Μουσική

Ο Μικρός Νικόλας επέστρεψε με το «Θα γ@μηθεί ο Δίας 2» και τους βγάζει όλους σε ρεπό!

Feeling old yet?

Neopolis Team

4 Σεπτεμβρίου, 2022

Η ζωή μάς επιφύλασσε ένα μεγάλο throwback και νιώθουμε ευλογημένοι στην τοποθεσία σπίτι μας. Οριακά δεν κάνουμε check in στο facebook για να αναβιώσουμε στο φουλ το 2011.

Ο Μικρός Νικόλας από το Νομό Ηλείας επέστρεψε με το sequel του μεγάλου του χιτ «Θα γ@μηθεί ο Δίας», για να αναδιαμορφώσει την εφηβική γενιά. Ένιωσε πως έχει χρέος απέναντί της βλέποντας τους σημερινούς τράπερ να κυριαρχούν στις τάσεις και το αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι.

Παρά τη νοσταλγία που μας χτύπησε, πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι διαφορές που έφερε το πλήρωμα του χρόνου στον ράπερ από τη Ζαχάρω είναι εμφανείς. Η μεγαλύτερη αλλαγή που μας στεναχώρησε ωστόσο, είναι αυτή στην προφορά του. Σαν να ελαττώθηκε το «λι» και το «νι» κι αν κάτι σημάδεψε τα παιδικά μας χρόνια αυτό ήταν η φράση «θα φρίξει το σκυλλλί». Η οποία επίσης δεν ακούστηκε στο vol2 του τραγουδιού όσο θα θέλαμε, παρότι έχει σημαδέψει μια ολόκληρη γενιά.

Anyway, λογικά στο back to school που πλησιάζει θα παίξει πολύ και το comeback του ράπερ, κι αν όχι, μάλλον μεγαλώσαμε… Το κομμάτι πάντως κυκλοφόρησε την Παρασκευή που μας πέρασε και μοιάζει το ιδανικό ξεκίνημα της νέας σεζόν, για να θυμηθούμε ποιοι είμαστε κι από πού ξεκινήσαμε πριν αρχίσουμε να ακούμε το top50 στο Spotify.

https://www.facebook.com/656650521092347/photos/a.4528642367226457/5343135675777118/?type=3

FUN ZONE

ΟΛΟ ΠΕΪΖ

Το νέο PRO X 60 της Logitech G είναι το πληκτρολόγιο που θα λατρέψει κάθε gamer!

EVENTS

Στο TEDxAUTH 2024 θα ανακαλύψουμε πώς να επιτύχουμε τη δική μας «OSMOSIS»!

BINGE WATCHING

‘Bridgerton’: Το τρέιλερ της 3ης σεζόν έφτασε και έχει τόσο σούσουρο όσο περιμέναμε!

EVENTS

ThinkBiz Academy 2024: To event επιχειρηματικότητας από νέους για νέους επιστρέφει για 8η χρονιά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET