fbpx

Γιατί τα άστρα ξέρουν | Αυτός είναι ο λόγος που κάθε ζώδιο θα «ρίξει»… κέρατο!


Το αιώνιο και διαχρονικό ερώτημα που βασανίζει την ανθρωπότητα, είναι ένα: «Είναι ο άνθρωπος μονογαμικό ον τελικά ή όχι;». Και επειδή το ένα φέρνει τ’ άλλο, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό μ’ αυτήν την ερώτηση είναι η απιστία και τα 1000 πρόσωπά της. Δεκαετίες ολόκληρες βασανίζει σχέσεις και σχέσεις. Έχει χωρίσει και ταυτόχρονα έχει ενώσει κόσμο και κοσμάκη. Έχουμε φτάσει σε σημείο να φοβόμαστε και την σκιά μας όταν βρισκόμαστε σε μια σχέση κι όταν τελικά γίνεται η στραβή, να προσπαθούμε ανελέητα να βρούμε την πηγή του κακού. Τι, πώς, γιατί, πού, πότε;

Στην αρχή κατηγορούσαμε το αντρικό φύλο, έπειτα το γυναικείο έδωσε κι αυτό δυναμικά το παρόν, μετά τα πράγματα μεταξύ τους ισορρόπησαν και το φταίξιμο το έριχνε ο καθένας στον εαυτό του, στη φύση του κι όπου αλλού μπορείς να φανταστείς.

Προσπαθήσαμε να δώσουμε μια σοβαρή εξήγηση στο κέρατο, ακόμη και μέσω των επιστημών κι εν τέλει βρεθήκαμε με τόσα συμπεράσματα, που ούτε οι ίδιοι δεν μπορούμε να τα διαχειριστούμε. Και επειδή άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου (!), αποφασίσαμε κι εμείς με τη σειρά μας να βάλουμε κάτω τα πράγματα και να τα δούμε πιο ψύχραιμα.

Στην όλη αυτή διαδικασία προφανώς και δε θα μπορούσε να λείπει η πολύτιμη βοήθεια των άστρων, τα οποία ξέρουν να κρίνουν με βάση τη δική τους σκοπιά:

 Κριός

Ο παρορμητικός Κριός κυβερνάται από τον Άρη ή αλλιώς από τον πλανήτη του πάθους και της δράσης. Έτσι, δε χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη αφορμή για να απατήσει. Είναι τέτοια η φύση του που είτε βρίσκεται στη χειρότερη είτε στην καλύτερη σχέση της ζωής του, τρώει φρίκες όταν τα πράγματα ξεκινούν να γίνονται πιο… σταθερά και «συνηθισμένα». Φοβάται την καθημερινή ρουτίνα και τρέμει στην ιδέα και μόνο ότι θα χάσει την εκκεντρικότητά του. Πάραυτα, το πιο πιθανό είναι να απατήσει για να επιβεβαιώσει ότι ακόμα περνάει η μπογιά του.

 Ταύρος

Ένας Ταύρος θα απατήσει μόνο και μόνο για να «πληγώσει» πριν να «πληγωθεί». Κι επειδή ακριβώς είναι ζώδιο που αγαπά την σταθερότητα και την ασφάλεια, οι πιθανότητες να απατήσει είναι επειδή δεν έχει άλλη επιλογή. Εάν λοιπόν, νιώσει ότι δεν παίρνει αρκετή αγάπη και προσοχή από τη σχέση του, θα στραφεί σε κάποιον/α που μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες του. Έτσι ικανοποιεί το αίσθημα της μοναξιάς και της εγκατάλειψης. Επιπλέον, εάν έχει την υποψία πως το ταίρι του ετοιμάζεται να του φορέσει το κέρατο, θα καταλήξει να απατήσει πρώτος για να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

 Δίδυμος

Τον Δίδυμο δεν είναι να τον εμπιστεύεται κανείς. Δεν έχει ιδέα τι θέλει. Τη μία μέρα δίνει υποσχέσεις παντοτινής αγάπης και την άλλη φλερτάρει όποιον συναντήσει. Όχι επειδή το έχει σκοπό, αλλά κουβέντα στην κουβέντα, περνάει στη φάση του πεσίματος χωρίς να το καταλάβει. Στο ανήσυχο μυαλό του γενικά επικρατεί ένας αχταρμάς και αντί βέβαια να κάτσει να το συζητήσει ας πούμε, προτιμάει να βάλει ο ίδιος τρικλοποδιά στον εαυτό του και να κάνει ό,τι του κατέβει εκείνη την ώρα στο κεφάλι. Ας τονίσω κάπου εδώ, ότι τις συνέπειες τις σκέφτεται, ή μάλλον τις συνειδητοποιεί, αφού έχει κάνει ό,τι έχει κάνει.

 Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι από τα πιο πιστά ζώδια σε γενικές γραμμές, ωστόσο δεν ξέρει πώς να ελέγχει την πικρία του… Τις περισσότερες φορές απατάει, επειδή τον έχει απατήσει πρώτα ο σύντροφός του. Και παρά το γεγονός πως έχει συγχωρήσει το ταίρι του γι’ αυτό (έτσι λέει τουλάχιστον), δεν ξέρει πώς να ξεπεράσει το όλο συμβάν. Κάπως έτσι υποσυνείδητα, ψάχνει να βρει έναν τρόπο να προκαλέσει τον ίδιο πόνο που ένιωσε. Τη συνέχεια τη φαντάζεσαι…

 Λέων

Παρά τη συνεχή ανάγκη του για προσοχή, ο Λέοντας δεν είναι από τα ζώδια που συνηθίζουν να απατούν. Η αφοσίωσή του στο ταίρι του είναι τόσο μεγάλη όσο η αφοσίωση που τρέφει για τον εαυτό του. Και ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό. Ωστόσο, ο Λέοντας είναι πολύ επιρρεπής στα κολακευτικά σχόλια και τις φιλοφρονήσεις, επομένως δε θα διστάσει να δώσει μια ευκαιρία σ’ αυτόν που τον «θαυμάζει» σε περίπτωση που αισθανθεί αγνοημένος και παραμελημένος από τον/τη σύντροφό του.

 Παρθένος

Γιατί βρίσκει προβλήματα εκεί που ΔΕΝ υπάρχουν! Πραγματικά δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο…

 Ζυγός

Λόγω του ότι κουράζεται εύκολα, σε συνδυασμό με τη νευρικότητά του, αποσπάται εύκολα από οτιδήποτε καινούργιο «λάμπει». Και επειδή δεν έχει μάθει να συζητάει για τα προβλήματα, απλά υποκύπτει στον νέο αυτό πειρασμό.

 Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο εκείνο που κατηγορείται συνεχώς για θέματα απιστίας. Έχει έντονες σεξουαλικές ορέξεις και του είναι δύσκολο να κρατηθεί υπό έλεγχο. Ένα τεράστιο κομμάτι μέσα του υπάρχει καθαρά και μόνο για να κρατά μυστικά που κανείς δε θα ήθελε να μάθει. Στον «φάκελο» αυτό που κρύβει, το 90% αποτελεί δικές του ένοχες σκέψεις και (κυρίως) πράξεις, μιας και η ίντριγκα των παράμονων σχέσεων τον ερεθίζει. Πού τον χάνεις, πού τον βρίσκεις, μπλεγμένος σε ερωτικά τρίγωνα θα είναι. Επιπλέον, θα απατήσει για να εκδικηθεί τον/τη σύντροφό του.

 Τοξότης

Ο Τοξότης αρκετές φορές ΠΑΡΑΕΙΝΑΙ αισιόδοξος και σίγουρος για τις σχέσεις του. Είναι πεπεισμένος ότι δεν πρόκειται να μπει ποτέ στο τριπάκι της απιστίας. Όταν όμως φτάνει ένα τσακ πιο κοντά με κάποιον «τρίτο», τότε είναι πλέον αργά. Δεν ξέρει να πηγαίνει κόντρα στις επιθυμίες του.

 Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι από τα ζώδια που έχουν γεννηθεί για μακροχρόνιες σχέσεις. Λίγοι είναι αυτοί που βρίσκουν το παράνομο σεξ συναρπαστικό. Η πειθαρχημένη φύση τους δεν τους αφήνει να ενδώσουν σ’ ένα απαγορευμένο πάθος. Η μοναδική περίπτωση να απιστήσουν είναι αν ο/η σύντροφός τους αλλάξει τόσο πολύ με την πάροδο του χρόνου, που να μη θυμίζει με τίποτα τον άνθρωπο που ερωτεύτηκαν. Τότε είναι που αρχίζει να νιώθει άβολα με τη σχέση του και πείθει τον εαυτό του ότι τα πράγματα δεν πρόκειται να δουλέψουν ούτως ή άλλως, οπότε κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να απαλύνει τον «πόνο», βρίσκοντας κάποιον που θυμίζει τον παλιό έρωτά τους.

 Υδροχόος

Ο Υδροχόος κρατάει τις υποσχέσεις που δίνει στη σχέση του μέχρι να νιώσει παγιδευμένος σ’ αυτή. Του αρέσει να περνάει χρόνο μόνος του κι όταν έχει ανάγκη από συντροφιά, δεν του αρέσει να του υποδεικνύουν με ποιον να βγει και με ποιον όχι. Επομένως, όταν το ταίρι του αρχίζει τα παράπονα περί ρομαντισμού και δοτικότητας, προσπαθεί να βρει οποιονδήποτε τρόπο να ξεφύγει και να νιώσει… «ελεύθερος». Έτσι, πέφτει στην αγκαλιά κάποιου/ας για να ξεχαστεί και να ανακουφισθεί!

 Ιχθύς

Μπορεί ο Ιχθύς να είναι «ερωτευμένος» με τον ρομαντισμό και ό,τι έχει να κάνει με την αγάπη, ωστόσο είναι εύκολο να παρασυρθεί συναισθηματικά ψάχνοντας τον ιδανικό έρωτα. Επομένως, αν δεν έχει δίπλα του κάποιον να τον κρατά προσγειωμένο τις στιγμές που πρέπει, το πιο πιθανό είναι να την κάνει με τον πρώτο πρίγκιπα / την πρώτη πριγκίπισσα που θα ταιριάζει στο παραμύθι που έχει φτιάξει στο μυαλό του.

Καλή τύχη με αυτόν/αυτήν που έχεις μπλέξει με άλλα λόγια. Και ό,τι χρειαστείς, εμείς εδώ είμαστε!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET