε μια και καλή πώς θα διορθωθεί όλο αυτό το χάος και ποιες απώλειες θα μπορέσουν να ανατραπούν, με τη βοήθεια και της Captain Marvel!

Το μόνο σίγουρο, είναι ότι δεν αποτελεί spoiler για κανέναν μας ότι θα ξαναβλέπαμε τον Spidey!

Ο λόγος, είναι το Spider-Man: Far From Home, το επόμενο κεφάλαιο της σειράς ταινιών του ανθρώπου-αράχνη, που προφανώς σηματοδοτεί την επιστροφή του απ’ όπου τον έστειλαν τα χαΐρια του Thanos! Το πρόβλημα μας ήταν ότι παρά τις φήμες και τα απανωτά tweets του Τομ Χόλαντ (που προσπάθησε ο ίδιος να ανεβάσει το trailer), δεν είχε δοθεί στη δημοσιότητα κανένα υλικό από τη νέα του αυτή βολτούλα… μέχρι τώρα!

Φρέσκο φρέσκο λοιπόν, το πρώτο τρέιλερ της ταινίας, το οποίο όμως δε μας δίνει απαντήσεις για τα γεγονότα των Εκδικητών, αλλά μοιάζει με μια αυτόνομη, πιο ελαφριά περιπέτεια του έφηβου υπερήρωα!

Συγκεκριμένα, δείχνει τον Πίτερ να ακολουθεί τους φίλους του Ned, MJ και την υπόλοιπη «τάξη» σε διακοπές στην Ευρώπη, αλλά οι μπελάδες δεν τον αφήνουν ούτε εκεί να ξεχάσει για λίγο τις υπέρ-ηρωικές του ενασχολήσεις! Ο Νικ Φιούρι εμφανίζεται από το πουθενά και ο Πάρκερ δέχεται διστακτικά να τον βοηθήσει για να ξεσκεπάσουν τις μυστήριες επιθέσεις περίεργων πλασμάτων, που προκαλούν το χάος στην ήσυχη ήπειρο.

Πίσω απ’όλο αυτό βρίσκεται ο Mysterio, που τον υποδύεται ο Τζέικ Τζίλενγχαλ, ο οποίος εδώ ντεμπουτάρει στο Marvel Cinematic Universe!

Αρχικά αναρωτιόμασταν μήπως πρόκειται για πρίκουελ των Εκδικητών (συμβαίνει δηλαδή πριν από αυτούς), άρα να υπήρχε περίπτωση να μην επέστρεφε ο Spidey, αλλά απ’ ότι βλέπουμε στις επίσημες τοποθετήσεις, εντάσσεται μετά το Endgame και είναι η αρχή για την 4η φάση του MCU!

Το «Spider-Man: Μακριά Από τον Τόπο Του» θα βγει στις αίθουσες στις 4 Ιουλίου από τη Feelgood και ήδη ανυπομονούμε για το καλοκαιράκι.

FUN ZONE

EVENTS

Το Colourday Festival έρχεται την Κυριακή 16 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ, για να μας γεμίσει χρώμα!

BINGE WATCHING

Με νέα ταινία «Ψάχνοντας το Νέμο» θέλει να επιστρέψει η Pixar, το inner child μας χοροπηδάει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET