BINGE WATCHING

Sony και Disney τις έπαιξαν για τα καλά και ο Spider-Man λέει αντίο στους Avengers!

Σας είχα καλομάθει τους τελευταίους μήνες με συνεχόμενα καλά νεάκια από τον κόσμο του σινεμά και πιο συγκεκριμένα από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.  Σαν ζευγάρι όμως που περνάει τα πρώτα μέλια και έπειτα χτυπούν οι πρώτες κρίσεις της σχέσης, με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησαν οι μπόρες και στον κόσμο της MCU. Σύμφωνα με τελευταίες […]

Default avatar

Γιάννης Μπελεσιώτης

21 Αυγούστου, 2019

Σας είχα καλομάθει τους τελευταίους μήνες με συνεχόμενα καλά νεάκια από τον κόσμο του σινεμά και πιο συγκεκριμένα από το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel.  Σαν ζευγάρι όμως που περνάει τα πρώτα μέλια και έπειτα χτυπούν οι πρώτες κρίσεις της σχέσης, με τον ίδιο τρόπο ξεκίνησαν οι μπόρες και στον κόσμο της MCU.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, γνωστός ήρωας που αρέσκεται να υφαίνει ιστό αράχνης και να πετάει από κτίριο σε κτίριο της Νέας Υόρκης, δεν ανήκει πλέον στη γνωστή εταιρεία παραγωγής. Ναι, καλά καταλάβατε.

Ο χαρακτήρας του Spider-Man, έπεσε θύμα της αδυναμίας μεταξύ των στούντιο της Sony και της Disney να έρθουν σε συμφωνία, σχετικά με το θέμα της συγχρηματοδότησης.

ΤΙ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ!!! Το πρόβλημα είναι, πως δύο ταινίες Spiderman βρίσκονται ήδη στα σκαριά. Η εξέλιξη αυτή τις φέρνει στον αέρα για τουλάχιστον ένα σύντομο χρονικό διάστημα και μέχρι να φανεί τελικά τι μέλει γενέσθαι. Ρε μ@λ@κες, εντάξει, εμάς δε μας λυπάστε ξέρω ‘γω, αλλά μη μας στεναχωρείτε τον Τομ Χόλαντ. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ να βρούμε Spiderman που να μας αρέσει μετά τις τρεις πρώτες ταινίες.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, οι δύο εταιρείες βρίσκονταν σε συνεχόμενες διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις, οι οποίες μάλιστα συμπεριλάμβαναν και τον πρόεδρο της Marvel, Κέβιν Φάιτζ, που βρισκόταν πάρα πολύ κοντά στις συζητήσεις αυτές. Η Disney, λοιπόν, ζήτησε να γίνει χρηματοδότηση 50-50 στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, με τη Sony όμως να αρνείται κατηγορηματικά και να επιμένει στην τρέχουσα συμφωνία, όπου η Marvel λαμβάνει το 5%. Δυστυχώς, σύμφωνα με το Deadline, οι δύο πλευρές τα «έσπασαν» ολοκληρωτικά και το γυαλί δεν ξανακολλάει.

Με άλλα λόγια, δεν πρόκειται να ξαναδούμε τον Κέβιν Φάιτζ στη θέση του παραγωγού στις επόμενες ταινίες ενός από τους αγαπημένου, τόσο δικού μας όσο και του ίδιου, ήρωα. Και τα νέα αυτά έρχονται σε μια πολύ καλή κινηματογραφική του περίοδο. 

Μιας και το έφερε η κουβέντα, οφείλουμε να σηκωθούμε όλοι μπροστά από τις οθόνες μας και να χειροκροτήσουμε τις δύο εταιρείες με το ειρωνικό υφάκι μας, καθώς μιλάμε για τεράστια σαΐνια γύρω από θέματα μάρκετινγκ. Διότι όλο αυτό το σκηνικό εκτυλίσσεται την ώρα που οι ταινίες της MCU κάνουν πάταγο, με το «Endgame» να γίνεται η ταινία με τα περισσότερα εισιτήρια στην ιστορία του κινηματογράφου και το πολύ πρόσφατο «Far from home» να αποτελεί τη μεγαλύτερη παραγωγή της Sony. Τέλος, οι δύο πλευρές δεν έχουν προβεί ακόμα σε σχόλια και απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα.  Η Sony πέταξε το καρφάκι της στο  Twitter αναφέροντας  :«Είμαστε απογοητευμένοι που δε θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με τον Kevin Feige. Ελπίζουμε αυτό να αλλάξει στο μέλλον.»

Οι φαν βέβαια δεν θα μπορούσαν να αφήσουν τέτοιο θέμα να πέσει κάτω. Έχει ξεκινήσει μεγάλη εκστρατεία στον χώρο του διαδικτύου για το σώσιμο του ανθρώπου αράχνη, με το hashtag #SaveSpiderMan. Πέραν του γεγονότος ότι τα πράγματα δυσκολεύουν ώστε να ξαναδούμε σύντομα έναν από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες, μην ξεχνάμε και το γεγονός πως ο Spiderman προοριζόταν να πάρει στα χέρια του τον εξοπλισμό του Τόνυ Σταρκ, γεμίζοντας έτσι τα παπούτσια του Ironman.

Σήμερα είναι όπως καταλάβατε ημέρα περισυλλογής, ώστε να συνειδητοποιήσουμε το κακό που μας βρήκε. Σε ένα παράλληλο σύμπαν, ο Τομ Χόλαντ αυτή τη στιγμή ανοίγει το τρίτο κουτάκι μπύρα σε κάποιο παγκάκι του Μανχάταν.

FUN ZONE

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

BINGE WATCHING

Το Netflix δεν αστειευόταν τελικά, ξεκίνησε τις έξτρα χρεώσεις σε όσους μοιράζονται κωδικούς!

BINGE WATCHING

Ginny & Georgia: Το Netflix ανακοίνωσε την 3η και 4η σεζόν πάνω που αρχίσαμε να ανησυχούμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET