SPILL THE TEA

O Μαυρίδης σκέφτεται να κατέβει στις εκλογές, ζητάει γνωμούλα από τους φολλοουέρζ του!

Ο Γιώργος Μαυρίδης ψήνεται να βάλει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά θέλει και την γνώμη του κοινού για να αποφασίσει. Επάγγελμα με την υψηλότερη ζήτηση για το 2019: Δημοτικός Σύμβουλος. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, ο tattoo artist και πρώην παρουσιαστής της καρδιάς μας – στο World Party αναφερόμαστε βεβαίως-βεβαίως – […]

Neopolis Team

22 Μαρτίου, 2019

Ο Γιώργος Μαυρίδης ψήνεται να βάλει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στις αυτοδιοικητικές εκλογές του δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά θέλει και την γνώμη του κοινού για να αποφασίσει.

Επάγγελμα με την υψηλότερη ζήτηση για το 2019: Δημοτικός Σύμβουλος.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, ο tattoo artist και πρώην παρουσιαστής της καρδιάς μας – στο World Party αναφερόμαστε βεβαίως-βεβαίως – δέχτηκε πρόταση από την – όχι αγαπημένηΚατερίνα Νοτοπούλου. Και για ακόμη μια φορά παρατηρούμε πως η πρόσοχη στρέφεται προς ένα διάσημο πρόσωπο, μπας και συγκεντρωθούν ψηφαλάκια.

Το ζήτημα είναι πως ο Γιώργος Μαυρίδης αποφάσισε να ρωτήσει τους followers του στο Instagram, προκειμένου να του απαντήσουν εκείνοι για το αν θα θέσει τελικά υποψηφιότητα, και για να έχει μια εικόνα για το τι επρόκειτο συμβεί, θα συμπληρώσουμε εμείς.

Η ανάρτησή του ήταν η εξής:

«Καλησπέρα σε όλους.

Θα ήθελα την γνώμη σας σε κάτι και για αυτό ποστάρω αυτό εδώ το σημείωμα.

Την τελευταία εβδομάδα μου έγινε μια πρόταση να συμμετάσχω στις δημοτικές εκλογές με την Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η αλήθεια είναι είναι ότι δεν έχω απαντήσει ακόμα και είμαι σε μεγάλη σκέψη.

Θα ήθελα την άποψή σας και θα σας παρακαλούσα να είστε ευγενικοί και με καθαρή σκέψη, έχω όλη την καλή διάθεση να διαβάσω γνώμες και όχι καφρίλες!

Και για να βοηθήσω θέλω να σας πω ό,τι από την πρώτη στιγμή που έκατσα στο τραπέζι να μιλήσω, ζήτησα 3 πράγματα να αναλάβω προσωπικά.

1:Αστεγοι

2:Αδέσποτα

3:Αισθητική (μιλώντας πάντα σε ότι έχει να κάνει με τέχνη)

Κλείνοντας θέλω να πω ότι πήγα χθες μια βόλτα να ακούσω την ομιλία της Κατερίνας και περισσότερο το έκανα για να δω ποιοι είναι γύρω της.

Προς έκπληξη μου και παρότι είμαι προκατειλημμένος, γνωρίζοντας ότι ανήκει στον πυρήνα πολιτικού κόμματος, τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν απογοητεύτηκα, όπως στην αρχή πίστευα ότι θα πάθω, απεναντίας χάρηκα γιατί είδα ανθρώπους που τους γνώριζα προσωπικά από την πόλη και ξέρω τι είναι ο καθένας τους.

Λοιπόν τι λέτε, συνεχίζω αυτό που κάνω μόνος μου και παλεύω με τα γραφειοκρατικά θηρία , ή αποκτώ μια θεσμική δύναμη και προσπαθώ να το κάνω μέσα από εκεί;

Κάθε άποψη δεκτή αρκεί να μην βρίσετε η προσβάλετε άλλους ανθρώπους σας παρακαλώ!

ΥΓ: Ότι σκέψη υπάρχει γύρω από αυτό, δεν έχει μισθό, ούτε χρηματική αμοιβή στο πλάνο μου, μην λέμε αυτονόητα πράγματα. Ευχαριστώ».

Οι followers φυσικά και σχολίασαν το γεγονός, με τους περισσότερους να είναι αρνητικοί.

Υπήρχαν βέβαια και κάποια θετικά σχόλια, αλλά με βάση τα όσα διαβάσαμε και τις απαντήσεις που έδωσε ο tattoo artist, κάτι μας λέει ότι έχει ήδη αποφασίσει τι θα κάνει…

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Ιτέα: Κοπέλα σώζει νεογέννητο γατάκι που βρήκε ασφυχτικά δεμένο σε σακούλα σκουπιδιών!

SPILL THE TEA

Ο Damiano των Måneskin χώρισε και πιάστηκε να φιλιέται με άλλη σε κλαμπ της Ισπανίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Μπουνιές και κλωτσιές παίχτηκαν σε συναυλία του Sidarta, έριξε κι ο ίδιος μερικές!

ΕΛΛΑΔΑ

Μαρούσι: 8 χρόνια φυλακή στη 18χρονη που σκότωσε τη φίλη της – Θέλει να περάσει Ιατρική!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στα Λατινικά Προσανατολισμού

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023 | Οι προτεινόμενες απαντήσεις στην Πληροφορική Προσανατολισμού

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET