Μουσική

Ο Μικρός Νικόλας επέστρεψε με το «Θα γ@μηθεί ο Δίας 2» και τους βγάζει όλους σε ρεπό!

Feeling old yet?

Neopolis Team

4 Σεπτεμβρίου, 2022

Η ζωή μάς επιφύλασσε ένα μεγάλο throwback και νιώθουμε ευλογημένοι στην τοποθεσία σπίτι μας. Οριακά δεν κάνουμε check in στο facebook για να αναβιώσουμε στο φουλ το 2011.

Ο Μικρός Νικόλας από το Νομό Ηλείας επέστρεψε με το sequel του μεγάλου του χιτ «Θα γ@μηθεί ο Δίας», για να αναδιαμορφώσει την εφηβική γενιά. Ένιωσε πως έχει χρέος απέναντί της βλέποντας τους σημερινούς τράπερ να κυριαρχούν στις τάσεις και το αποτέλεσμα είναι κάπως έτσι.

Παρά τη νοσταλγία που μας χτύπησε, πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι διαφορές που έφερε το πλήρωμα του χρόνου στον ράπερ από τη Ζαχάρω είναι εμφανείς. Η μεγαλύτερη αλλαγή που μας στεναχώρησε ωστόσο, είναι αυτή στην προφορά του. Σαν να ελαττώθηκε το «λι» και το «νι» κι αν κάτι σημάδεψε τα παιδικά μας χρόνια αυτό ήταν η φράση «θα φρίξει το σκυλλλί». Η οποία επίσης δεν ακούστηκε στο vol2 του τραγουδιού όσο θα θέλαμε, παρότι έχει σημαδέψει μια ολόκληρη γενιά.

Anyway, λογικά στο back to school που πλησιάζει θα παίξει πολύ και το comeback του ράπερ, κι αν όχι, μάλλον μεγαλώσαμε… Το κομμάτι πάντως κυκλοφόρησε την Παρασκευή που μας πέρασε και μοιάζει το ιδανικό ξεκίνημα της νέας σεζόν, για να θυμηθούμε ποιοι είμαστε κι από πού ξεκινήσαμε πριν αρχίσουμε να ακούμε το top50 στο Spotify.

https://www.facebook.com/656650521092347/photos/a.4528642367226457/5343135675777118/?type=3

FUN ZONE

Τιβί

Survivor: «Στην αγάπη δεν υπάρχουν όρια» είπε η Καρολίνα και το Twitter τα πήρε άσχημα!

BINGE WATCHING

Το Netflix δεν αστειεύεται και φέρνει αύξηση τιμής για όσους μοιράζονται κωδικούς!

Τιβί

O Μάριος Πρίαμος έχει σχέση με την Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία θα μπει στο Survivor!

Μουσική

O ΛΕΞ πάει Λονδίνο για συναυλία και φέρνει κι εκεί το sold out!

Τιβί

Το «Έτερος Εγώ» τελειώνει, αλλά ο Τσαφούλιας ξέρει ήδη με τι θα επιστρέψει!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET